Студ и сняг през Януари,много мами със бебоци ще завари!!!

• 11 380
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
  • ville de Quebec
Момичета, брагодаря ви за милите думи, аз вече се поуспокоих...

Ивонски, къде е тоя магазин? Да пращам майка ми да пазарува и тя, преди вие да сте го опустошили....

И важно! За мамите, които са си купили помпата на Авент - пазете си касовите бележки, защото представителството на Авент продават резервни части само срещу касови бележки. По случая, аз ще трябва да си взимам нова помпа.... Така че, какво стана с организацията за пазар на едро, вече се присъединявам и аз....

# 121
  • София
Момичета помогнете и на мен с едно съветче,
моят мъж днес има рожден ден а неговите приятели са му организирали парти в негова чест в Плевен/той си е от там по принцип/ в събота, и аз естествено като негова половинка много ми се иска да отида обаче се страхувам да пътувам с тази моя напреднала бременност и не знам какво да правя. По принцип нямам проблеми с пътуването нали всеки ден ходя с градския транспорт на работа и пътувам по 45мин. но подочух, че в последните месеци не било много полезно да се пътува. А и ще трябва да пътуваме с автобус не с кола. Кажете дали ви се е налагало да пътувате напоследък и как сте се чувствали след това?

# 122
А не може ли приятелите му да проявят малко повече съобразителност,имайки предвид състоянието ти и да намерите някакъв компромисен вариант(например парти в София,или по-нататъшно купонясване в родния плевен) newsm78По принцип мисля,че няма кой знае какъв риск,ама все пак не е за предпочитане много,знам ли ThinkingКат гледам и времето как се муси...

# 123
  • София
Сложих снимките!
Като цяло съм доволна, но като че ли очаквах нещо повече... newsm78
Всичко е в норма - плацента, води, всичко. Бебето е 2680, явно на докторкат и се стори голям, каза да спирам витамините и ме пита дали са ме изследвали за гест. диабет.  Joy Обаче и казах,ч е кръвната ми захар е на долна граница и не се е налагало такова изследване. Какво да направя, като раждам големи бебета, добре си ги храня пък, какво.  Laughing А витамините нямам намерение да ги спирам, точно спряха да ми се чупят ноктите, а и сега точно бебето започва да дърпа най-много вещества.

# 124
  • София
Браво, Клеми! Важното е, че бебокът е добре и всичко му е наред! А какво я притеснява докторката теглото на бебо?  newsm78 Ако приемем, че качват по около 100 грама на седмица, значи съвсем добре си се движи юнакът, пу-пу-пу!
На мен също ми каза да спра витамините, но защото главата на беба е голяма, а останалите части - корем, бедро - си отговарят точно.

ПП - сега видях снимките - много е сладък бебон! Супер се вижда личицето! А за атрибутите ... гълп ... май доста девойки ще въздишат  Laughing  Wink

# 125
  • София
Аз от нямане какво да правя, разглеждах снимките на февруарките - ама те са МОЩНА група и определено са ни конкуренция да ви кажа!  Crossing Arms Та между другото на техните снимки от днес се виждаме и ние - трябва малко въображение, но специално тук се вижда и KayRenn как гледа лошо.  Laughing Голям съм детектив значи!

Аре стига съм бляла, ами да ходя да спретвам вечерята, че днес ще бъда удостоена с честта мъжО да се прибере на време и няма да си папкам сама в компанията не беба само!  1dating

# 126
Здравейте момичета!
Нимче, гледам, че пише нещо за февруарките и пусто любопитство...Каква конкуренция, бе, няма такива работи, вие нямате спиране- редовно посещавате лекции, срещате се от толкова отдавна. Бравос, аз много ви се радвам.
А ще кажете ли на невежите от къде аджеба сте пазарували днес или ще пазите тайната Wink

# 127
Hug Светът понякога е несправедлив...

Но не беше такъв към нас днес!!!  Mr. Green Беше весело и приятно (папкахме, крякахме и т.н.), после заведох мацките до един от българските производители (в Хаджи Димитър) да си напазаруват - мисля, че останаха доволни, но те да си кажат...

Само за протокола: пазим места до 9.40, защото след това става тъпо майчетата да стърчат, а вие (поспаланки) да не идвате!  Crossing Arms Днес бяхме 7, а ревниво лаехме върху 12 места...  Mr. Green

Но пак си Ви обичаме!  Hug
Сори и от мен че не дойдох,

аз снощи имах не много добра нощ, с контракции, макар е безболезнени, а сутринта в този дъжд и с перспективата че след това трябва да стигна до ЦУМ пеша, щото няма трамвай и се отказах...Дано да ви е харесала лекцията. Аз пак напомням на тези, които им се слуша за първи или n-ти път темата за контракциите - могат да дойдат на безпатна лекция в ма-ма, понеделник от 1300.

# 128
  • София
Ним, последния месец бебетата качват около 1кг /ако стигнат до термина де/ , т.е. по 250гр седмично. Та като гледам,може до секциото да чукнем 3,500.

# 129
  • offshore & overseas
Аз от нямане какво да правя, разглеждах снимките на февруарките - ама те са МОЩНА група и определено са ни конкуренция да ви кажа!  Crossing Arms Та между другото на техните снимки от днес се виждаме и ние - трябва малко въображение, но специално тук се вижда и KayRenn как гледа лошо.  Laughing Голям съм детектив значи!
Ми крайно време беше и ний от сън дълбок да се събудим!  rotfImbo Естествено, Цвети е права, че не можем се мери със светилата все още!  smile3501

Иначе и аз питам за въпросния магазин/склад, ако не е много нахално, де...Embarassed

# 130
  • София
Аре сега, светила! Просто измежду нас има момичета, които отдавна са в болнични и имат време или имат уговорка с шефовете си и могат да отсъстват за училище, за това така! Ама просто ми се сторихте една голяма бойна група, каквато даже ние не сме събирали!  Laughing

Магазинът е "Даяна и Ники", жк Хаджи Димитър, ул. Ильо Войвода 30, тел. 9454020. Невзрачна бяла къща, не видях да има никъде табела (ама може и да съм блеяла просто). Всъщност се намира след моста Чавдар веднага в ляво, втората пряка пак в ляво - точно на ъгъла. Влизате в къщата и чукате по вратите, докато уцелите, защото или аз съм световен блей, или просто наистина няма никакво означение на вратите. Но е там!  Laughing Не очаквайте нещо луксозно там, по-скоро прилича на склад! Ама си струва, стига да имаш превоз, особено за бельото.  Peace

# 131
  • София
Утре аз мисля да направя един набез из магазините, я за бебето, я за мене... Whistling

# 132
Ним, благодаря за координатите на магазина, ще го преслушаме в близките дни, аз и без това съм близо!

# 133
  • София; Дружбето
Леле Клеми, ясно изразени атрибути, дамммм Joy Сега още повече искам да е понеделник да си видя диването Crazy

# 134
Някой може ли да ми каже как стой точно въпроса с майчинството?!
От 01.2007год.  315 дни 90% от заплата (аз съм прецакана от тази гледна точка) и после периода през който вземаш по 170лв. колко е днес ми казаха че бил само 1година, а аз си мисля че беше както преди до навършване на детето двегодишна възраст.
Може ли някой да каже?

Общи условия

Активация на акаунт