🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 810
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 215
Да кажа, че не смятам Йо за злобна само заради въпросите и, които бяха гадни. Много пъти я даваха как гледа - физиономията и беше такава.
Бо не мисля, че е злобна, напротив. Останах с впечатление, че е доста по-ранима и чувствителна отколкото показа и някак неуверена и притеснителна. Беше лоялна и гръб на Зоран до последно, но той се отнесе супер пренебрежително към нея. Не заслужаваше гласа и, каквато и игра да направи.

# 1 216
  • София
Факт е, че жените направиха сезона.
Вижте съотношението на жени-мъже в журито.
И въпреки това мъж спечели с 7-2-0

ЗАЩО?

Моля за смислени отговори

Народопсихология?
Нагласи
Логика
Липса на истинска конкуренция

и т.н.

И другия въпрос, ако жена беше играла играта на Зоран щеше ли да получи 7 гласа или щяха да я обявят за вещица и *учка?

# 1 217
Много съм изненадана от вота на Джулиана,тя,която не понася Зоран.
На Ванко някой му е подсказал,че вот за Кари е празен вот,той това сам няма как да го измисли.

Вота на Драго също беше питанка при мен.
Всички други ги познах.

Честита победа на Зоран.Напълно,напълно заслужена!
И аз се чудя още на същото. Драго и Ванко да гласуват за Зоран. Джулиана също. Но още като чух Джулиана да казва, че победителят трябва да е най-добрият лъжец и стратег ми светна лампичката, че може да гласува за Зоран.

# 1 218
Припомнете ми, кога за последно е имало финалист с нула гласа в наш сезон ? И имало ли е изобщо ? Не си спомням колко гласа имаше Людмила в предните Филипини.
Люси беше единствената досега с 0 гласа. Сега и Кари.
Дам , не си спомнях за нея точно дали има или няма глас. Благодаря.

# 1 219
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Фермата също многократно беше печелена от мъже  и след 5 пореди мъжки победи(ако не бъркам) тогава най-накрая дадоха чек и на жена - Веселка,бедното,нещастно циганче..
Уговорена победа и това ясно се видя на финалните игри.

Защо пък да им дадат пари да гласуват за Зоран и какво я интересува продукцията дали парите отиват в джоба на Зоран или в нечий друг такъв? Всички казаха,че той е бил най-добрият,надхитрил и надиграл е всички там.Нима не се видя и от нас,зрителите?>

# 1 220
Когато ти помагат от предаването, разбира се, че ще си прекрасен играч. Не е равен стартът и самата игра нататък не е честна. Другите покрай него са явно заблудени. Както и да е.

Абе...неприятната истина е, че Ганка му сложи амулета на спасението на врата. Иначе щеше да изхвърчи.

Надигра ги, това е. Ако се беше държал малко по-премерено в последната седмица, тук също нямаше да протестираме.

Съгласна. Но поне в моя случай не го харесвам още от времето, когато играеше с Маги и след това се подмазваше на другото племе, подаряваше храната на своето... Както и да е. Също непопулярно мнение - между него и доктора бях за втория.

# 1 221
Почти еднакво антипатични ми бяха и тримата. Кари я отписах още в началото,  потресе ме преценката и' за писмото на детето,  лакомията и' я прецака яко, както се казва простичко ,,Гъз глава затрива,,. Гани ми писна със сълзливите истории, аз съм в същия бранш, историята ми е още по- гадна от нейната (  баща ми е починал когато съм била 3 годишна), ако подкарам тази линия ще ревете групово. В момента съм на най - високата позиция и да, ръководя хора, но по начина по който тя си представя че се прави,  ще я убият с камъни. Зоран -  нашенски Андрешко. Потенциал има малката, направи типични за младостта и' грешки, но беше чудесна. Упорито, наивно и едновременно бунтарско поведение - браво! Желая му всичко най-хубаво на това младо момиче и  дано има повече такива като нея! Това е моят разбор, като цяло не съм особено впечатлена, дано да видим и нещо наистина стойностно скоро! Бъдете здрави!

# 1 222
Дяволо, за мен отговорът се корени в това, че имаше твърде много жени в журито, а жените винаги сме по-жестоки една към друга и не си прощаваме лесно. Вярно, че и тримата други мъже дадоха вот за Зоран, но все пак това бяха Драго и Ванко, които който ги хване, той ще ги излъже. Отделно и когато стане въпрос за солидарност, мъжете си пазят гърбовете, жените рядко.
Общо взето и в ИВ се чудехме защо 3 сезона все мъжете гонят жени, а няма стабилна женска коалиция.

# 1 223
Факт е, че жените направиха сезона.
Вижте съотношението на жени-мъже в журито.
И въпреки това мъж спечели с 7-2-0

ЗАЩО?

Моля за смислени отговори

Народопсихология?
Нагласи
Логика
Липса на истинска конкуренция

и т.н.

И другия въпрос, ако жена беше играла играта на Зоран щеше ли да получи 7 гласа или щяха да я обявят за вещица и *учка?

Е то ние и Зоран го оплюхме като вещер (м.род на вещица?) и кучи син заради ходовете към Бо в последните дни. Ако беше жена - епитетите щяха да са в женски род. 😆

Иначе - Бо и Зоран играха доста сходна игра до последния съвет. Ако Бо беше на финал, не знам дали щеше да спечели, но вотът щеше да изглежда различно. В това съм сигурен. 5-4, например. Ако Бо беше на мястото на Зоран, а Денчо/Ванко - на мястото на Кари, нямаше да спечели мъж.

С едни или други похвати (къде лицеприятни, къде не), си изработи победата. Пак ще кажа, че не съм щастлив от развитието, но разбирам защо така стана.

# 1 224
Честито на Зоран!
Обаче аз така и не разбрах коя е изненадата, която ние и участниците щяхме да научим днес.

# 1 225
Да му е честито на Зоран!
Не съм изненадана от победата му, изненадана съм от огромната разлика.
Драго, моето най-голямо разочарование в сезона, яко се е поддал на обработката на Бо и Зо, които играха не като счетоводителки, а като предани секретарки на шефа Зоран. А можеше последно да го надиграят като гласуват за друг. Но освен в буквален, и в преносен смисъл нямат топки.
Интересно Ванко кога е казал на Гани, че е гласувал за Зоран, надявам се не е било изненада за нея.
Неприятно чувство на режисираност и побутване ми остави играта, факт. Направо се радвам, че свърши, но пък бих гледала следващо издание.

# 1 226
Честито на Зоран!
Обаче аз така и не разбрах коя е изненадата, която ние и участниците щяхме да научим днес.

Май, че няма да има следващ сезон. 😑

# 1 227
Честита победа на Зоран! Като се прегърнаха тримцата със Силвия и Владо тъй свойски и приятелската само за сериали ще си говорят. Smiley
Ужасно вмешателство от Карамазов, моля, ако има ново, свежо и обективно лице за след...когато решите.

Най-голямото ми откритие на този финал се оказа жестокото чувство за хумор на Ванко. Хахаха, как се измайтапи при задаването на въпросите, че бил стратега на сезона. И въпросите му бяха хубави. Добродушко и майтапчия. Да се обичат с Гани, прекрасни са. Heartpulse

Всеки според пристрастията си видя и усети отговорите на финалистите. Харесвам Ганка и смятам, че отговаряше безкрайно честно, което естествено не и донесе гласове. "Що си казала, че съм злобна?" - "Казах го, така те усетих!"Smiley
Бум! -  сърце до името на Зоки - Йоана, Йоанааа...Smiley
Карин  - отговаряше наивно и примирено.
Зоран - мазни и хлъзгави отговори.

Лелеле, Зоране, само да бе признал, че Бо е умен и силен опонент и затова пръв решаваш да я отстраниш, но няма да се разливам за превъзходството на балканския мъж...

# 1 228
Бравооо на Зоран!!! Моят фаворит! Йеееееес! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Очарована съм от Бо и Йо за пореден път, злоба не видях, видях красиви и умни жени!!

Всички бяха много красиви (без Мила), Ганка беше уаау.
Кари с грим също хваща окото.
Не отговаряха добре на въпросите Кари и Ганка.

За мен Ани, Бо, Гани, Джули са по-хубави от Алекс.
Маргото не я познах, беше се барнала и тя.
Пейо как каза за Ивана, че била баба!? 😁😳😳

Приятно съм изненадана от Ванко, бях сигурна, че ще гласува за Кари.

7:2:0 чудесна победа, радвам се, че нямаше sms, които да опетнят победата и всички да кажат ето той е връзкар

Видя се кои са най-умни в кавички - заблехосани Мила и Алекс, гласуват по морал ли какво, малодушие..
Даже Джули и Ванко бяха пичаги и оцениха Зоран, евала!

Много красив Драго също. Simple Smile

Дано има нов сезон.. някога.

Браво на Зоран, категорична победа!!!

# 1 229
  • София
Честито на Зоран. Не ми хареса като поведение, но наистина най-заслужаваше от финалистите. Жалко, че остава сянка върху победата заради изпълненията на продукцията.

За Ванко и Драго не съм учудена. Мъжката солидарност надделява. Но жените рядко се усещат за това и рядко са достатъчно адекватни да направят женска коалиция. Съчетано с балканския манталитет, много трудно да спечели жена.

Общи условия

Активация на акаунт