🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 331
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 840
Crystal_Noir 😳

Егати разбора направи, честно. Дай своя снимка тук да те видим? Честно ти казвам, интересно ми е да видя, от каква позиция пишеш такива неща. Между другото, това го пиша не само на теб, а и на другите, които тук пишат в този стил…

От северозапада е девойката по всяка вероятност. Една дума специфична има . Sunglasses
Те могат и повече даже.
Тук всички сме злобни, не се впечатлявай! Simple Smile

# 841
Съгласна съм .
Обаче да се Фалиш че имаш куул бути, пък всички да виждаме че то заемаше целия екран снощи, някак си намирам за редно да се отбележи, че твърдящата го не е права. И в случая не го намирам за обида, а за посочване на едно  очевидно невярно твърдение.
И в тоя ред на мисли са били моите критики.

# 842
Да, и аз съм съгласна за нереалната самооценка. Не се изразих правилно, по-скоро имах предвид неща по тялото, които човек не може да промени. Килограмите не са в това число естествено.

# 843
Подкрепям всичко написано за визията на Дениз. Голям задник, груби и едри крака. С грим и рокля е супер, обаче.

# 844
Аз пък искам гиф с на Александра крясъците и соченето с пръст и ехидната усмивчица като Капитонова правеше опит за оправдания!
 Капитонова да се оправдава 🙄 е те такова нещо не е възможно - всички са плебеи, тя е императрица. Само може да ги строява и размята като пешки, а па тая Александра дръзва да спори с нейно височество😲 В едни други времена отдавна да е на дръвника 😜

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 20:52 от araselia

# 845
Така е, прекрасно шоО, прекрасно. Жалко че скоро свършва....

# 846
Наистина ще ми липсва шоуто. Много релаксирам, защото не влагам особеноо внимание, а се забавлявам на чужд гръб.

# 847
Сипвайте по едно иракли.

# 848
Тихо..прекъсваме караниците, че почва Joy
Запомнете си мислАта...

# 849
  • Вестерос
Люса как лъже, Бобърът и той, сега в "досега"

# 850
Ш раздам карти за ино белотче...м...

# 851
Деница: Е, кво ще кажеш, че мен не ме има за конкуренция?

Честна ли е тая жена? Не знам какво трябва да стане да осъзнае, че Виктория хич й не е за Деница.

# 852
Ейй, сварих за пръв път да гледам заедно с вас на живо!

Люса само като проговори и ми се свива жлъчката... Егати лицемерките, силни в бройката и самозабравящи се.

# 853
Още чакам да видя какво е направила Деница, за да каже Александра като е навън, че я има за приятелка. Досега по нищо не личи да имат някакви приятелски отношения.

# 854
А каква е историята на Марта … мъжът й ли я е зарязал или тя него ?! Вчера ми се счу, че ергенинът каза, че още има чувства към бившия й мъж.

Общи условия

Активация на акаунт