🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 515
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 315
Писаното тук са по скоро спекулации и теории.
Това не е филм или книга с всеобщо известен край за да каже в този момент някой извън продукцията каква е развръзката. Така че по добре да се приема казаното тук или в жълтата преса с доза дистанция 🙂
Предвид, че има спойлери написани в скрит текст е нелепо да се коментират без скрит текст след това. 🙄
В началото на темата е написано с гигантски букви да не се дискутират спойлери, но малко хора зачитат молбата на автора.
Аз лично нямам проблем да чета такива, но е редно да са в скрит текст, за да не разваляме кефа на останалите. ✌️

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 17:59 от masala

# 316
Нещо като спойлерче.. май му викат тийзър сега малките келеши.. Joy
https://life.dir.bg/shou/viktor-i-deniz-zahvarlyat-drehi-za-da-s … opada-na-lyubovta

# 317
Нещо като спойлерче.. май му викат тийзър сега малките келеши.. Joy
https://life.dir.bg/shou/viktor-i-deniz-zahvarlyat-drehi-za-da-s … opada-na-lyubovta
Какво спойлерче, то направо подробен преразказ. Можем даже да анализираме и без онагледителния видоематериал. Sad

# 318
На предната стр това е пуснато. Не следите ли темата?

# 319
Обичам да гледам на някои неща с насмешка, че да минават по-лесно, но това стори колкото и да се пъна ми е противно, арогантно и нехуманно. Нулево чувство за хумор не мога да вкарам. Persevere

Във Виктория най-много ме подразни факта, че не отрази по никакъв начин войната с Украйна. Общо взето коментара й беше нещо от сорта "има там една война, но аз съм тук и не ме вълнува". И си продължи да си качва сторита от дискотеки как се забавлава и тн. Не я ли вълнува поне заради родителите й. Кристиян Костов излезе с позиция и също и други руски известни личности. Руснаците също ги засегна войната. Да не говорим, че и от тях има много загинали. Но явно Виктория това нещо грам не я вълнува. Важни са масажите, кафетата, дискотеките и подаръците.

# 320
  • Мюнхен
Точно Виктория беше месец със shadow ban от Инстаграм, понеже си беше позволила да сподели подигравателна снимка с Путин на стори и се изказа против него. Профилът ѝ излизаше последен в резултатите и то дори за хора, които я следват.

# 321
Честно казано, войната не й е тук мястото. Има достатъчно теми! Достатъчно.
Мен също не че не ме интересува, но си имам доста проблеми да боря всеки ден, та ми поомръзна да слушам за войната.

# 322
Аз казвам каква й беше реакцията първият ден когато избухна войната. Първите дни имаше най-много реакции. Някои български актьори дори си отмениха комедийни представления. Виктория качваше сторита как се кълчи от дискотеката  После може да е видяла, че всички затова говорят и да е влязла в общия хор. Казвам го, защото ми направи много силно впечатление липсата й на емпатия и адекватна преценка.

# 323
  • София
Точно първите дни качи мнението си за войната и Путин, все още има ограничения. Оплакваше се, че не може да прави лайфове и да се включва в такива.

А някой назад питаше какво е качвано, докато беше в предаването - предварително заснети неща, най-вече реклами, които асистентката пускаше.

Според мен тя грам не харесва Виктор, за нея всичко са сметки и той няма достатъчно пари. Целта ѝ е финал, ама ако може и никоя друга да не е щастлива с него.

# 324

За тези които нямат инстаграм… още една странна (поне за мен) визия на Виктор.
И тъй като вече няма особено какво да пишем в темата… почнах да гледам по НВО Fboy island. Става за гледане.

# 325
Е аз много добре видях и чух какво каза първият ден. Ако е решила на 3тия ден да плюе Путин си е нейна работа, но аз таково нещо не помня да е качвала. Профилът й е в shadow ban, защото много хора я репортваха за булинг. Иначе  Виктория може да направи ляйф и в ютюб, но не й стиска според мен! 😂

# 326

За тези които нямат инстаграм… още една странна (поне за мен) визия на Виктор.
И тъй като вече няма особено какво да пишем в темата… почнах да гледам по НВО Fboy island. Става за гледане.
Eх, Виктор, Виктооооор! В какъв аутфит пак си се барнал! Astonished
Такава ли е модата в ниската земя под морското равнище?

# 327
Към статията, която се публикува имаше линк за неизлъчвани кадри от предаването. На няколко от снимките забелязах до тях дамски чанти. За какво са им? Нали личните им вещи не са с тях по време на снимките?
Скрит текст:

# 328
Питонче мамино златно Animal Snake ... Money : 🤮
Да се опитваш да се правиш на забавна, като намесваш войната в Украйна, е меко казано грозно. Но от тази руска издънка не съм очаквала нещо по-умно.
🤮

# 329
С какво ги хранят, боб с ориз? Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт