🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 898
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 080
Ама защо това момиче Борислава се смята за много по-достойна, след като няма спечелена игра? Тя освен в приказки под шипковия храст, в нищо друго я нямаше.
Има спечелена игра - първата за награда.
Ганка преди Острова нямаше нито една.
Аз лично правя огромна разлика между една игра без значение и няколко директни решаващи двубои и решаваща игра.

Ама Кари не им е дърпала мекиците от устата, пък и с тяхната благословия ходеше в колибата да яде. Много достойно се държа на съвета, браво.
Ганка много се замота.
Тя натърти, че е по-добър стратег. Знае си, че в игрите не е добра. Естествено, че за човек, който вижда играта като стратегическа, ще чувства, че заслужава.

# 1 081
  • София
Гледам със закъснение. Боже, как може Владо така да се меси в съвета. Потрес.
И на мен ми направи впечатление . Не е ок водещ да проява такива своеволия.

Поредна директна намеса на продукцията в решенията, този път за финалист. Дано им отнемат лиценза.

# 1 082
Не знам, от тия тримца, нека Зоран да спечели, но много ми се иска да не получи гласа на Бо.
Нещо напоследък все против нея нещо да каже, а реално мисля, че го беше много страх от нея.

# 1 083
  • Другата България
Няма да има СМС-и.

За Зоран дотук са 4 сигурни вота - Драго, Анелия, Йоана и Денис.
Ако и Джу е гласувала за него, можем да му честитим победата.
Мдааа.....

# 1 084
Карин изглежда страхотно, искам само нея да дават.😀
Доктора не е дошъл сигурно, за да не забърше още някоя съплеменичка.

# 1 085
  • София
Това в момента е супер излишно. 🙄

# 1 086
Това в момента спокойно могат да го пропуснат.
Аман от пълнене на екранно време.
А, що, това са моменти, с които ще постигнат още повече някои да се намразят и да се поплюят.

Ганка е кукла просто! И си отиват с Ванко и ги харесвам като двойка. Дано се задържат заедно и да са щастливи.
И Александра е красива!
Ох и Мила е страхотна, аз си я харесвам. Изглежда като от някоя древна приказка.
Кво видяха в тоя доктор, не знам...

# 1 087
Може би това време е било предвидено за евентуални смс-и. Нищо де, тъкмо си обърнах рибата.

# 1 088
Сега Ванко пада на колене и предлага брак

# 1 089
  • София
Awww, Ванко сериозният. 😊

# 1 090
Гледам със закъснение. На въпросите съм. Карин не може да върже едно изречение. Ганка пък се овърголи яко пред Бо. Хареса ми Бо как ѝ каза "Отговори на въпроса" или нещо подобно. Зоран колкото и да ме дразни напоследък поне знае как да говори и да манипулира журито. Освен с Бо. Там се пропука. Владо грозно се намеси. Ех, любими Владо!

# 1 091
  • София
И аз ги преброих за Зоран.

Но не ми хареса съветът на острова.

Ванко беше много сладък с реакцията към Гани. Влюбено е момчето.

# 1 092
Момичетата ТУК са в пъти по-хубави от Онези, които са набедени за крЪсиви от предаването "Ергенът".

# 1 093
Шегата настрана.
Ванко излезе най-големия победител.
Спечели си обръщението "Легенда" - остана в историята на нашите сезони завинаги.
Спечели си и умна и красива жена.

# 1 094
Много хубава Ганка.
Бо е прекалила със зеленото.

Общи условия

Активация на акаунт