Студ и сняг през Януари,много мами със бебоци ще завари!!!

• 11 396
  • 272
  •   1
Отговори
# 90
Охххх и накрая да ви се оплача, моят прословут втори тест за диабет е положителен и сега незнам..... Остава ми надеждата и вярата, че ще съм в 80%, при които нещата се оправят с диета...

Ох, не мога да се видя в работещ компутер тия дни  #Cussing out Далала, не се притеснявай, миличка, знам какво е това с диабета, но най-важно е детенце да е живо и здраво и да не се стресираш допълнително, че нали все говорят, че и стреса бил сред причинителите. И аз съм иначе на диета и ми дадоха апаратче да си меря захарта сама. Сутрин трябва да ти е към 5.8, а два часа след ядене най-много 7.5. Ако е така няма какво да се притесняваш. Има къде-къде по-страшни неща, айде моля ти се по-ведро и ми пиши на лични ако нещо друго те интересува или имаш питания по диетата.  Hug

А иначе да споделя за прането....Аз тая работа я  започнах преди три дни, та и заради това ме нямаше  newsm68 , така че на който друг му се работи-запретвайте ръкавите смело.  wash    hang

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 00:21 от brumbolina

# 91
Добре де, сред толкова манекенки аз к'во?....  Flushed

Weary
Няма страшно, аз като забременях бях 85, в първите месеци смъкнах около 10кг., и сега в момента съм 82.
Иначе си стоим в къщи и почиваме активно

# 92
  • София
Добро утро, дами!

Днес се излюпих в 6.30, но ме досрамя да Ви пиша тук...  Embarassed
Сега е в реда на нещата да кажа, че това е било така от ентусиазъм да организирам базирането на 12-13 януарки в пицария Мис Каприз...  Mr. Green

bouquet Хубав ден на Всички майчета, които няма да са с нас! Ще докладваме надлежно.

# 93
Добро утро, и от мен,

Мимоза, ти с тези оплаквания - защо не си в болничен, се чудя аз?

Мамета, доколкото видях, докторката, която ще води лекцията днес е от Тина Киркова - затова ви моля, после да споделите ако имате някакви впечатления от нея.

Аз вече съм дори на работа, ама още няма никой и използвам да прегледам форумчето.

Хайде, лек ден ви пожелавам  bouquet

# 94
  • София; Дружбето
Добро утро Mr. Green Аз дадох доброволно кръв, този път не ми напукаха вените и съм супер щастлива от това Joy Сега с нетърпение чакам понеделника не само заради майчинството, а и да си вида беба (ако все още  е мома). Лек ден на всички и готЕнУ изкарване на ученолюбивите девойки Crazy

# 95
  • Русе
Добро утро,мами!Регистрирана съм тук,но не съм писала,но ви четях с кеф.Вече ще съм редовна-имам комп,нямам проблеми вече.За статистиката-от Русе съм,на 34г.,второ бебе-момиче по последни данни.Имам си кака на 14 г.Бих желала да идвам и на срещите,така че пишете тук къде и кога се срещате русенки?Вчера бях на док и ударите на бебе са 147-добре ли е ?

# 96
Мимоза2  -  ако си пиеш хапчетата редовно си защитена долу-горе,стига и да си почиваш!!! Не трябва да се натоварваш, трябва да си почиваш, да не си натоварваш и кръста, винаги когато имаш възможност да си легнала или поне  да си облегната на дебела възглавница. Аз и първата и тази втората съм с контракции, ама сега съм запозната с нещата - с първата лежах два пъти в болницата, и внимавам пия си хаповете и почивам, избягвам да вдигам тежко, да вървя повече от 30-45мин също избягвам, а ако ми се наложи - вървя бавно и на почивки. Най-успокояващо (поне на мен) при по силни контракции е душ, но задължително с хладка вода, защото топлата вода при контракции не се препоръчва. Лежане без става не (на 3-4ч. един-два пъти) по цял ден,дори и след преминаването на силните болки . Ако болките от 1 до 10 са  9, то по добре не рискувай!!! Аз и затова съм си в къщи. Когато се чувствам по добре ми се иска да съм на работа,ама няма как да съм на работа един ден,а един да си почивам.
Чао и приятен ден на всички!!!
ПП Впрочем сега чух, 4е по БТВ в предаването на Иван Звездев започват поредица от рецепти за бебоци с педиатър!

# 97
Мимоза и dalala, да се оправяте бързо!Сигурна съм, че всичко ще е наред.
Ivonska, и аз се събудих в 6.15, но ме хвана срам да пиша толкова рано. Луда работа е това мойто с този сън дето вече става все по-малко и по-малко. И ми се спи страшно много точно когато трябва да ставам и да отида на работа.

# 98
Добро утро ранобуднички   bouquet

Аз поне тая нощ поспах  Party   Мен често ми става твърд корема,но не ме боли-това контракции ли са?А док. пък ми забрани да лежа по гръб-вие знаете ли защо?Само на ляво,ама то не може -схващам се ... #Crazy

Мимоза 2 и аз до четъртия месец бях редовно на Магнерот и Но Шпа и много почивка ...Сега пия Магнерот ако ме заболи корема само.

Аз като гледам какво пишем ,май няма никой да си роди на термина  Thinking  Аз поне не мисля ,че ще изкарам до Януари,но Божа работа... Praynig

Хайде лек ден на всички-аз ще пусна на бебо чаршафите и одеалата...

# 99
Здравейте мами, аз да ви се оплача снощи сестра ми ми остави да гледам племенницата ми, която е в 5-и месец. Аз бях сама с мойта дъщеря и се видях в чудо Cry Направо ме хвана страх как ще се оправям с 2 деца. Племенницата ми плачеше непрекъснато ако не е на ръце( а и не само...) и аз с огромния тумбак я разнасях навсякъде. Едвам си нахраних детето,не успях обаче да си го изкъпя... Беше кошмар, а като капак на всичко, моята дъщеря не престана да ревнува. Не спираше да ми повтаря, че аз на нея съм майка, а на бебето леля и искаше да я нося на ръце, да я гушкам и какво ли не. Абе за 2 часа и половина получих нервна криза #Crazy #Crazy

# 100
Добро и от мен  Simple Smile

Dalala, стискам палци да е само моментно за през бременността  Praynig

stiliana1, мисля, че детенцето ти е усетило, че това й е братовчедка, а не сестричка и затова така е реагирала ревниво. Според мен ще усети, че бебето е ваше, но сигурно пак ще има такива моменти докато свикне, че ще се обръща внимание на друг, а не на нея.
Нашата разлика с брат ми е 4 години и имам безумно ясен спомен, че като се роди много ме беше яд, защото говореха само за него - "Бебето това, бебето онова" и не ми даваха да го пипам и да се вра в него. Един ден ги издебнах и го взех, като влезе майка ми в стаята толкова се уплаших, че го пуснах на земята  Embarassed За щастие без последствия за него, ама аз колко бой изядох, не е истина  Simple Smile
После обаче им станах посредник - само аз му разбирах бебешките приказки, така че мисля, че дори в началото да има конфликт в каката, после ще й е толкова миличко мъничкото човече  Peace

# 101
  • София
Добро утро!
Ние днес пак се успахме и ако бях тръгнала за училището, щях да стигна в 10:30 и нямаше смисъл. Нещо от 3 вечери пак не спя добре, будя се по 100 пъти , заспивам сутринта и се успиваме.  Confused
Нямам търпение да стане 14 часа, да видим малкия мушмурок.  newsm68 Е, малко ме е шубе да не ми кажат, че има нещо притеснително, ама гледам да не го мисля.
stiliana1, ще свикне малката. Не ходил ли на ялса/дом? Поне пре деня да ти е спокойно?

# 102
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
А здравейте и от мен Hug

Предполагам повечето сте на училището...Аз обаче от вторника нещо сдавам багажа/ видяхте ,че там ми стана лошо,и оттогава,всеки ден с това кръвно си имам проблем,нямам сила,а в същото време имам много неща за вършене,и не мога да почина Rolling Eyes/

Абе сдухала съм се нещо,вчера и на йога не ходих,а много ми се искаше...та и сега пропускам училището Sad Обаче ,се надявам,че ще си изкарате страхотно Laughing
Аз след малко тръгвам по задачи,въпреки че хич,ама хич не ми се ходи,но няма кой да ги свърши тези неща - да доплатя мебелите,да уговоря доставката,да купя тоалетна чиния,боя за стените....
Така ми се ще да съм на някое топло ,приятно местенце,цял ден да си лежа с книжка,ех... Crazy

Алекс нещо го боли ушенце,та сигурно и на доктор трябва да се отиде..А и този дъжд ooooh!

Но,борбата продължава Mr. Green
Бебо си се движи из корема ми,доколкото му позволява пространството... Grinning Току изскочи някоя петичка,или заседне крачето,абе веселба да е Mr. Green

Обаче много си се кефя на новата придобивка/освежител за въздух/. не помня вече,споделих ли тук,че ми правиха демонстрация на Рейнбоу, и освен че ми изчистиха матраците /и нашият и на Алекс/от икари/леле,какво чудо излезе от тях #Crazy #Crazy #Crazy/
ми подариха и този пречиствател на въздуха,с аромати/ при тях нали всичко работи с вода/, и много се кефя Mr. Green Вече не се събуждаме със запушени носове,спим си добре,и наистина ми се промени въздуха/щото аз хич не вярвах Crazy/ И много се радвам, че за бебчо,ще има чист въздух Laughing Laughing

Ако някой иска,може и на него да направят демонстрация,искат само и двамата да сте там с мъжо, и поне ще ви изчистят матраците от гадните гадинки-икарите Laughing Laughing

Ох, я пак да питам,с риск да се повтори темата,ама от къде си взехте протектори за матрачето???

# 103
  • София
Предния път купих протектора от магазин Пинокио в Дружба. Сега май ги има и в Пакостник...не знам другаде къде има, не съм го купила още това чудо.  Laughing
Я кажи, този освежител за въздух от къде се копува, че и аз не мога да дишам вечер. Иначе аз съм навита за Рейнобоуа, стига да не ни навиват много да го копуваме, щото така или иначе няма да стане...

# 104
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Предния път купих протектора от магазин Пинокио в Дружба. Сега май ги има и в Пакостник...не знам другаде къде има, не съм го купила още това чудо.  Laughing
Я кажи, този освежител за въздух от къде се копува, че и аз не мога да дишам вечер. Иначе аз съм навита за Рейнобоуа, стига да не ни навиват много да го копуваме, щото така или иначе няма да стане...

Клеми,освежитела ми е подарък от тях/бях се записала по време на Стройкото,и това им беше промоция/,незнам дали ако сега ти направят демонстрация,могат да ти подарят едно такова/мога да ги питам,ако искаш/.
А относно демонстрацията,те си те агитират,но не те задължават,винаги можеш да кажеш ,че ще си помислиш Mr. Green

А някъде по-в центъра няма ли да си намеря протектор newsm78,че Дружба ми идва малко далечко Crazy

Общи условия

Активация на акаунт