Дискова херния - 21

• 58 895
  • 724
  •   2
Отговори
# 495
  • София
Какво мислите за Овча Купел и водата (ваните)?
http://zdravencatalog.com/nacionalna-bolnica-po-fizikalna-terapi … -i-rehabilitacia/
Доста близо е, а на майка ми й помагат мин. вани... да не се вдига по санаториум и седмица в зимата.

# 496
Какво мислите за Овча Купел и водата (ваните)?
http://zdravencatalog.com/nacionalna-bolnica-po-fizikalna-terapi … -i-rehabilitacia/
Доста близо е, а на майка ми й помагат мин. вани... да не се вдига по санаториум и седмица в зимата.
Ако не при невролог , проверете в интернет какво лекуват тези води .

# 497
  • София /Абсурдистан
Да се запиша при вас и аз. При мен е много зле положението, гръбнакът е увреден на всички нива, има и тежка сколиоза вторично. Сега приключвам с друго лечение и се замислям вече за операция, че не се търпи.

# 498
  • София
При мен мина операцията,бавно възстановяване, което е нормално махани са прешлени и така..
Скрит текст:

# 499
При мен мина операцията,бавно възстановяване, което е нормално махани са прешлени и така..
Скрит текст:

Flowers Hibiscus нищо ,че е бавничко ! Успешно да е !

# 500
Здравейте, какво ще кажете за по-дългото приемане на Магнерот.
Питам защото пия Милгама н и други, но много по-добре ми действа Магнерота.

# 501
Здравей Ромоли нищо не мога да ти кажа. Не съм го пил

# 502
Продължителност на приложение
Приемът на продукта трябва да продължи най-малко шест седмици. Магнерот може да се прилага продължително време.Моля, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако имате впечатление, че ефектът на магнерот е прекалено силен или прекалено слаб.
Възможни нежелани реакции
При прием на високи дози по време на лечение с магнезий може да се наблюдава поява на кашави изпражнения или диария, които отзвучават чрез намаляване на дозата или преустановяване приема на лекарството.
Ако страдате от диария, моля, намалете дневната доза или спрете приема на това лекарство.

# 503
Продължителност на приложение
Приемът на продукта трябва да продължи най-малко шест седмици. Магнерот може да се прилага продължително време.Моля, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако имате впечатление, че ефектът на магнерот е прекалено силен или прекалено слаб.
Възможни нежелани реакции
При прием на високи дози по време на лечение с магнезий може да се наблюдава поява на кашави изпражнения или диария, които отзвучават чрез намаляване на дозата или преустановяване приема на лекарството.
Ако страдате от диария, моля, намалете дневната доза или спрете приема на това лекарство.

Аз го пия от около 9 месеца и като го спра започва да ме боли. Та се чудех колко време мога да карам така?

# 504
Ами 9 месеца са доста. Може да се консултирате с лекар да каже дали е проблем да се приема много дълго време. Той е минерал и както хранителните добавки /колаген например/ може да се приема повече време.
Но трябва да търсите и причината за тази болка Confused

# 505
  • София
Магнерот си е магнезий. Затова и пише при диария да се намали приемът. И двамата ми родители са на магнезий (но на друга фирма) от години без прекъсване- предписани от различни кардиолози. Аз също съм на магнезий от години заради различни проблеми. Помага много и при ставните болки, наистина. Можете да пробвате с някоя обикновена хранителна добавка магнезий ако се притеснявате от дълъг прием на магнерот.

# 506
Разговарях с личната ми лекарка и според нея не трябва да го приемам повече от 6 месеца, като след това трябва да имам поне 3 месеца пауза.
Колко е вярно не знам, но това е информацията която имам.

# 507
Зависи какво количество приемаш. Магнезият се усвоява трудно. Simple Smile Така че трябва да приемаш конски дози при дефицит, а профилактично можеш да си приемаш в по-малка доза, колкото си време искаш. Все едно да изядеш две зелеви салати, вместо една. Ще ти навреди ли? Не. Няма да си усвоила и половината салата.

# 508
Зависи какво количество приемаш. Магнезият се усвоява трудно. Simple Smile Така че трябва да приемаш конски дози при дефицит, а профилактично можеш да си приемаш в по-малка доза, колкото си време искаш. Все едно да изядеш две зелеви салати, вместо една. Ще ти навреди ли? Не. Няма да си усвоила и половината салата.

Абсолютно съм съгласна за магнезия набавян от храни, но това все пак е правено в лаборатория и не им много вяра. Иначе предпочитам да не го спирам.

# 509
Аз вече не знам от колко месеца пия магнезий... Около 9-10 месеца може би. Първо 200 мг таблетки магнезиев цитрат, като на указанието е дадено х2 пъти, т.е., 400 мг на ден.
После си купих от Испания марка El Granero Integral таблетки по 760 мг магнезиев цитрат, на който пише, че 2-4 таблетки на ден дават 1000-2000 мг магнезиев цитрат, който дава минимум 145-290 мг магнезий (т.е., в 2 таблетки се съдържа 14,5% магнезий), равно на 38,6-77,3% от хранителната стойност. Да се приемат 2-4 таблетки на ден с храна - е указанието.
Значи 4 таблетки по 760 мг таблетка (тези, дето са на бг пазара са по едва 200 мг таблетка) е препоръчителният дневен прием. Това са 2000 мг магнезиев цитрат или 290 мг чист магнезий препоръчителна доза. Ако трябва да пиеш таблетка 200 мг, смятай колко таблетки трябва да изпиеш на ден, за да си набавиш препоръчителната доза чист магнезий. Грубо ги смятам х3= 12 таблетки. Т.е., с 4 таблетки нищо не правиш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт