🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 496
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 330
Не е ли облечен с женско яке и държи дамска чанта?

За тези които нямат инстаграм… още една странна (поне за мен) визия на Виктор.
И тъй като вече няма особено какво да пишем в темата… почнах да гледам по НВО Fboy island. Става за гледане.

# 331
  • Варна
Виктор има под якето голям тъмен шал, чиито краища висят под якето.

Предполагам, че в даден момент шалът е бил над якето, омотан по предназначение, но може би му е станало топло, знам ли и е закопчал якето над шала.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 21:51 от missNoir

# 332
Не знам за чантата- мъжката мода рязко реши да краде от дамската... Честно казано нямам против по смелите експерименти, но тази “етажност” в облеклото в съчетание на спортен панталон, ми идва в повече.

И тъй като вече няма особено какво да пишем в темата… почнах да гледам по НВО Fboy island. Става за гледане.

# 333

Абсолютна мъжка кифла е Виктор.
Ама не му отива на мускулите, на физиономията дори. Не е много младолик, има мъжкарско изражение и такива дрешки.. хмм биха подхождали на някой по-нежен (нямам в предвид гей) мачо, с по-красиво/изписано лице.

# 334

Аааа..че то шалът се носи на врата бе, не на чатала Scream

# 335
Тета, може друго да иска да топли, ти пък. 😏 Като не му оплете едни наполеонки, сега шал ползва.

# 336
Се едно да си нося тарлъка кат барета...божееее....

# 337
Към статията, която се публикува имаше линк за неизлъчвани кадри от предаването. На няколко от снимките забелязах до тях дамски чанти. За какво са им? Нали личните им вещи не са с тях по време на снимките?
Скрит текст:

Предполагам чантите им са, за да си държат разни работи като цигари, червило, огледало, ей такива работи.

С какво ги хранят, боб с ориз? Satisfied

Прилича на нахут и пилаф онова на снимката. Вероятно и друго са им давали от кетъринга. Освен това девойките са давали заявки какво искат като плодове, зеленчуци и други продукти. Хладилниците им са били постоянно пълни и редовно зареждани.

# 338
И аз това щях да пиша за чантите. Simple Smile

Ако ги хранят само с боб, това обяснява физиономиите на Блага и не само. 😁😁

# 339
Не са яли само боб. Няколко от момичетата казваха, че са им зареждали хладилниците до пръсване с всичко, което са поискали.

Ей с тоя боб сега как ме напуши смях. Ако са попрекалявали с боба всичките, вечер на коктейл ще трябва да е било много интересно. Особено покрай Виктор с неговия проблем с миризмите. Joy

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 20:18 от geri1919

# 340
Аааа..че то шалът се носи на врата бе, не на чатала Scream
Е нали от студа всичко се свива, та пази важните неща. Може и да си е разлял кафето ¯\_(ツ)_/¯

# 341
  • София
Ох, Викторчо няма никакво чувство за стил, язък му са тялото, като няма идея как да го покаже. Трябва да си наеме стилист, или да уволни сегашния, че е страшно.

# 342
Мани го...турил шал на голо.
Не съ прай тъй...Joy
Поне да го беше Огащил в панталона...

Ся се сетих как си бършихме сополЯ в шала кат малки..мноОудобно бешИ Joy

# 343
Мани го...турил шал на голо. Не съ прай тъй...Joy
Напомня ми за онези стриптизьори-картичка дето идват на рождения ден и почват да се разхвърлят, няма излишни пластове дрешоляк, но шалчето е за размахване в такт с музиката.

# 344
Поне тва не е. Под якето има черна риза с разкопчано горно копче. Поне не е шал на голо.

Общи условия

Активация на акаунт