🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 921
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Гледам със закъснение. Боже, как може Владо така да се меси в съвета. Потрес.

# 1 066
Йо и Драго май написаха Зоран
И на мен така ми се стори

# 1 067
Драго написа Зоран, Мила - Ганка.

# 1 068
Ама защо това момиче Борислава се смята за много по-достойна, след като няма спечелена игра? Тя освен в приказки под шипковия храст, в нищо друго я нямаше.
Има спечелена игра - първата за награда.
Ганка преди Острова нямаше нито една.

Чак сега се усетих, че няма да има вот от публиката, щом не обявиха гласуване. Йейй!

Има още цял час, да видим. Аз още не съм го отписала, може за 30 мин да пуснат линиите хаха

Въпреки че то сега реално почва Reunion- а

# 1 069
Не трябваше ли някак да "запечата" тая урна с гласове Wink или аз не съм разбрала?

# 1 070
  • София
На мен най-много ми харесват отговорите на Кари, но аз си я харесвам от много време. Никаква злоба няма у нея.
Единственото, което не ми хареса в отговорите на Карин е, че когато въпросите са "защо да гласувам за теб", тя отговаря "не мога да ти кажа". Но въпреки че другите двама финалисти имат огромното предимство да изтъкват свои ходове, или поне Зоран, аз не знам Ганка за какво надхитряване говори, те няколко пъти не успяха да скрият личното си отношение към задаващите въпросите. Зоран губи всякакъв контрол, когато пред него застане Бо. Тя дори се опита да му помогне, казвайки му отговора, който иска да чуе, но той не успя дори това да ѝ даде.

# 1 071
Направо да чете гласовете и да се свършва. Какво ще влачат още един час?

# 1 072
А искам Зоран да спечели! Кари само с ядене ще я запомня,а Ганка с шапката на дядо си.
Ако има вот със смс и пуснах такива на такива предавания щях да си пусна смс-а за Зокито.
От тримата той е моя фаворит.

# 1 073
Ама защо това момиче Борислава се смята за много по-достойна, след като няма спечелена игра? Тя освен в приказки под шипковия храст, в нищо друго я нямаше.
Има спечелена игра - първата за награда.
Ганка преди Острова нямаше нито една.
Аз лично правя огромна разлика между една игра без значение и няколко директни решаващи двубои и решаваща игра.

Ама Кари не им е дърпала мекиците от устата, пък и с тяхната благословия ходеше в колибата да яде. Много достойно се държа на съвета, браво.
Ганка много се замота.

# 1 074
Гани е невероятно красива! Всички момичета са много хубави!

# 1 075
  • Mediterraneo
Не ми хареса Ганка на интервюто с журито, определено очаквах повече.

# 1 076
Драго написа Зоран, Мила - Ганка.

Йо и Денис също написаха Зоран

# 1 077
Гледам със закъснение. Боже, как може Владо така да се меси в съвета. Потрес.
И на мен ми направи впечатление . Не е ок водещ да проява такива своеволия.

# 1 078
Това в момента спокойно могат да го пропуснат.
Аман от пълнене на екранно време.

# 1 079
  • София
Направо да чете гласовете и да се свършва. Какво ще влачат още един час?
Има още един час, струва ми се, че не е достатъчно време за sms вот, само за best of монтажи.

Карин е много красива.

Общи условия

Активация на акаунт