Четвъртокласници 2022/2023 - Тема 1

• 39 632
  • 873
  •   1
Отговори
# 720
  • shumen
Успех!Нека покажат децата най-доброто от себе си!
Нашите ще им раздават свидетелствата на 17.06 и подготвят и малка програма със стихчета.След това ще са на заведение с родителите и госпожите.

# 721
Успех на всички днес и утре! Имате ли представа после, кога ще излязат резултатите?

# 722
  • София
До 9 юни трябва да излязат, може би и по-рано.

# 723
  • София
Кога ще качат теста от днес - по български?

# 724
  • shumen
До довечера според мен ще го качат.

# 725
  • София
До довечера според мен ще го качат.
И аз се вълнувам с децата. Направо не знам как ще изкарам деня на работа, да го питам как е минало.

# 726
  • София
И аз съм любопитна да видя варианта - най-вече заради диктовката и картинката за разказ.
Поразрових сега миналогодишната 4класна тема - качвали са вариантите около 16 ч на сайта на МОН. Ще чакаме...
Ако има деца само до обяд на училище - споделете впечатленията им, моля.

# 727
  • София
Аз ще го взема моя хубавец към 13.30, ще пиша после как му се е сторило.

# 728
При нас една майка писа, че според детето й е било по-трудно от миналите години и тестовете, по-които са се готвили. Също и едвам им е стигнало времето, накрая буквално са им издърпали листовете. 
Моята девойка още не се е обадила да сподели Simple Smile

# 729
  • София
Туко що ми се обади детето от телефон на съученик, че си забрави неговия сутринта. Писал е, не ми разказваше подробности, че искаше да ходя на обяд да го взема, но не мога. Старал се е да пише много красиво и му минало времето в това. Бил на 15ти въпрос, когато оставали 15 мин. Не знам какво е написал в бързината. Каза ми само: Мамо спокойно, написал съм....

# 730
Четене с разбиране трудно, спрямо минали години. Разказ по картинки - лесен. Много бързо са чели диктовката. Останала част нормална сложност.

# 731
  • Където морето целува небето...
Лесно му се е сторило, в сравнение с подготовката. Тук уточнявам, че нашето училище е до 4 клас и падна голям натиск последните два месеца, да решават и да им правят пробни. Всичко е написал, за малко да не му стигне мястото за съчинението.
За нас по-важно е представянето утре, днес каквото направил, това.

# 732
  • София
Четене с разбиране трудно, спрямо минали години. Разказ по картинки - лесен. Много бързо са чели диктовката. Останала част нормална сложност.
Ей това ме притесни. Нали е на запис? От всички записи правени досега моята каза, че времето стига съвсем добре. Дано не е някаква рязка промяна. И за Четене с разбиране - не звучи обещаващо, но каквото, такова...
Elea Lea,
Скрит текст:
знам, че сме с набори в 11кл и 7ми- там съм те засичала, но не знаех, че имаш и 4клас. Аз също рядко пиша тук от грижа по голямата (7клас). Пълно съвападение Simple Smile Да са ти здрави!

# 733
И моят каза, че много бързо са чели диктовката. Три думи не е записал на първия прочит, записал ги е на следващия и се притесняваше дали едната я е записал правилно. Други подробности още нямам, като се прибере ще разпитвам.

# 734
Дали ще качат и аудиозаписа? Обикновенно не го правят.

Общи условия

Активация на акаунт