🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1, тема #10 🤍

• 78 392
  • 1 444
  •   1
Отговори
# 1 260
Аз се чудя Блага например защо не напусне по собствено желание? Той въобще не я отразява, защо да се мъчи. Безплатната почивка вече си я направи, дали ще стои още седмица или не..
Пък и колко да е почивка, все пак снимки, екип, други момичета, надали е такъв кеф.

# 1 261
  • София
Аз се чудя Блага например защо не напусне по собствено желание? Той въобще не я отразява, защо да се мъчи. Безплатната почивка вече си я направи, дали ще стои още седмица или не..
Пък и колко да е почивка, все пак снимки, екип, други момичета, надали е такъв кеф.
Те не са на почивка, те са на "работа", вдигат си цената, колкото повече стоят, толкова са по-известни и вървежни и за мъже и за реклами в инстаграм.

# 1 262
А дали могат са си тръгнат без неустойки?

# 1 263
Или колкото повече седят, повече се излагат. 😁
Ето Блага в началото като я види някой чичко ще си каже, ейй готино маце, а сега с тия ревове, ще му се отще.

# 1 264
  • София
Виктор си харесва  и  Питонката, тяло има, симпатична му е, сам и каза да не се бори да се крие и да се прави на загадъчна, защото за него има обратния ефект. При Питонката той не се чувства в свои води, не контролира ситуацията, тя е непредвидима, според мен малко го е страх, макар и на моменти да я чувства като малка  ученичка.

Според мен много добре я усеща и няма вече никакъв интерес, дори преди да е бил заинтригуван. Напипа колко е меркантилна, сега й намекна, че не я вижда и като заинтересована. Видя, как е свикнала да получава всичко наготово и никак не му се понрави. Но Витю трябва някак да ги задържи тези жени до края на предаването и не смее да ги реже.

Боброва имаше големи шансове, но се оказа много лош играч. Обсеби се от Саша, наду и главата на Виктор, изпусна се за мераците за скъпи подаръци, и забрави дори да симулира интерес. Права е, че ако Витю няма интерес и не е готов да покрие охотно представените от нея изисквания, няма какво да прави там, но в същото време иска да надиграе другите. Лошото за нея е, че с това, което представлява, не може да го спечели, но прекалено си вярва за, а и май не може, да се прави на друга.

# 1 265
beba2, не мисля, че може да си тръгнат без неустойки. Така продуцентите биха били прецакани. По-скоро са подписали един кофти договор с много уточнения и им е казано да стискат зъби докай. Но....доколкото разбрах, когато Виктор дава роза, може и да откажеш...тогава едва ли има неустойки.

Иска ми се Люси да си ходи, и без това той не я харесва. Блага също. Съгласна съм, че с Дениз нямат никаква химия.

# 1 266
Обаче в скандала с гащите на Блага, Александра не застана точно в защита на събуването, а изрева - спрете, защото МИ писна. Ама коя си ти, че 20 кокошки да се съобразяват, че ти писнало? В един момент се дра да вика по Люса нещо, не помня за какво, скандала с плискането в басейна пак тя го започна. Хубаво си постели в началото и сега - ама защо не искате да ме опознавате. Не оправдавам булинга, прекалиха много, обаче ако бях там, аз също не бих комуникирала с нея, супер натоварващ човек е. Още повече пък като видиш и контраста в поведението, когато е с Виктор. Шизофренично идва малко.
Точно.

Когато бяхме деца, братовчедка ми ме дразнеше тихичко, а аз избеснявах и почвах да плача или да крещя и накрая все аз излизах виновна, нищо, че тя започваше. Нещо такова се получи и в "Ергенът" - Александра е провокаторът, оказа се, че се е скарала с Габи още на първата вечер и затова Габи я наричаше "стара мома" (показаха ни само второто), но момичетата се набиха повече в очите на продукцията и зрителите, защото крещяха и обиждаха грозно.

Интересно виждане и странно . По скоро точно вие сте била в ролята на Сашка, която тихичко със злобно съскане провокират и дразнят за всяка нейна дума с пренебрежителни агресивни жестове или подхвърляния, и тя се развиква и разплаква. Как се оказа , че се е скарала с Габи първата вечер, и от къде е знаела, че няма да излъчат скарването , а само отговора на габи, да не би да играе с продуцентите и снимачния екип . А на изтъканото от злоба и комплекси Габи , което съскаше срещу почти всички в началото в тон със себеподобната си Люса, никак ама никак не вярвам. особено на такива доводи - то имало нещо ама не сме видели. Може да клаже , че Александра е убила баба и , ама ние не сме го гледали

И за горния пост...Ъ..ако видите да нападат някой на улицата и извикате спрете , - значи сте истеричка ли . Значи сако видя да бият дете на улицата , да си подмина, че да не нарушавам добрия вкус и етикет Joy

# 1 267
Интересно виждане и странно . По скоро точно вие сте била в ролята на Сашка, която тихичко със злобно съскане провокират и дразнят за всяка нейна дума с пренебрежителни агресивни жестове или подхвърляния, и тя се развиква и разплаква. Как се оказа , че се е скарала с Габи първата вечер, и от къде е знаела, че няма да излъчат скарването , а само отговора на габи, да не би да играе с продуцентите и снимачния екип . А на изтъканото от злоба и комплекси Габи , което съскаше срещу почти всички в началото в тон със себеподобната си Люса, никак ама никак не вярвам. особено на такива доводи - то имало нещо ама не сме видели. Може да клаже , че Александра е убила баба и , ама ние не сме го гледали
Аз бях по-шумната и съответно аз бях виновната. Както Дениз нарича Александра "грозно изчадие" и за всички автоматично само тя е в грешка, но в реалност и Сашка е провокатор, но се измъква "по терлици", понеже някой друг си е изпуснал нервите повече. Обяснила съм го в примера си.

Алгоритъмът на скандалите им е: Сашка си отваря устата, някой я захапва, Сашка повишава тон, ония се включват вкупом да я обиждат и Сашка почва да реве. От самото начало се наблюдава това.

За това, че още от първата вечер Александра се е проявила се разбра от коментарите на момичетата, даже и в синхрони е казвано - коментарът на Венета при случката в басейна с Дениз "те от самото начало не се харесват".

Няма никакво значение какво е мислела Сашка, че ще се излъчи - тя е тихият провокатър и дори да излъчат 100% от нейното лошо поведение и 50% от това на обиждащите истерично, пак те ще са виновни, защото нейното е по-незабележимо и с натрупване.

# 1 268
Аз не разбирам въпросът на Виктория дали си заслужавало да чака. Тя какво му показа на Виктор от себе си, с какво го заинтригува, че той да се заинтересова от нейната персона  и да я избере за победител? Виктор няма да избере жена, която не му показва, че го желае, че я възбужда и има интерес към него. Виктория нито от тези 3 неща не е показала .Вместо да чака трябва да се активизира, ако иска първото място.

# 1 269
Точно така е, абсолютно е дразнеща Алекс, те едвам я изтърпяват, като вече не издържат и кажат нещо на криво, тя започва със злобен тон да говори едно такова наставническо и от рода на "ти на мен ли ще ми казваш какво да правя, ще си правя каквото си искам", те вече я нареждат и тя реве. Излиза жертвено агне.
А в началото така я харесвах, стори ми се умна, мила, хубава. Сега я смятам само за хубава.

Виктория и другите са ми по-приятни. (Знам, че повечето тук сте на обратно мнение)

# 1 270
  • София
Те само чакат, за да я захапят. Стигнало е до положение да се дразнят само от съществуването й, независимо дали тя прави или не прави нещо. Кокошки.

# 1 271
Те само чакат, за да я захапят. Стигнало е до положение да се дразнят само от съществуването й, независимо дали тя прави или не прави нещо. Кокошки.

Последната разправия им тръгна от въпросният символ, като те цял ден умуваха какво означава и какви чеени магии им прави/и това са жени на 30+/и тя ги нахрани, че ако искат да я питат да я питат директно. Аз не виждсм скрито провокаторство от нейна страна, всеки може да си рисува каквото иска. Людмила с нейните брадавици като прилича на вещица те защо не я питат дали не бърка в казана отровата. Александра пък би трябвало да има малко повече достойнство и да отминава злобните коментари на тия кокошки. Тя и да ги провокира един зрял човек няма да се поддаде на такива манипулации. Е Блажка е застопорила на акъл още на 5 и миже и да не загрее, ама другите дето се имат за нещо се карат като дърти циганки вътре. 😂

# 1 272
Скрит текст:
Аз бях по-шумната и съответно аз бях виновната. Както Дениз нарича Александра "грозно изчадие" и за всички автоматично само тя е в грешка, но в реалност и Сашка е провокатор, но се измъква "по терлици", понеже някой друг си е изпуснал нервите повече. Обяснила съм го в примера си.

Алгоритъмът на скандалите им е: Сашка си отваря устата, някой я захапва, Сашка повишава тон, ония се включват вкупом да я обиждат и Сашка почва да реве. От самото начало се наблюдава това.

За това, че още от първата вечер Александра се е проявила се разбра от коментарите на момичетата, даже и в синхрони е казвано - коментарът на Венета при случката в басейна с Дениз "те от самото начало не се харесват".

Няма никакво значение какво е мислела Сашка, че ще се излъчи - тя е тихият провокатър и дори да излъчат 100% от нейното лошо поведение и 50% от това на обиждащите истерично, пак те ще са виновни, защото нейното е по-незабележимо и с натрупване.

Точно обратно , Спокойно с жестокост , но с тих глас я наричат грозно изчадие , при което Александра е тази която е шумна , изнервена и разревана и за това обвинена като истеричка. В момента влизате в ролята , на "възрастните" , които не разбират какво е направила братовчедка ви и обвиняват вас като по -чувствителна и поддала се на емоции.
Да разгледаме алгоритъма който сте написала
Алгоритъмът на скандалите им е: Сашка си отваря устата(тук не виждам нищо лошо да кажеш нещо), някой я захапва(тук агресия), Сашка повишава тон(самозащита ), ония се включват вкупом да я обиждат(груба агресия) и Сашка почва да реве(поддава се на емоции но не наранява никой). От самото начало се наблюдава това.
Извод?

# 1 273
Обикновено Сашка първа започва и после реве. И с рисунката на ръката е същото. Те си съскат, злобеят и малоумничат помежду си по повод карти и рисунки, никой не я закачаше. Изведнъж тя се изтъпани на средата на коктейла и взе да врещи. Завърши както винаги - те се кискат, тя реве.

# 1 274
  • Варна
Ами и аз не бих си премълчала. Ще им слушам цял ден шушуканията зад гърба ми и ще мълча ама друг път.

Общи условия

Активация на акаунт