🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 260
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 975
Убиват й обувките сигурно 😄😄
Дошло й много напрежението нещо такова каза.
Не разбрах защо се разплака Дениз ?

# 976
Имаше си бельо Александра, но беше телесен цвят. А с това темпо по Коледа ще са готови... Изненадах се от Дениз, че си мълча накрая и не избухна и тя да вика и обижда. Загледах се, че носят едни и същи обици, само ги редуват всеки път.

# 977
Дожаля ми за Александра като каза, че три дена не си е продумала дума с никого. Може би наистина се опитва да установи комуникация, но не и се удава. Има един много отблъскващ маниер на проповядване, жестикулира властно с ръка, когато говори, прекъсва и не изслушва, надвиква. Надявам се сега като се гледа отстрани, да си вземе поука.

# 978
Алекс и Виктор бяха много готини- явно е че са влюбени. Това е и главната причина другите да не получават целувки.

Сърцето ми се сви като Виктор разказваше за сина на бившата , явно много го обича това дете, а ситуацията е много гадна.

Срещите с Дениз са приятни за гледане, но химия продължава да няма. Хареса ми и че прояви човечност към Александра. Това, което правят към нея, е същински мобинг.

# 979
Според мен просто Дениз се умори от сценария и взе да седи и да мълчи, че то едно и също 24/7 да злословят по адрес на Александра, колкото и да не я понасяш, ще писне.
А Блага щастлива, че ще има още време с Виктор! С кой? С тоя дето нито те кани на среща, нито си говори с теб на коктейлите ли? Joy

# 980
И аз смятам, че историята с детето НЕ трябваше да се обсъжда.
Някак не му повярвах, че не успял да изгради мост с 2-3-4 годишно дете, особено като се има предвид, че са живели заедно. Хем не искал да му е баща, хем имали различни ценности с майката и пререкания как са го възпитават...

Знае ли се по чия инициатива е била раздялата им?

# 981
Ето какво видях в тазвечершния епизод:
Не виня Александра, че не може да запомни името Стоянов. Предполагам, че понякога бърка имена и за това не може да ги запомни. Аз лично много бъркам имената Вальо и Владо. Ергенчо много я харесва, определено му личи. Като бяха на среща, останалите полудяха направо, може би изолацията така им действа, но всичките им разправии с Джулия Робъртс са от ревност.

Виктория отново ми затвърди мнението, че е много властна. Щастието е равно на нахалство, както писах назад, каза си го съвсем ясно и я разбирам. За нея материалното е най-важно, чувствата са на заден план.

Много добре разбирам чувството, което изпитва Виктор за това, че не може да вижда детето на бившата си. Някак си все сме на страната на майката, като напълно пренебрегваме чувствата на мъжете. Той не е баща на детето, но е живял с него 7 години, няма как да не се е привързал към него. Когато детето е малко, е трудно да се обясни защо този човек сега живее с него, а не татко му, особено ако таткото го посещава често. Кръвта вода не става. Лошото е, че тъй като не му е баща Виктор, няма право да го вижда, няма защита за доведените родители, за съжаление.

Намирам, че чарът на Деница са очите й. Цялото й лице е едни очи, това най-много ми харесва у нея.
Люси само съска, змиичка си е тя.

Дениз, ах Дениз. Умна е, но за съжаление не е толкова красива и за това Виктор не е омаян от нея.
Марта (ето ме на, вечно бъркам Марта с Магда) според мен е възприемана от ергена като приятелче. Парил се е с жена с дете, няма да го направи пак. А тя още не се е отърсила от любовта си към бившия. Ето защо, разговарят спокойно като приятели, нищо повече.

Блажка...не знам. Мъчно ми е за нея, защото вече й стана ясно, че няма шанс с Виктор и го приема тежко.
Много ми харесаха роклята и обувките на Александра тази вечер.
Виктория изглеждаше много добре с този грим, но има някак злобна физиономия, когато е замислена.

# 982
Не знам какво правят във формата някои хора, вкл. и Виктор. Той влюбен още в бившата, Марта в бившия. Моят мъж всеки път казва колко е красива Марта и колко грозна е Алекс.  За Дениз също се изказа неласкаво - ужасни крака, с широки колене и неприятно лице.

# 983
Писна ми да гледам унижиние над даден човек... Следващият епизод ще бъде още по-брутален...
Не мога да си представя какво й е било на Александра през тези 2 месеца. Дано да си е струвало търпението...

# 984
Вече имам чувството  че съм в някакъв психотрилър. Руският гризач напълно си смъкна маската и отдолу се вижда нещо зловещо. На Людмила злобата се процежда през всичките и бръчки и струпеи по кожата. Прилича на клоуна от ТО на Стивън Кинг. Блага беше с отвратителна прическа, но не ми се коментира поведението и, защото е прекалено проста. Марта ми харесва, както винаги, леля Дени - също. За пръв път от началото на предаването Дениз ми стана симпатична. Наистина и прави чест, че остана с Александра. Аз мисля, че от предаването Вече трябва да се намесят заради психическия тормоз над Александра.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 22:57 от Sisi_48

# 985
  • Вестерос
Оффф защо не махнаха никой 😑

# 986
  • София
Тоя епизод като миналия. Няма какво ново да кажа. Сладки сънища на всички Relieved

# 987
Оффф защо не махнаха никой 😑
Почувствах се много разочарована! Едно ще кажа “Злото вън!”( то това са  почти всички, да не кажа всички участнички, нито една не е мои тип човек)

# 988
Тцтцтц,  да не стъпиш на мокра трева, сакън да не се разболееш... Close Много е опасно!!!

Това предаване няма ли да свършва скоро? От 14 февруари ли го дават? Не му виждам края просто.

# 989
Включвам се и аз този път. За Дениз на мен ми направи добро впечатление снощния епизод и днес и като не обижда и не е злобно брутална чак ти става симпатична (като видиш, че човек изпитва някаква емпатия към другиго). Блага, ох ужас тази не мога да си обясня как защитавала Александра и т.н. веднъж в предните епизоди само я чух да казва "престанете вече" и това е... За Люса с две думи - нямам думи, пък с една - хич... Виктория направо не копае дъното, ами стигна до ядрото това изчадие излязло от ада, то няма такава злоба, няма такова его, няма такова нещо направо... Ужасен ужасТ. Александра като е излязла сигурно е почнала диазепам, аз нито виждам злоба в нея, нито нещо подобно те в огледало ли се гледат... Малко и за мен е странна с тези карти и тн, но всеки си има своите странности все пак

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 23:10 от petef4e

Общи условия

Активация на акаунт