🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 334
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 810
Ох, хора, нека се четем. Мисля, че всички говорим за прегласуване там на място. Никакви лайвове месеци по-късно. Добре се е обяснило всичко, ето публикувани са и правилата дори. 🙂
Нямам предвид Карин примерно да гласува сега ако има 4-4 м/у Ганка и Зоран, когато е минала почти цяла година и е гледала монтирания материал. Не съм уточнил, но то мисля, че се подразбира по дифолт...

За Бо:
Не е с късмет, а с умения. Социални и стратегически.
Сезонът се казва Скрития идол. Естествено, че ще търси идол и ще се играе идол. Това че другите ги мързеше да търсят си е техен проблем.
Напротив, Борислава нямаше никакви връзки и предварителен гръб в играта и сама се изгради като играч. И то махайки и Йо при супер странно стечение на обстоятелствата с голяма доза шанс за Ганкината коалиция, която не знаеше къде се намира тогава. Джулката да я позлатят.
Борислава направи хода на сезона, когато взе Анелия със себе си на споделената награда и точно този ход промени хода на цялата игра. Не идол или нещо друго. Ако не го беше направила всичко пропадаше. И действаше постепенно и методично с всеки свой ход. Зоран нямаше да стигне толкова напред без нейните ходове.
Разбра се и че ходовете тя ги е измисляла и как и кога кое да се отиграе, с кого да се говори и т.н. Много от разговорите между Бо и Зоран са изрязани, за да не се вижда как му казва кое как да се направи и т.н. Подразбра се от лайфове и сторита. Самият Зоран каза на сихрон, че тя мислела за всичко.

Simple Smile

Много вярно!

Outcast, имам предвид, че всичко можеше да се реши от гласа на Ванко. Grinning Но дали Ванко, или Карин, или публиката ще решава - резултатът е ясен.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 11:52 от Alucard

# 811
# 812
Малко отговори от Бо:
- казва, че привързаността към Зоран е попречила на играта й
- смята, че с Йо са успели да повлияят на вота на някои хора в журито (не казва в каква посока)
- вече знае кой е победител
- твърди, че Зоран не е знаел, че Йо ще бъде изгонена, но казва да попитаме него. Тоест Зоран твърди все още, че не е знаел, но дали е така ще е вечна мистерия 👻

# 813
Щом вече е ясен победителя,значи няма да има смс вот и равенство по три гласа за всеки.Доволна съм и без друго развалиха оригиналния замисъл с тия игри за класиране на финала,само смс тъпотия липсваше.Ще ми липсва предаването,не знам какво ще гледам в понеделник 😁

# 814
Значи Зоран, ясно.

# 815
  • Другата България
Аз още сутринта ви казах да не бързате.  
Какво ли не прочетох, какво ли не се изписа, толкова " сигурни" хора....Joy някои тръгнаха и СМС да пращат.
Няма да давам линк към мнението си от вчера, че според мен Йо и Бо ще повлияят на част от останалите членове на журито Bowtie дори все още смятам, че едната е Алекс.
Мдаааа....обичам да съм права.

# 816
Най-справедливо при равенство и вот на третия финалист ще е, ако тримата финалисти получават шанс да гласуват за някой от двамата други и това се случва по време на общото гласуване. Или на практика - Зоран, Ганка и Карин гласуват, равенство между Зоран и Ганка на големия финал, извънредно се отваря гласа на Карин, който е дала преди месеци и Х печели.
Това щях да напиша и аз.
Допуска се, че има равенство. В отделни урни, с името на всеки финалист, той пуска там своя вот. В София отварят голямата урна, виждат равенството, отварят тази, която е на финалиста с най-малко гласове.

# 817
Честито на финалистите!
Ганка, браво! Единственият простосмъртно кастнат играч, стигнал финал с разрешените от продукцията средства в този сезон! И Късмет! Юхууу! Smiley

Първата игра беше страхотна, страхотна! И се доказа, че всеки има шанс. Все в един от компонентите е редно да си добър. Ето, че Анелия се озори в реденето на стълбата, но разби на пъзела-куб, докато Бо озъртайки се вляво и вдясно изглеждаше като топ сценарист на сезона! А Зоран как беше плувнал в пот, предполагам студена Smile
Имунитети, арбитри, идоли, но Борислава забрави да осчетоводи един основен и съвсем законен елемент в играта - Острова и кой го обитава.

Втората игра беше отврат, не знам защо е нужно да осакатяват участниците, като някакъв върхов момент на болка и стоицизъм и буквално, че си изстрадал мястото си на финал?! Анелка е в такъв възторг от Зоран, че можеше след примерно час достойна игра да приключи участието си и да връчи мястото на Зоки. Беше по-щастлива, че той продължава, отколкото разочарована, че тя отпадна. Категорично нейният глас ще е за него.

Та като превъртя лентата два от най-добрите моменти в сезона, изненадващи и неочаквани са под ръководство на Ганка и с екзекутиращ глас на Кари - отстраняването на Георги и Йоана. Така, че да се смята Ганка за "заиграла" Сървайвър едва в края е просто подценяване или надценяване Wink Нейното остраняване съм го коментирала - ефектно с всички налични атрибути, можеше да е всеки от "коалицията" ѝ, но нямаше как да са Ванко и Кари както се разбра Smile

Най-ненужното в сезона за мен беше колибата на преговоритe (ресторанта). И - арбитър, който в обединеното племе беше абсолютно излишен. Самото значение на думата предполага човека да е независим и безпристрастен, така че да вземе вярната страна/правилното решение, което няма как да се случи и е допълнителен лост и излишна намеса в играта.

За смс-те след като няма да е прецедент подозирам, че не нарушава лиценза, така, че воплите са излишни. Предполагам, че е съгласувано, за малки страни с малък тв-пазар и тв-аудитория да има изключения.
Аз не пускам смс, няма и да го направя.
Ако сървайвърите сами си изберат Зоки за победител да им е Честит! Заслужили са си го! Trophy
Моята виртуална подкрепа е за Ганка! Heartpulse

# 818
  • София
Хах, Ваня как прегърна Бо и припкаше до нея, за първи път да посрещне по такъв начин участник в Зад кадър.
Личи си колко много я харесва. Разговорът им протече много бързо и лесно, и конкретно по темите, просто са на една вълна. 🙂

Накрая с телефонния разговор със съпруга си изби рибата. 😂😀

# 819
Определено ще е Зоран, защото след това има още едно стори - някой пита защо Алекс и Джулка са били изгонени, след като са перфектни опоненти за финал и Бо зададе този въпрос на Йоана, която казва, че тези, които са напирали да ги изгонят са тези, които не са разбирали играта. Кой напираше? Ганка (за Джулиана), Ванко и Кари. Тъй че според мен никакъв шанс Бо и Йо да са подкрепили Ганка. Въпреки, че ако става въпрос при изгонването на Александра, всъщност Зоран държеше най-големите козове, които пропиля с изгонването на Алекс.

Говорейки за Алекс - Бо казва, че най-много съжалява, че с нея не са играли заедно. Според мен това беше и най-голямата грешка в нейната игра. Трябваше след обединението да зарежат Зоран, който и без това им показа в оная ситуация с Иван и огъня, че прекалено много се налага. Оставят Зоран и се фокусират върху игра с безименните - Алекс, Денис и Джулиана. В реалност от тези тримата грабнаха само Денис, Алекс отиде при Ганка (въпреки че Ганка, дори не я третираше особено добре в старото племе), а Джулиана я изтърваха в нищото и тя стана ключът към изгонването на Йо.

# 820
  • София
Пусната е новата анкета!
А тримата финалисти красят тапета на темата.
Още веднъж, честито на Карин-Ганка-Зоран. След години много неща се забравят, но финалистите остават в историята.
И нека най-добрия да надживее останалите!

# 821
1.Зоран
2,Зоран
3,Да,браво на Гатка,симпатяга!
4,Да,браво на Зоки направи шоуто!
5,Не
6,Да ,нека и публиката да се наиграе!
Очаквам с нетърпение нов сезон!

# 822
1. Зоран
2. Ганка
3. Все ми е едно
4. Все ми е едно
5. Да
6. Не

Чета няколко много обнадеждаващи постове, стискам палци да сте прави, че ще имаме победител излъчен само с гласовете на журито.

# 823
1. Зоран
2. Зоран
3. Не
4. Да
5. Не, няма да има вот от публиката!
6. Не

Обичам яааааааа!

# 824
Еха,май няма да има вот на публиката,но благодаря на всички пишещи,че засегнаха въпроса.Така не само на мен доста неща и варианти се изясниха!

Общи условия

Активация на акаунт