🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 824
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 245
Само доктора ли липсваше?
Толкова ли е разочарован, че отпадна.  Не ми прави това добро впечатление. 💩

# 1 246
  • София
Припомнете ми, кога за последно е имало финалист с нула гласа в наш сезон ? И имало ли е изобщо ? Не си спомням колко гласа имаше Людмила в предните Филипини.

Но ми се струва, че Карин е първия кравай в наш сезон на финал.
Людмила Димитрова в четвърти сезон не получи гласове. Гласът за Силвия Димитрова в трети сезон Жени потвърди, че е била заставена да даде, а първи и втори сезон бяха само с двама финалисти.

# 1 247
И с това къмпинг оборудване се излагат.
+150 000? Искам някой и за мен да се изложи толкова...

Къмпинг оборудването да го бяха дали на 2я по вот.

Доста грозно щеше да стане:
Зоран - 150К
Ганка - къмпинг оборудване
Кари - сандвич

🤣🤣🤣
Е, тогава да бяха дали и сандвича на Зоран и да е ясно!

# 1 248
  • София
Само доктора ли липсваше?
Толкова ли е разочарован, че отпадна.  Не ми прави това добро впечатление. 💩
Дано поне е разбрал, че Бо го отнесе заради него Wink

# 1 249
Денис и Джулияна двойка ли са или това бяха само слухове?

На мен Денис като поведение ми най-хареса от мъжете. Сладурковец е и ми харесва какъв nerd е на тема сървайвър.

# 1 250
Припомнете ми, кога за последно е имало финалист с нула гласа в наш сезон ? И имало ли е изобщо ? Не си спомням колко гласа имаше Людмила в предните Филипини.

Но ми се струва, че Карин е първия кравай в наш сезон на финал.
Людмила Димитрова в четвърти сезон не получи гласове. Гласът за Силвия Димитрова в трети сезон Жени потвърди, че е била заставена да даде, а първи и втори сезон бяха само с двама финалисти.
Да. Точно Люси не си спомнях има или няма глас.
Скрит текст:
Люси беше единствената досега с 0 гласа. Сега и Кари.
Дам , не си спомнях за нея точно дали има или няма глас. Благодаря.

# 1 251
Дяволо, според мен не е нито едно от изброените причината Зоран да спечели женски сезон. Правилата са и по-конкретно това, че класирането беше с игри. По мое лично мнение, ако имаше съвети до края, на финала щеше да има други участници и вероятно друг победител. В тази конфигурация си признавам, че и аз бих гласувала за Зоран. Вече писах, че за мен веднъж изгонен човек няма място на финала. За Кари никой не гласува, ама как и да го направи, тя сама не можа да каже защо заслужава победата, какво е направила в тази игра. Мина я между капките благодарение на това, че не е конфликтна.

Момичетата бяха много красиви, но не благодарение на грима. Видях, че Анелия я е гримирала г-жа Джаферович, ако и другите тя е мазала, язък, че се нарича гримьор, лъщяха като целофани.

За финал - поздравления за Зоран и дано все пак скоро гледаме нов сезон. За него отсега си пожелавам да не трябва през пост да се обясняваме защо не искаме СМС-и, намеси на журито преди последния съвет и игри на волята последните три дни.

# 1 252
Честито на Зоран! Не беше моят избор, но от тримата финалисти той най заслужаваше. Карин беше безлична, над Ганка нямам наблюдения.
Моите фаворити бяха Борислава и Анелия, които за съжалени отпаднаха на последната права. Хубави, умни, упорити момичета. Борислава докрай лоялна към съюзниците си, Анелия учудващо силна, спортна и целеустремена за толкова младо момиче! Ех, да беше надиграла всичките каки,  лелки и чичковци с претенции 😀

Благодаря на Дяволо за темата 👍

# 1 253
Това със сандвича от детето на Милен за Кари мен лично ме подразни.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 00:21 от Не се сърди, човече

# 1 254
Уау!
Започнаха конспирациите. Всъщност те не са спирали: Нагласена игра... Зоран се познавал с този, пък с онзи, пък с трети, девети и т.н. Сега пък БТВ му дължали пари. Смях!
Няма да имам възможност да прочета всички конфигурации, слухове, предположения за участниците оттук нататък. Дано и тази тема завърши достойно.

Мисля, че Милошев и екип си свършиха работата почти перфектно с леки забележки. Не разбрах мрънкането относно това, че не са се справили. Няма и да се напрягам да гадая.
Това, че не обявиха нов сезон сега, не означава, че няма да има такъв.

Накратко: Истински се наслаждавах на този сезон на Сървайвър. Много, много добър!
Да не се повтарям...
Моят фаворит Бо отпадна малко преди финала. Жалко!
...
Заслужена победа на Зоран! Браво!
Много красиви жени! Но по-красиви бяха без грим.
...
Като че ли попретупан и скучен финал на живо в студиото. Явно всички знаеха кой е победителят. Липсваше ми момента на изненадата. Бързичко мина и броенето на гласовете. Но нямаше и как да се проточва и да е по-интересно при вот 7:2.
...
Бях сигурна, че Ванко няма да гласува за Карин, но си мислех, че неговият глас ще е за Ганка. Браво и на него! Зарадва ме приятно.

Владо ми се стори малко фъфлещ и леко подпийнал при четенето на гласовте, вероятно заради рождения си ден.Sweat Smile

И накрая: Благодаря на Дяволо и Bengun за темата.
До нови срещи на всички останали! Heart

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 09:05 от Фран

# 1 255
О, и аз забравих да кажа колко тъпо беше това със сандвича. Да, постъпката на Кари са приоритизирането на плюскането пред видеото с детето не беше много стойностна, но да си експлоатираш лапето за някаква смешка/подигравка...твърдо не.

Да не говорим, че ако сме цинични - като толкова цениш да чуеш детето си и го приемаш като свръх обида, че някой те е лишил от този шанс, то тогава какво кандидатстваш доброволно в предаване, което ще те отдели от детето за сериозно време? Много нелепо.

# 1 256
От финала разбрах две неща:
- наистина Ванко и Ганка са големите победители; Heart а, и бонус червилото да не забравяме Sunglasses
- Йоана е ужасно злобна и е обработвала другите от журито през цялото време, базирайки се на "една жена каза".

Ако има следващ сезон, силно се надявам да е с друг водещ.

# 1 257
Трудно може да се обобщи в няколко думи Сървайвър. Страхотен завършек на сезона! Честито на Зоран, заслужена победа след многобройните перипетии по пътя му! Като цяло обобщението ми е, че той беше най-адаптивният и креативен участник наред с Бо и Анелия, но те не бяха финалистки. Аз съм доволна от завършека - бях за Зоран и Бо докрай.
Няма как да не отбележа колко бързо протече финалът днес - толкова ли не можаха да отпуснат повече екранно време (все пак в конкурентната тв Капките прехвърлят 3 часа и половина вече)… И според мен нямаше съспенс, защото повечето знаеха победителят - те са се питали взаимно кой как е гласувал и това обяснява липсата на активност на Кари в социалните медии примерно (равностойно на разочарование от липсата на гласове за нея). Така или иначе трудно би се опазил вотът толкова месеци наред, но можеше поне една идея по-добре да се организира днес последния епизод.
Драго, Джулка и Ванко много ме изненадаха, мислех, че няма да е така размазваща победата на Зоран и ще има лек “дуел” с Ганка. Това е играта - изненади, догадки и обрати до последно! Жалко, че не обявиха нов кастинг… но надеждата остава да се завърне Сървайвър максимално бързо на екран!

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 23:54 от Tonchi15

# 1 258
Сега се сетих в кръга на шегата, но ясно защо Силвия ходи да се разкрасява при Бо.

# 1 259
Скрит текст:
И с това къмпинг оборудване се излагат.
+150 000? Искам някой и за мен да се изложи толкова...

Къмпинг оборудването да го бяха дали на 2я по вот.

Доста грозно щеше да стане:
Зоран - 150К
Ганка - къмпинг оборудване
Кари - сандвич

🤣🤣🤣
Е, тогава да бяха дали и сандвича на Зоран и да е ясно!
Това със сандвича от сина на Милен мен лично ме подразни. Прекалено просташко ми дойде.
Дъщеря. Ма то бледнее пред пейовите простотии преди това. Как може човек да е ЧАК толкова прост, се чудя??!!

Начи, аз не оспорвам правото на никого да си напише мнението тук и да е различно от моето. Така че, моля с претенциите "да завърши достойно темата" , се дръжте достойно и вие!
[/quot]

Така е Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт