🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 153
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 1 020
Глупости на търкалета  - Алекс и психически отклонения. Те разбираха, че Виктор я предпочита и почнаха атаките и обидите.
Люси, Виктория и Блага са с психическите отклонения.

# 1 021
Да, като чета коментарите много добре владее ролята на жертва Сашка. Не я ли видяхте как подскочи за розАвата поправка? На всичко подскача така и почва да овиква човека как тя ще си прави каквото иска и другите да си гледат работата. И кой ще иска да си говори с такова куку?

# 1 022
  • Варна
Да, като чета коментарите много добре владее ролята на жертва Сашка. Не я ли видяхте как подскочи за розАвата поправка? На всичко подскача така и почва да овиква човека как тя ще си прави каквото иска и другите да си гледат работата. И кой ще иска да си говори с такова куку?

Аз бих си говорила само с нея.

Ако теб те нарочат 10 човека, пикаят ти на леглото, чупят ти личните вещи, пишат ти бележки "зло куче ", свалят ти банския, ти опиташ няколко пъти да поправиш нещата, но те продължат, какво ще направиш? Ще мълчиш, ще си тръгнеш? Какво?

# 1 023
Всички ли Рускини са толкова нагли и нахални?
Приказките на Вредния гризач ме напрягат.. 
Да се маха...
В рускините има напоритост, но това за мен не е нахалност, Вика преекспонира и прекалява.
Напротив, точно толкова нагли, цинични материалистки са. Само, че в ежедневието се прикриват по-добре. В ежедневието не сме с тях нон стоп и по-трудно се откроява и анализира истинската им същност. Отделно Виктория е доста разглезена от родители и чичковци-паричковци.

# 1 024
Дано ВиктАр спаси Блага от мъките й и я отпрати НА Ямбол. Дано спаси и нас зрителите от Люса и ужасното й присъствие. Как пък едно хубаво нещо не излезе от тая грозна уста ..
Надявам се да заземи Деница,че скоро съвсем няма да прави връзка с кораба-майка.
Все повече се усещам,че гледам само за да видя как (дано!) Алекс печели на пук на кобрите.

# 1 025

Нормалните хора .
На времето в онзи Биг Брадър където се гавреха с Къци, много му се ядосах и на него , че се мазнеше и линзеше и не се защити. Дано Александра се бие до край , което ще спечели моето уважение. Да прави опити да се сближи, понеже ако всички ти казват , не си прав, и си интелигентен ще се замислиш..просто не може да повярва, че тези всички там са просто брутално тъпи и по никакъв начин не трябва да зачита мнението има. Земята е плоска

# 1 026
Коментирам докато гледам, без да съм чела предишните коментари за епизода:
Напълно резонен въпрос от Виктория, трябва да отбележа: "Дали си заслужава да чакам?". Еми да, ако не е убедена, че той я харесва достатъчно или вижда, че има силни чувства към друга, защо да си губи времето. Общакът за пореден път се прави на приятно разсеян: "Е как?! Аз искам да те опозная!". Е, не му ли беше достатъчно това, което видя досега от нея?? ИЛи все едно се чуди как е възможно да ревнува, да се чувства недооценена, или че не му е приоритет изобщо... И на срещата с Гергана пак имаше такъв идиотски въпрос тип "падам от Марс" - защо имало толкова скандали (като са събрани 20 жени да се борят за един Общак) Open Mouth

# 1 027
А циганчето Блажка беше върхът на наглостта като се изкара Майка Тереза - Александра й плачела на рамото, бла-бла. А като направи гига малоумната постъпка да си свали гащите в национален ефир и всички й скочиха, и само Алекс застана зад гърба й и си навлече сума ти негативи с тази защита??? Къса памет нещо има. Простакеса.
Вика нищо не я извинява, независимо от всичко. Също злобна до мозъка на костите си, като Люса.
Дениз имаше проява на добрина, но ще е за кратко.
Аз бих си говорила основно с Алекс. По-добра от нея вътре няма.

# 1 028
Потресена съм от поведението на Люси и Виктория... Тези двете  нямат дори базово възпитание. Що за поведение на масата, докато Александра говореше? Жалки са наистина.
Блага директно беше запитана какво не е окей, според нея. Отговор нямаше. Отново. Просто стана и излезе.
И аз съм на мнение, че проектират собствените си недостатъци върху Александра.

# 1 029
блажка глупашка

# 1 030
Значи, те може да скачат постоянно, а Алекс не? Ами нека скача и тя. То не може толкова време да търпи всичките тези кукумявки и да си седи спокойно. Всичко си има някаква граница. Пикаят й в леглото, физически посягат на нещата й, обиждат я, заяждат се. Тя им каза преди да я оставят на мира, а Венетка тъпото, примерно, ходеше след нея с чашката в ръка и искаше да я провокира... Видяха, че Виктор я харесва, завидяха и се озлобиха. Това е истината, затова й скачат така и те я превърнаха в жертвата, не тя.

# 1 031
в предаване не можеш да казваш да те оставят на мира и да очакваш да се случи

# 1 032
  • София
ММ, преминавайки през хола и дочувайки нещо от Александра: "Тая жена има някакви отклонения".
Той не следи предаването.
Помолих го да остане да погледа. Смя се с глас на Капитонова и каза, че няма да я издържи и 5 минути.
Остана шокиран от репликата на Виктор към Александра "много си красива". Втресе се. Каза, че това не може да е сериозно. Той не разбира модата на "джукичките" и според него жените се обезобразяват така и заприличват на карикатури.
Визуално хареса Марта, Виктория и Дениз. Но помоли вече да не го карам да гледа. Не можел да гледа унизителни неща. 😁

Интересно ми беше да чуя и мъжка гледна точка.

С всяка друга ще намеря начин да запазя нормален тон в някакъв, макар и формално официален разговор, дори и да е лицемерно, но за Александра не съм сигурна. Има сериозен проблем с общуването, с оценката на заобикалящата я среда, с разбирането на околните и със субективно необоснованото усещане, че хората около нея са статисти в нейния филм. Пълна неспособност да разбере, че отсреща има хора, за които "аз" не означава "Александра", а "Людмила", "Деница", "Дениз" и т.н.
Може би не е виноновна, някои дефицити не се преодоляват. Но изобщо не се съмнявам, че е непоносима за околните. От къде на къде ще държи сметка, например, защо някой ѝ говорел зад гърба. Ами тяхна си работа. Не нейна. Ама това не го схваща и почва скандал. Кажи ми в очите, та кажи ми. Ниво пети клас. Ми ако искат ще ти кажат, ако не искат, няма. Защото са индивиди. Аз-ове. Не са статистите в твоя филм. Но явно не може да го разбере.

# 1 033
в предаване не можеш да казваш да те оставят на мира и да очакваш да се случи
Ако имат мозъчни клетки ще я оставят, най-малкото защото ще осъзнаят, че се излагат жестоко.  На Виктория пък как не й омръзна да върти една плоча? Не се ли притеснява, че за 2 месеца от нейната уста само Аександра излиза? Как пък нешо друго не каза Капитонката, нещо по-различно?

# 1 034
това какво говори виктория за александра говори повече за виктория отколкото за александра. хареса ми как с марта си водиха нормално лежерно разговорче че даже и сълзица успя да роди виктарче.  замислете се такъв разговор с чалнатата александра дали може да се проведе

Общи условия

Активация на акаунт