🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 356
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 585
хаха  смс -си 

Цирк

# 586
Ееее… тъпотии!! И пак ли ще нашепнат да има равенство!?!?

# 587
Ако е по екранно време то Ганка печели - на нея и научихме цялата житейска драма.

Дано няма равенство, че тогава “уйде коня у ряката”.

# 588
Айде поредното падение и излагация - един глас бил на бг публиката?

# 589
  • София
Айдеее, да се отвори касичката, че да съберат пари за победителя.
Смешници!

# 590
СМС Гласуване. Евтим Милошев, БТВ и всички останали, които са решили тази гавра със Сървайвър, просто можете да си ************************.

Съжалявам, но нямам как да опиша по-добре тази нереална, нечовешка гавра с формата.

# 591
Николай Мартинов одобрява това TrollfaceTrollfaceTrollface
ГАЛОШЕВ, ВЪН ОТ СЪРВАЙВЪР !!!

Легендата ще е в ролята на Жени утре. Ще гласува за Карин. За да има отново 4-4-1. ЯЛИ СМЕ Я ТАЗИ ПОПАРА.

# 592
Е, не, какъв глас на публиката? Ще съсипят целия сезон!

# 593
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ смси. Аман! Ужас! Защото?!??!? Еми много много много тъпо

# 594
Дано не ме баннат за псувня, но ебаси идиотите. Смс-и 🤣🤣🤣 няма такъв клоун като Милошев.

# 595
  • Велико Търново
Някой попита какво ще стане, ако има равенство при гласуването. Ето че и този въпрос получи своя отговор.

# 596
Окей, познах и тримата финалисти само на база едит още миналата седмица. Като има следващ сезон да знаем какво да гледаме Grinning
Факт, браво!
Браво и от мен!
Само че аз с изключение на тази финална седмица целия сезон го изгледах на запис и много малко четях в темата, та да попитам - за какъв едит става въпрос?
Видях, че си написала някакво обяснение, но ако не те притеснява, напиши ми малко по-подробно, моля! Може и в скрит текст, може и на лични.
Мисля, че никой няма нищо против да го напиша открито - от днес до утре всякакви спойлери са просто спекулации Grinning
Логиката ми беше това, че за тези трима играчи са давали много разговори, които ги показват какви са като хора, запознавали са ни с неприятни случки от живота ни извън играта, проследявали са всякакви дилеми, които са имали (Зоран основно). Най-хубаво сравнение може да се направи с това, което ни показваха за Доктора - беше главен герой преди обединението, дори беше причина за тежки разриви в две от племената, в които участваше, но никога за него не разбрахме какво е учил, какво работи, какво е семейството му и т.н. На този етап обаче знаехме, че Ганка е била тормозена, а Зоран е имал проблеми със съпругата си.

Този едит има логика, ако има зрителски вот - така ние ще познаваме достатъчно добре участниците и ще знаем кои харесваме и кои - не. И точно докато пиша този пост, Владо обявява зрителски вот... ужас.

Иначе още нещо познах - лилавата риза зад Йо е на Ванко Simple Smile

# 597
  • София
ето ви го скапания туист
вот от публиката
нещастници

# 598
Ако има смс гласуване утре дано това да е последния сезон който се прави у нас. Пълна подигравка.

# 599
Знаех си, че ще има смс-и.
Гадост!

Общи условия

Активация на акаунт