Ново начало. Възможно ли е?

• 5 871
  • 92
  •   1
Отговори
# 90
Съпругът Ви явно не е изцяло "черен", но гледа първо себе си - собственото си удобство, спокойствие и финансова осигуреност. В момента, в който те са накърнени - не подбира средствата. Такъв човек не става за живот в семейство с деца!
Бих изтъкнала само още 2 предимства на отдалечаването от него. Първо, в по-големия град вероятно ще имате по-добри перспективи за работа, а децата Ви - по-голям избор на училища, курсове, спортове за в бъдеще. Все пак - зависи кои са градовете, но и това трябва да се има предвид. Второ, освен осигурено безплатно жилище, вероятно ще можете да разчитате и на някаква помощ при отглеждането на децата от майка Ви, а и, евентуално, от баба Ви. Не става дума да бъдат основни обгрижващи, а ако се налага - при боледуване, вземане от градина и т.н.т. Същевременно пък Вие ще имате възможност да помагате на възрастните, а и ще се подкрепяте психологически взаимно.

# 91
Съпругът Ви явно не е изцяло "черен", но гледа първо себе си - собственото си удобство, спокойствие и финансова осигуреност.
Според мен, от момента, в който има насилие, един мъж става изцяло "черен". Няма нюанси, няма оправдания!
Цитат
Но като се прибра и се сети, се разкрещя, започна да ме обижда и да хвърля по мен каквото му падне под ръка. Докато ми крещеше ме стискаше за ръката, имах синини после...
Имам наблюдения какво се случва след такива уж безобидни стискания и иначе не толкова лош мъж. За съжаление жената все още е с него, като има страшно лошо отражение и върху децата им.
Дано при авторката обаче да е наистина инцидент, който никога повече да не се повтаря. Моля се да са добре с децата. Hands Pray

# 92
Аз пък от прочетеното смятам, че направиш ли крачка и поемеш сама..Няма да е лесно, но много бързо ще стъпиш на карака.
Правила си го, пак ще го направиш, само малко време ти трябва.

Не съм живяла в отровна среда, но мен със сигурност би ме скапала..Да чувам постоянно колко съм "зле" , от човек на който държа, разчитам и би трябвало да ми дава криле.
За развода и бащите..
Там власт нямаме и зависи от бащата дали иска да е баща! Ти можеш само да създадеш условия, а той да с възползва..

Която и да си, желая ти смелост, мъдрост и удовлетворение после.

Общи условия

Активация на акаунт