🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 672
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Страхотен анализ на Бенгън. И аз съм писал за всички тези неща и няма какво да добавя (+100).
Систематизирано е абсолютно всичко в един топ пост. Поздравления! Simple Smile

Игри на волята е много по-популярно, но ИВ са копи-пейст на Сървайвър + ББ на плажа. Сървайвър е много по-качественото предаване и по-честното.

Още се чудя на този Агонцев. Толкова години по-късно все още го държи влагата... Grinning

# 1 531
А там в ИВ на какъв принцип се излъчва победителя?
(Търся и аз, не питам само тук).

# 1 532

Игра. В първи сезон го определиха с смс гласуване. Много негативно се възприе. Втори и трети сезон и оригинал има игра между финалистите - многокомпонентна и супер физическа.

# 1 533
Тези уговорки са изключително недопустими и срамни за Сървайвър. Не мога да повярвам, че продукцията знае и не е санкционирала играчите - ясно е, че никой от уговарящите се не е спечелил, но така се разваля духа и феърплея. Вие сами чухте че Пейо и Драго се запознали преди влизането си. Други път от самолета се харесали.

Ако се прави нов сезон АПЕЛИРАМ към продукцията да се крият участниците, колко му е да не ги срещаш заедно и да ги накараш да подпишат договор за конфиденциалност с неустойки.

Аз като човек, който бих искал да играя това ми е грозно и доста ме демотивира. Толкова ли е трудно играта да започне от плажа?

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 16:57 от ibinev

# 1 534
Кои участници от този сезон е събирал Агонцев преди заминаването и как се е добрал до тях? Да не е в екипа че да има достъп? Гади ми се от него. Участвал преди нам си колко години, не стигна дори до жури(първото участие), но големия разбирач,  знае да обижда колко жалък бил сезона. Палячо!

# 1 535
  • Другата България
Кои участници от този сезон е събирал Агонцев преди заминаването и как се е добрал до тях? Да не е в екипа че да има достъп? Гади ми се от него. Участвал преди нам си колко години, не стигна дори до жури(първото участие), но големия разбирач,  знае да обижда колко жалък бил сезона. Палячо!
Ето това и на мен ми направи впечатление.
Не толкова, че събирал участници в дома си, не съм изненадана от Агонцев, но - това значи, че е имало участници, които още преди тръгването за Филипините са се познавали и са се събирали заедно някъде. За където се знае.
Къде е гаранцията, че същите не са го правили някъде, където не се знае?
Ето това е недопустимо. Направо помрачава и духът на формата, и добрия сезон.
Скрит текст:
Кога Владо обяви, че финалистите ще се определят с игри - непосредствено преди гласуването, но след като се бяха изпокарали вече или след гласуването? Важно ми е.Simple Smile
Преди гласуването,след като се бяха изпокарали.
Зоран може би е наблегнал на американските епизоди,но не и на българските .Не е отчел ,че при българските винаги е имало игри за финалистите.
Благодаря, и на мен така ми се струва, но не ми се търси да гледам пак.
Ако Зоран знаеше, че тримата финалисти ще се определят с игри, нямаше да си позволи да си разваля отношенията с Бо. Първо, ако елиминира Бо в игра, тя няма как да му се сърди. Второ, Бо е лесен противник в игра за почти всеки от останалите, т.е. шанса тя да продължи не е голям, а като член на журито ще е вярна на Зоран.
Т.е. Зоран разбира, че абсолютно излишно се е скарал с Бо и затова гласува за Денчо, ако може да остане вист пред Бо. Затова и когато показваха гласовете, той ѝ каза "ето, това е моя глас". И му мина номера.
Това на съзета беше чист театър, именно, за да спечели гласа ѝ.
На финалния съвет сам си призна, че е гласувал за Денчо само защото е смятал, че Бо има идол.

# 1 536
  • Sofia
Не се надявам на нов Сървайвър още догодина, защото се снима лятото, а кастинг няма обявен. По-скоро догодина на пролет да пуснат инфо за кастинг и да се надяваме или есен 2023(ако Фермата след 120 сезона и дадат по-дълга пауза, ама надали) да има Сървайвър или пролет 2024.
Ама виж как добре им се получи с набързо направен каст.Wink
Ако имат повече време,кой знае какви простотии могат да сътворят. Grin  Stuck Out Tongue Winking Eye

Извън майтапа - наистина се надявам на нов сезон скоро. Praynig

п.п.Не се спря Агонцев...

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 16:40 от avi10

# 1 537

Игра. В първи сезон го определиха с смс гласуване. Много негативно се възприе. Втори и трети сезон и оригинал има игра между финалистите - многокомпонентна и супер физическа.
Благодаря, тъкмо и аз го намерих.
Т.е. шоуто, в което победителя се излъчва на база силови умения и умения за оцеляване и по-малко интриги се оказва по-популярно от Сървайвър, с неговия силно социален елемент. Не съм изненадана изобщо, защото това е по-близо до нашата ценностна система (или поне до това, което очакваме от другите), а не толкова "социална игра" на Сървайвър.
Както и да е, на мен ми беше интересен този Сървайвър, макар и с друг личен фаворит, и бих гледала следващ, надявам се да е скоро. Ще гледам и следващите Игри на волята.
Беше ми много приятно да съм част от групата ви.
До следващ сезон! ***

# 1 538
  • София
Survivor зад кадър: Епизод 42 - Ваня предава короната на Зоран

Ваня най-накрая предаде пустата корона и вече не е последния оцелял. 😉

Зоран Петровски: Ще стана инфлуенсър

Зоран и Силвия (жена му) при Цитиридис

Ще има ли Survivor сватба?

Ганка при Деси в ''Преди обед''

# 1 539
А Агонцев аз го харесвах по времето на "Експедиция Робинзон".
Но в играта през сезона в Камбоджа, в която жена му скри елемент на Занев и той видя и не каза нищо го задрасках с дебелия маркер. Явно е имало защо, и явно още не е преживял Сървайвър Антон.

Но не мога да си кривя душата - играта му с Крум за мен си остава най-смешното нещо за гледане от нашите сезони. Даже речта на Бърканичков бледнее пред нея.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 16:19 от Bengun

# 1 540
Във втория сезон на Агонцев (т.е. пети подред) много от участниците се познаваха предварително от предходните сезони, а това прави уговорките далеч по-лесни от сегашните, колкото и да стигнахме до някаква пряка или косвена връзка на играчите помежду им.

Но морала настрана, изобщо не разбирам защо е била цялата тая драма при положение, че тогава наградата беше по-малка и от сегашната - 100 000 лева... ама Агонцев е Козирог, нормално е триумфа и парите (дори и по-малко) да го блазнят Grinning

Аз се рових в старите теми и намерих, че кастингът е обявен на 15 април, а са заминали на 18 юли. Това е наистина безумно малко време за подбиране на каст - няма и 3 месеца. Според мен точно заради това имаше играчи, които не бяха подготвени за играта, а ако е вярно, че е имало кастнати и отказали се, та в действие са влязли резервите - още повече... сега си спомних думите на Алекс, когато Кари я попита дали не е гледала американски сезони, тя каза "Нямах време".

Много ми е интересно какво е наложило това бързане? Не може ли да се снима и през друго време от годината (тук не ми се смейте, ама хич не съм запозната с климатичните особености на районите, в които снимат Grinning ).

# 1 541
Много  буквално се приемат думите на Зоран, че оставали два съвета. Това пак си беше разговор възстановка между скалите с оператор.
Просто в превод, хайде остана малко няколко съвета...но с тази спомената бройка пак се конспирира случката.
Зоран изглеждаше истински изненадан, че финалистите ще се определят с игри.

Игри на Волята станаха популярни от нямането на избор. Естествено, че след 6-7 годишна пауза(последен Сървайвър) се появява шоу на спортна тематика с мощна реклама, кастинг и НАГРАДА. И в есенния тв сезон се явява без конкуренция. Но младите не го гледат, младите не гледат тв.

# 1 542
Аз се рових в старите теми и намерих, че кастингът е обявен на 15 април, а са заминали на 18 юли. Това е наистина безумно малко време за подбиране на каст - няма и 3 месеца. Според мен точно заради това имаше играчи, които не бяха подготвени за играта, а ако е вярно, че е имало кастнати и отказали се, та в действие са влязли резервите - още повече... сега си спомних думите на Алекс, когато Кари я попита дали не е гледала американски сезони, тя каза "Нямах време".
А къде се е обявил кастинга? Аз чух може би месец преди излъчването, че ще има сезон.
Много интересно, че има информация за кастинга и заминаването с точна дата - от къде се знае точно?

# 1 543
Скрит текст:
А къде се е обявил кастинга? Аз чух може би месец преди излъчването, че ще има сезон.
Много интересно, че има информация за кастинга и заминаването с точна дата - от къде се знае точно?
Информацията е на първа страница
Цитат
Продуцент: Изцяло вътрешна продукция на bTV Media Group
Локация: Филипини
На 15 април 2021 г. е обявен кастинга за нов сезон на Сървайвър по bTV
Начало на снимки: 20 Юли 2021 г.
Около 17/20 юли са започнали същинските снимки с избраните участници, а Милошев и Ко са пристигнали с първата група от около 30 човека, някъде около 10/11 юли.
Общия брой на целия екип наброява около 100 човека.
Край на снимките: Около първата седмица на Септември 2021 г.
43 дни ; 20 участници
Награда за последния оцелял: 150 000 лв.
Водещ: Владимир Карамазов
Евтим Милошев ще е продуцент, който ще отговаря за съдържателната част на проекта.
Христина Апостолова е креативен продуцент на риалити шоу.
На 28 януари 2022 г. в предаването ''Преди обед” е обявено, че победителят в последният сезон Ваня Джаферович ще е водещ на онлайн епизодите на ''Сървайвър: Зад кадър”.

# 1 544
  • Другата България
Да де, ама КЪДЕ е обявен - в медии, преса, ФБ, ИГ, на сайта на БТВ, по БТВ?

Общи условия

Активация на акаунт