🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 265
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 945
Не говори на Виктор такива, защото изграждат взаимоотношения на мъж и жена, които са привлечени един към друг, това е по- силно, особено в началото. С жените говори, защото търси какво да им каже. Само ако знае какво всъщност тях ги вълнува, едва ли ще и опитва….

# 946
Оле майко,включих за малко и видех Имелда Маркос у живо в лицето на Блажка и най-грозната сестра на Пепеляшка в лицето на Люса.Бррр
И да не каже нещо моралната полиция,ще кажа,че Боброва днес е красива.Утре като изгоедам ще дам още злобни коментариЍ

# 947
Книги? Тези там не ми изглеждат да са чели много. 🤣 Най-много упътването на някой крем за лице.
Аз едно не разбирам - толкова ли не могат да сменят темата? Не да влизат грубо, да се прозяват и т.н. Просто да сменят темата и да спрат да задават въпроси на Александра. Филми, музика, пътувания, книги. 100 теми. Дори да обсъдят това около тях - къщата, времето...

# 948
Абе и аз не я разбирам много Алекс, ама съм чувала и други от тоя вид, включително моя роднина - има някакви такива психологически течения, базират се на източните религии, и ако не ми  беше братовчедка, щях да я мисля за леко мръднала.
  Обаче представи си на викита, денизки, на които само цифри са им в главите колко им е досадно.

# 949
Аз едно не разбирам - толкова ли не могат да сменят темата? Не да влизат грубо, да се прозяват и т.н. Просто да сменят темата и да спрат да задават въпроси на Александра. Филми, музика, пътувания, книги. 100 теми. Дори да обсъдят това около тях - къщата, времето...
Не мисля,че им е позволено да обсъждат филми ,книги или музика пред камери.

# 950
Лю копае дъното.

# 951
Долно,долно,долно, Блага… да не кажа друга дума.. Алекс беше тази, която заставаше зад теб, не обратното. Точно като Капитонова- приписваш слабостите си на другия човек, когато си в грешка. Изцяло губеща ще си тръгнеш от това предаване.

# 952
Всички ли Рускини са толкова нагли и нахални?
Приказките на Вредния гризач ме напрягат.. 
Да се маха...
В рускините има напоритост, но това за мен не е нахалност, Вика преекспонира и прекалява.

# 953
  • Разпиляна във въображението
Не мисля,че им е позволено да обсъждат филми ,книги или музика пред камери.

Заради рекламата предполагам.

Ами добре. Повечето са пътували в страната и чужбина. За това да говорят. Какво обичат да правят с приятелки, без приятелки. Те въртят темата около нея, за нея, а се дразнят. А Блага - нахално същество. Тя я напада, а след това става и "не можела".

# 954
на БлаШка 1та мозъчна клетка няма как да състави цяло изречение в отговор на въпроса "Защо? Обоснови се."
Александра обаче пък прекалено много иска, голяма работа като не си казва 2 думи с никого, да, гадно е, ама пък Виктор и показва Внимание, с което спокойно може да ги дразни.
Ох, ай 1 зло по-малко след малко.

# 955
Пак ли няма да гонят? Вече е досадно.

# 956
7 рози... защоооооо 😱😱

# 957
  • Разпиляна във въображението
Този път може те да му я дадат. Да се види коя иска да е с него и коя не.

# 958
Не ми казвайте, че пак всички ще останат.

# 959
Бууууууу! Искаме да ги гонят. Прекаляват с това протакане.

Общи условия

Активация на акаунт