🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 488
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 345
Кат няма кво друго да мята, ще мята шала я....Joy

# 346
Поне тва не е. Под якето има черна риза с разкопчано горно копче. Поне не е шал на голо.
Пък аз тамън се размечтах Hug

# 347
То долнището му е отвратително, вие за карираното нещо отгоре се хванахте!

# 348
Аз съм покрусена...не размечтана.

Дано има гащи под пУнтолона поне...

# 349
Смеете му се, ама ако знаете на видеото един чичак как само го оглежда в гръб............ 
Sweat Smile
Т.е. от главата до петите и после по обратния път нагоре. Joy

# 350
Сигурно се възмущава на грозната плетка на шала му...пуууууу...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 351
Поне е успокоително, че все има шанс да си намери sugar daddy, който да му купи Ролекс. А злобният бобрик да лапа мухите по магазините в Дюбай.

# 352
Сигурно се възмущава на грозната плетка на шала му...пуууууу...Stuck Out Tongue Winking Eye
В гръб не вижда и сантиметър от шала му. Друго ще да е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 353
Е вероятно нещо му виси отзад, знам ли....може якето му да е с гол гръб....опции бол с тоя изкилиферчен вкус на Витя...

# 354
тази година не знам дали да си купвам диня че виктарче може пак да опре до сексове там

# 355
оф как може хубав мъж така да се загрозява с дрехи. Драйфа ми се с извинение като видя мъже с тесни якета. Дълъг шал чанта за мъж??

Абе фешъна не е за тях, прави ги абсолютни гейове. Попадала съм на такива в реалния живот- хубави, добре сложени, ама ако се обличат с някакви модни парцали, не мога да ги възприема като мъже.

На такъв спотен мускулест тип като Виктор най- добре биха му седели една проста бяла тениска с черни дънки и това е. Или риза с панталони (не тесни). Спортно елегантно яке, семли неща.

# 356
семпъл у главата фешън по бедрата

# 357
Това не е чанта, никой ли не е пазарувал от бутик? Едни такива хартиени пликчета с дръжки от канапче, такова носи, но май си е сложил бутилчето за хидрация там. Уважавам мъже, които пият вода Hug

# 358
мицеларната вода

# 359
Това не е чанта, никой ли не е пазарувал от бутик? Едни такива хартиени пликчета с дръжки от канапче, такова носи, но май си е сложил бутилчето за хидрация там. Уважавам мъже, които пият вода Hug

А да бе, вода ще пие? Истинският мъж не бива да му пука за тез’ работи. 😂

Общи условия

Активация на акаунт