🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 363
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Браво на Анелия! И аз мисля, че Зоран ще спечели утре, искам само да видя Легендата утре дали ще гласува за любимата си или за кралица Кари:)

# 571
Окей, познах и тримата финалисти само на база едит още миналата седмица. Като има следващ сезон да знаем какво да гледаме Grinning
Ти ли беше? Набила ми се е тази прогноза, точно защото едитът не бърка никога! Браво за вниманието.
Да, написах го след като изгониха Денис, иначе преди това бях твърдо убедена, че той е финалист и не са го показвали просто защото винаги е бил със силните, а никога сам Grinning

Козът ми, че Анелия не е финалист беше в това, че макар и да я даваха много през сезона, основната причина да го показват беше, че тя не иска да е възприемана като "Ани и Гани", което обясняваше изгонването на Драго и Денис. Но не знаем почти нищо за семейството ѝ, житието ѝ, битието ѝ... за Кари и Ганка показваха много през сезона дори във времето на трите племена.

Сега давам евентуална разбивка на гласовете:
Денис, Йо, Бо, Анелия, Джули - Зоран
Алекс, Драго, Мила - Ганка
Ванко - Кари (може и да суичне, ако има равенство)

# 572
  • Sofia
Посипвам си главата с пепел.
Точно накрая всякаква интуиция ме изостави.

И не съм доволна.
И даже не ми се гледа финал вече.

Най-неприятната ми конфигурация от всички възможни.
Все пак,по метода на изключването,съм за Зоран на финала.За съжаление...

# 573
  • Велико Търново
Окей, познах и тримата финалисти само на база едит още миналата седмица. Като има следващ сезон да знаем какво да гледаме Grinning
Факт, браво!
Браво и от мен!
Само че аз с изключение на тази финална седмица целия сезон го изгледах на запис и много малко четях в темата, та да попитам - за какъв едит става въпрос?
Видях, че си написала някакво обяснение, но ако не те притеснява, напиши ми малко по-подробно, моля! Може и в скрит текст, може и на лични.

# 574
[quote author=kg link=topic=1438375.msg44675702#msg44675702 date=165099
... и всъщност въпреки всички разочарования,Бо и отбор са гласували за него.И вие писахте,че от скоро тя не го следи в ИГ и има разрив в отношенията им.Моята теория е,че са го напрявили победител,а сега вижда как ги е крепал.
[/quote]
И аз мисля, че е това!
Просто той се прояви още там като типичен балкански Ганьо! Мазни се на околните, в момента, в който се почувства силен, започва да се дуе, проявява нвуважение и дори не признава помощта им!

Ха, уж гледах, гледах и края го пропуснах!
Не съм доволна!
И продължавам да твърдя, че не бяха равнопоставени в играта!

# 575
Да ти изгасят факлата на съвет и да си финалист. Разочароващо за гледане! Иначе играта си беше класическа и ми е една от любимите.
В интерес на истината, ако Ани утре се класира, има голям шанс на финала (ако Зоран няма други договорки). Ако е Зоран, имам чувството че Анелия може и да пусне глас за Ганка. И понеже не се кефя на този остров на изкуплението и връщането на изгонени вече играчи, стискам палци утре на Анелия, та поне да има шанс някой да избута Ганка от първото място.
Искам и скандален финален съвет и  журито да поизпоти финалистите. Дано Йоана може да обработи Джулиана докато са прекарали време заедно извън кадър. При женски финал, нейния глас ще е решаващ.

ПС: Явно съм изпуснала половината епизод и помислих че свърши след отпадането на Бо  Smiley

# 576
  • София
Мда, сега Бо иска не иска, ще гласува за Зоран. Нещо, което бях сигурна, че е невъзможно... Постигна си своето.

# 577
  • София
При тези финалисти Зоран си заслужава да победи.
Нито Спаска, нито Ганка, която беше изгонена.
Жалко за Анелия и  Бо.

# 578
Малката се наигра,  айде сега пак да спасява Кари. То акъл стига,  ама кого намира....

# 579
Аз лично мисля, че Йо ще кредитира Ганка за изгонването си. Мисля, че има вероятност гласовете на Бо и Йо да са с посока Ганка. Или да се разделят - Йо за Ганка, Бо за Зоран и да има прегласуване, при което Легендата ще донесе победата на жена си.

От друга страна Ганка беше изгонена от племето, а това може да е стопер за Йо да гласува за нея.

Все едно, даже и победата на Зоран няма да е незаслужена през този сезон.
НО така или иначе моите две фаворитки ги няма на финала, така че за мен лично няма да я има тази емоция, която можеше да е.

# 580
Яд  ме е за лапето не можа да устиска.
Пфуу!

# 581
Аз лично мисля, че Йо ще кредитира Ганка за изгонването си. Мисля, че има вероятност гласовете на Бо и Йо да са с посока Ганка. Или да се разделят - Йо за Ганка, Бо за Зоран и да има прегласуване, при което Легендата ще донесе победата на жена си.
Точно това си мисля и аз!! А и решаващият глас на Ванко ще обясни защо са заедно! Simple Smile)) Шегувам се, разбира се, но нали все се чудим тук..

# 582
Тъпо. Човекът на продукцията ще бие утре. Отново няма да има жена победител.

# 583
Факт, браво!
Браво и от мен!
Само че аз с изключение на тази финална седмица целия сезон го изгледах на запис и много малко четях в темата, та да попитам - за какъв едит става въпрос? Може и в скрит текст, може и на лични.
Едит е начинът, по който ни представят участниците. Най-логично е победителят да има много екранно време. В случая имаме тримата финалисти, за които знаем много. Показваха ни личните им истории.
При последния дуел на Острова, беше ясно, че Денис ще падне: първо, че играта беше женска. Второ целият сезон го даваха 4-5 епизода, а за Ганка имаше много показано и разказано.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт