Студ и сняг през Януари,много мами със бебоци ще завари!!!

• 11 400
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ами ха де...нямам идея в центъра къде може да има. По принцип би трябвало в Малечко на Константин Величков да има, не вярвам да нямат...гледай в големите магазини, или тези, които са много заредени.
За презентацията ще трябва да говоря с мъж ми, дали и той е навит.

# 106
Сега пуснах пералня с бебешките дрешки и като ги гледам едни мъъънички  baby_neutral се чудя как се простират тия неща?То май само по една щипка им трябва,че няма място за повече  Joy

# 107
Здравейте момичета.Да ви споделя нещо.Сега се връщам от безплатния ехограф в Тина Киркова.Малко странни чувства изпитвам. SadЛекар,дето ме преглеждаше,беше толкова неприятна дама!Някоя си д-р Савова.Много хладна,груба с нещо садистично в целия и образ.
  Нахвърли ми се,защото аз се отказах моя преглед да започва,докато не излезе предишната пациентка.
   След това гледаше нещо по монитора,говореше с някакви медицински кодове на медсестрата.На всеки мой плах въпрос реагираше много диво,така че ми отпадна всякакво желание да я питам нещо повече.И сега.....сигурно ще ходя по други лекари да ми коментират какво е написано в хартийката,дето тя ми даде в края на прегледа.
   За пореден път си викам:така е ,като не плащаш! ShockedНо нали те сами го предлагат този преглед,да не би аз да съм ги накарала да го правят!

# 108
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Да ви се оплача и аз #Cussing out

Вчера с Алекс бяхме в Мола ,срещу Хемус.И на него мъ се приядоха картофки от КФС. Гледам аз,100 човека опашка,ама какво да правя,яде му се на човека и мама се нарежда на опашката #Crazy
Всичките 100 човека ме видяха,че съм с големият корем,само че пълен пас #2gunfire
Като наближи моят ред,след 20 мин.чакане,реших да питам тези пред мен,да ме пуснат,че съм само за едните му картофките.Бяха мъж и жена,едни такива,неприятни/иначе накипрени #Cussing out/. И тя моляти се,ме поглежда,и най-нахално ми обеснява,че не може да ме пусне,защото бързали за кино #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Поръчаха си сто неща,седнаха си най-спокойно до нас,наплюскаха се като свине,а аз ги гледам,и не мога да повярвам - как може да има такива хора бе #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Аз-бременна,с дете,чакам за едните му там картофки,и никой не каза - айде,минете, а и когато питах,ме одрязаха,и то,за да се нплюскат говедата с холестероли......... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Наистина ме е страх на къде отива този свят с всичките тези егоистични,злобни и лишени от морални емоции хора Shocked Shocked Shocked

# 109
  • София; Дружбето
Аз да се оплача, че ме налегнаха пак гадните киселини и ми е криво по цели дни Sick Милото се чуди какво да ми купува да папам Blush
Ох, още един ден, божей, утре сигурно часовете ще броя Crazy

# 110
stiliana1, ще свикне малката. Не ходил ли на ялса/дом? Поне пре деня да ти е спокойно?
Ходи ходи, иначе не ми се мислеше. Трудното ще е вечерта, когато каките си дойдат от градина Crazy Ние с мъжът ми сме се разбрали - всеки поема грижите по едно от децата Joy иначе няма оправия. Обаче аз вчера бях като мангалеска - едното дете на 3 години, другото на хълбока ми, а третото на път hahaha hahaha Само димящата цигара в устата ми липсваше Joy

# 111
Тръгнахме да се оплакваме днес,ама като времето е такова......
  Миналата седмица пътувам аз в градски рейс,седя до прозореца,а точно до мен седи един едър момък(на около 30).По едно време в рейса се качва някаква баба с бастун,много стара,прегърбена,нещастна от всякъде!Никой в рейса обаче не помръдва да и направи място да седне.Тогава аз не издържам  #Cussing outи бутам момъка до мен:
 -няма ли да отстъпите място на жената?
 Той обаче не реагира.Аз повтарям няколко пъти въпроса и най-сетне то се обръща:
 -на мен ли ми говорите?
 -Да!,викам аз и пак повтарям същото нещо.
 -ами,няма да ставам аз!,отговаря едрият момък
  Познайте,с какво е приключила историята?Аз -БРЕМЕННАТА-станах за да седне бабата и стига,че този идиот не стана!Никой друг в рейса нито ми отстъпи на мен място,нито напсува момъка.Ама НИЩО!!!!Все едно всичко ставащо е в реда на нещата!
   Бях абсолютно потресена от случилото се!!!Каква наглост и какво безразличие! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
  А днес пак в рейса наблюдавах,как една баба разбутва всички наоколо за да седне внучето и,което не е чак толкова малко.И си викам:след след 10-20 години,точно такова "внуче" ще си мисли ,че първо той трябва да седне в градския транспорт,а за останалите няма да му пука изобщо!И същата тази баба(вече много поостаряла)ще се чуди,защо ли сегашната младеж е толкова лоша!

# 112
  • София
Hug Светът понякога е несправедлив...

Но не беше такъв към нас днес!!!  Mr. Green Беше весело и приятно (папкахме, крякахме и т.н.), после заведох мацките до един от българските производители (в Хаджи Димитър) да си напазаруват - мисля, че останаха доволни, но те да си кажат...

Само за протокола: пазим места до 9.40, защото след това става тъпо майчетата да стърчат, а вие (поспаланки) да не идвате!  Crossing Arms Днес бяхме 7, а ревниво лаехме върху 12 места...  Mr. Green

Но пак си Ви обичаме!  Hug

# 113
  • София
Магнолиямм, дай подробности за освежителя за въздух, моля

# 114
Айде и аз да се включа с една молба за инфо,колко струва по принцип почистването с рейнбоу,щот не щъ демонстрации(много се вживяват,а и накрая ми е терсене да ги потупам по рамото и да ги отпратя Joy). Значи ще искам евентуално да ми почистят 3 матрака и холната гарнитура newsm78 Кач пара  Grinning Grinning Grinning

# 115
  • София; Дружбето
Аз вече получавам пристъпи на стола и искам в къщи #2gunfire Протектора за матрака го взех от Пинокио в Дружба, само там успях да го открия, е, не че съм обикаляла по центъра де Mr. Green Сега съм на вълна празни тонер касети - не мога да си намеря, някакви идеи дали някъде продават newsm78

# 116
  • София
Протектори за матрак до сега където съм питала, все имат. Има и в Штъркел, имаше и в един адски забутан детски магазин до трета градска. Друг е въпросът дали в момента ще имат от размера, който ви трябва на вас, но мисля, че не би следвало да има проблем с откриването на пособието.  newsm78

Днес беше много весело на училище, защото послушахме, похапнахме, похилихме се и накрая понапазарувахме бебешорски работи от магазина (да е жива и здрава Ивонска, че се яви като превоз-пренос на още 4 броя бременни до там и обратно).  newsm51 Чак съжалих, че сме си накупили първоначалния набор дрехи. Но, живот и здраве, тепърва има дрехи да се купуват и този магазин не трябва да се изпуска, особено за бельото.

stiliana1, много се смях, като си те представих с двете деца, бременна и с цигара в уста!  Laughing

Клеми, чакаме рИпорт от прегледа, овкусен със свежи снимки!

# 117
Ивонске,и къде си водила ти мамчетата,че са толкова доволни от придобивките? Rolling Eyes
        Ще издадеш ли тайната?Моля те! Praynig
        Аз още нищичко не съм купила за бебето,но всеки момент възнамерявам да тръгна да пазарувам.

# 118
  • София/Варна
ivonska, мерси за склада - сега дудна на мъж ми как трябва скоро да минем оттам и да го поопустошим, че сме назад с покупките. Сега трябва да си системазирам и списъка с необходимите неща, че да ми е  ясно какво и по колко да взимам.
Определено онзи комплект за изписване ми хвана окото и мисля да го уважим Simple Smile

# 119
Момичета, аз нали писах, че съм на лекции днес и да не ми пазите място. Малко ме е яд, че пропускам срещите си с вас, но какво да се прави като трябва да се съчетават няколко неща.

За протектора да кажа - има го в Малечко, звънях им един ден да питам, защото си купих от един магазин в Дианабад, но размера беше по-голям и мислех да го върна и да взема от тях ако имат същия размер като моя матрак, защото той е от тях, но се оказа, че и техните са универсални. Моя свеки го направи по нашия размер и сега е перфектен, но тя е шивачка и ми го направи все едно така е купен. Та така, обади се и ги питай, тел. го има на сайта и ще видиш кой от магазините им ти е най-удобен.

Мими 81, къде се беше изгубила няколко дни, мислих да не си отишла да раждаш!? Видя ли снимките? Харесват ли ти? Писах в предната тема, че съм ги качила, но не знам дали си видяла.

Общи условия

Активация на акаунт