🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 154
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 990
Марта е красива на пръв поглед, но като се загледаш кожата и е груба  и очевидно проблемна и чертите и са някак грубовати, вече не са ми толкова изваяни, както в първия епизод. Не че гледам редовно, де. И погледът и е уморен, като че ли и се спи и едва си държи очите отворени. Пак я намирам за една от най-красивите там, но не като в началото.
Във всички реалити формати го има това грубо отношение към някой от участниците. Мнозинството си набелязва жертва и като глутница глозгат до кръв. Не знам дали нашето общество е оскотяло или винаги е било такова.

# 991
Абсолютно, Александра е като развалена плоча. Хората си излязоха, защото то диалог няма.
И аз се чудя на отнесените й теории за психологията и как въобще е научавала нещо, като не помни елементарни неща за човека, в който уж е влюбена? Как си представя една връзка само с натискане и розови облачета, принц на бял кон и т.н.?
Дениз, вероятно по сценарий, го попита за детето. Ми много грозна сценка беше! Той веднага зае отбранителна позиция.
Ситуацията с Марта беше напълно различна - стана ми мило.
С Виктория проведоха сравнително откровен разговор.

# 992
За мен си пролича, че Сашка определено е с психически отклонения, но ми дожаля, че я изолират. На Дениз очевидно също. Дениз ми харесва все повече - спокойна, приятна, умна, умее да води разговор. Има чадър над Сашка - режат изблиците и провокациите й, представят я в най-добра светлина. Видя се и в този епизод. В предишния Виктория каза, че я заплашвала, че ще я унищожи и й навирала розата в лицето, а ние това не го видяхме. Затова имам едно наум - показват Сашка бяла и добра, а останалите - зли вещици. Но не може пък всички да са чак толкова зли. Няма дим без огън.

# 993
Освен, че Дениз остана до Александра по време на монолога й, също не я отстрани от играта, а можеше. Имаше момент, в който Алекс беше с едно сърце и Дениз трябваше да разбие нечие, и тя удари Деница или Виктория, но не Алекс. Също и Блага можеше да отстрани с едното сърце, но я остави.
Хареса ми (частично), че Алекс сама се изложи и не се наложи да гледаме как всички се обединяват срещу нея.

Харесвам Алекс, психология  - също, но и мен биха ме дразнили такива речи всеки ден.

Вярвам,  че Виктор обича детето и му липсва. Все пак му е израсло в ръцете.
(Аз бях така с племениче на мой бивш; видях го още един път след раздялата, а от бебе 5 години ми е било в ръцете)

# 994
Аз не можах да ги изтраям да забавят предаването до последно и изключих телевизора. Сума ти време гледаш и нищо не се случва...

# 995
Клюки- момите са в Дениз Гарден а Гери прави лайв на Инстаграм и се оплаква че никой не я е поканил на заведение. Поне знаем че караниците и омразите са били и са от сърце а не от сценарий ,😀

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 23:34 от masala

# 996
Епа писна ми да ми триете коментарите. Казвам наздраве и правя комплименти на дамите в шоуто и коментара ми изтрит?!На кой попречи това?

# 997
Тцтцтц,  да не стъпиш на мокра трева, сакън да не се разболееш... Close Много е опасно!!!

Мислех, че е опасно да не се хлъзнеш

Общо взето става много тегаво, на никоя не и е забавно май - вика е все намусена - - с гризаческата физиономия, люса с подобна, ама по-грозна, каките дени и марта са със заспалите отегчени физиономии, блага се мъчи да не пада съвсем от облаците, дениз е на ръба на нервна криза( тия чести срещи с ергена и изсмукват интелектуалните сили да поддържа разговор с човек от любезност без грам интерес), алекс е като шизофреник- с виктор изпада в дебилно щастие, през останалото време е в депресия от хейта и изолацията от колежките.
  Не е добре работата, то и аз дали съм добре вече не знам, че гледам 🤡

# 998
Аз не мисля, че Сашка има каквито и да било сериозни отклонения психически, камо ли пък да я определят с толкова тежка дума като "психопат".  Много неприятно ми стана като обясняваше на Дениз, че от три дена две думи не е разменила с никого, защото всички си тръгват тя като дойде. Ужасно нагоре ми идва вече да гледам този тормоз към нея. И Блага точно да твърди, че Алекс нямала адекватни реакции????? Блага дето си свали гащите в трети-четвърти епизод??? И която реве непрекъснато истерично.. наистина всички нападки и обиди към Александра са всъщност проекции, все едно се гледат в огледало

# 999
Вярвам,  че Виктор обича детето и му липсва. Все пак му е израсло в ръцете.
(Аз бях така с племениче на мой бивш; видях го още един път след раздялата, а от бебе 5 години ми е било в ръцете)
[/quote]

Мдааа, тази тема ми е слабост, дори се разчуватвах. Сега, не знам дали сълзата в очите на Виктор беше реална, но аз си се разчувствах и затъркалях на свой ред няколко. Всеки с проблемите си....Кофти са тези ситиации с раздялата, когато помежу двойката има дете или деца. Ако имаш елемтерани човешки качества, чувства и тн се привързваш - няма как. Не слушай старило, а патило...

# 1 000
И аз съм с доста положително мнение за Дениз след днешния епизод, дано задържи това поведение и в следващите епизоди.
От промото за следващия път ми се струва, че Виктория ще ходи на среща 🤮

Edit: мисля, че срещата им ще е да яздат коне, та нямам търпение Виктория да започне да мрънка нещо от сорта на "единствения кон, който ми допада е този от емблемата на Ферари".

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 23:30 от Petkova93

# 1 001
  • Разпиляна във въображението
На готвенето не видях Александра и Блага.

# 1 002
Епа писна ми да ми триете коментарите. Казвам наздраве и правя комплименти на дамите в шоуто и коментара ми изтрит?!На кой попречи това?

Псува ли ? Щото аз тази вечер бях не далеч, нивото е толкова ниско, че реших и аз да падна на него - псувайки ! Хахахахахаа

# 1 003
  • Terra incognita
Блага и Деница са по- голям психотрилър и от Зори Жи. Така са нагазили във филма, че вече не знаят къде се намират. Земята ги вика, те не отговарят. Витаят си в техните фантазии и силно си вярват.
Сериозно мисля, че Блага е за диагноза.

# 1 004
Всъщност Алекс подхваща многократно темата , защото не получава отговор. Всички отговарят - защото дразниш , но като ги попита с какво по-точно - никоя не може да се мотивира или поне да даде пример. Дори нямат дар слово да изразят емоциите си . Май освен много яко , това е уникално, ужас  и няколко емотикона и се изчерпват.
Мен примерно ме дразни с използването на аз аз аз

Общи условия

Активация на акаунт