🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 408
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 600
Съжалявам, че Бо не успя да се класира за финала, макар да не е нещо неочаквано.

Няма да стискам палци на никого. Всъщност не, ще стискам палци да не спечели Ганка. Нямам против нея принципно, но аз съм против завръщането на отпаднали участници (особено след обединяването на племената) и смятам, че който се е провалил в играта, няма място обратно, какво остава да ходи на финал, че и да печели.
Зоран предобри нещата последните дни, а Карин никога не съм я харесала особено. Все пак и двамата стигнаха до финала по един или друг начин без да бъдат надхитрени от останалите.  

Дописвам - гледам назад и сега прочетох за СМС-и. Ее мислех, че не могат да го опропастят повече тоя сезон Triumph

# 601
  • Sofia
Ии...,нека,като за финал,осирането да е пълно.
Без извинение.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 22:51 от avi10

# 602
Ееее… тъпотии!! И пак ли ще нашепнат да има равенство!?!?
100% ако има пушка, ще гръмне. Щом казва, че може да има вот, ще има. Край, който и да спечели, няма да е заслужено и това е.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 23:32 от Jenaiassez

# 603
Сега само можем да се надяваме, че няма да има равенство.

# 604
Ееее… тъпотии!! И пак ли ще нашепнат да има равенство!?!?
100% ако има пушка ще гръмне. Щом казва, че може да има вот, ще има. Край, който и да спечели няма да е заслужено и това е.
Факт! Показват ли пушка, то тя ще гръмне до края на епизода.

# 605
Не, не, още с последните игри на волята, без съвети, налазиха в калта до врат, а сега с тоя зрителски вот вече ...

Просто тая седмица вече не гледаме сървайвър. Беше до миналата седмица.

Сега си припомних защо за мен досега беше обида и унизително да съм гледала бг сървайвър. От скука реших да пробвам тоя сезон за първи път, ама накрая го осраха яко.

# 606
ГАЛОШЕВ, ВЪН ОТ СЪРВАЙВЪР !!!.[/b]
Чакам го от десетилетие вече!

# 607
  • Бургас
Тъй като за пръв път гледам цял сезон на Сървайвър, победителят само с гласуване ли се определя? Няма ли финална битка? Нещо много постно ми седи така Joy

# 608
Боже какви страсти... Това е просто едно телевизионно риалити, не е нищо съществено. А и смисълът на цялото предаване все пак са зрителите, за тях се снима, заради тях има спонсори и финансиране, нали? Защо тогава зрителите да нямат глас при равенство? Не виждам какво толкова абсурдно виждате. А и оплаквате нероден Петко, де Simple Smile

# 609
Колко струва лицензът на Сървайвър? Да вземем да съберем едни парички и да го правим ние, очевидно Милошев не е компетентен.

# 610
  • Велико Търново
Няма да стискам палци на никого. Всъщност не, ще стискам палци да не спечели Ганка.
Скрит текст:
Нямам против нея принципно, но аз съм против завръщането на отпаднали участници (особено след обединяването на племената) и смятам, че който се е провалил в играта, няма място обратно, какво остава да ходи на финал, че и да печели.
Зорин предобри нещата последните дни, а Карин никога не съм я харесала особено. Все пак и двамата стигнаха до финала по един или друг начин без да бъдат надхитрени от останалите.
Дописвам - гледам назад и сега прочетох за СМС-и. Ее мислех, че не могат да го опропастят повече тоя сезон Triumph
Значи стискането на палците трябва да е да няма равенство в гласовете.

Jenaiassez, Clouded Mind, благодаря за разясненията!

# 611
Евтим Милошев и БТВ, вие сте ПОЗОР!

Пожелавам ви най-искрено лицензът ви за формата да бъде отнет и никога повече да не ви бъде позволено да продуцирате, каквото и да било шоу в БГ ефира.

# 612
Направо си плачат за отнемане на лиценз

# 613
  • София
Е не се спряха да с**ат върху формата Rolling Eyes

# 614
Ех, кефи ме Зоран, обаче ако го изберат с смс както се гласи, ще го запомня завинаги като нагласен победител. Още преди време(май когато реши да спасява Ванко и да излезе срещу Док) писах, че според мен той се готви и за смс вот и май така се оказа. Жалко!

Общи условия

Активация на акаунт