Студ и сняг през Януари,много мами със бебоци ще завари!!!

• 11 328
  • 272
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Сега в знак на протест отивам да се насвиня качествено Blush

newsm74

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 226
Аз пък се насвиних и сИга пийвам винце......

Засега нямам стрии по корема,но ханша ми е...леле мале...

Отивам да полегна,че ме заболя гръбчето от стояне пред компа-правих си тест са интелигентност  Hug

# 227
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Леле хора,какъв пожар си спретнах преди малко Shocked Shocked Shocked Shocked
Правя аз вечерята,тараторче,пържени картофки, и за последно оставих да изпържа рибата...До тук добре....

Слагам аз олиото за рибата да се загрее,и сядам да чета в нашите теми........и съвсем забравям......Докато по едно време не виждам,как кълбо черен дим влиза в хола. Shocked Shocked #Crazy...бягам азс големият корем  в кухнята .....и... #Crazy #Crazy #Crazy виждам огромен огън над печката....грабвам аз тенджерата,ама тя така пари,че я пускам на пода/ей,добре че съм с терикот Shocked/, хвърлям една кърпа отгоре,ама и тя пламва,отивам в банята,взимам легена с вода ,хвърлям го отгоре и  Shocked Shocked огънят става огромен/ей, никога не слагайте вода в горещо олио Crazy Crazy Crazy/, абе.......кво да ви разправям Crazy Crazy Crazy

В същото време Алекс започва да плаче неистово,видял огънят и се изплашил,аз се правя на пожарникар Shocked Shocked, но ...важното е ,че положението е овладяно Crazy Crazy Crazy
Ей тва прави тоз форум,видяхте ли - пожар форум Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. GreenНо пък този целият дим,като почна да се стеле като слана...черна слана....сега всичко ми е отворено,стените навсякъде са в сажди ooooh! ooooh!, а ние с Алекс сме като индианци Crazy Crazy - бузите ни черни,ръцете ни черни...ох,да се смееш ли,да плачеш ли Rolling Eyes Crazy Crazy

Алекс се поуспокои,обясних му,че си има майка беладжийка, и че риба очевадно,няма да ядем Mr. Green, та сега си хапваме само тараторчето с картофките Mr. Green Mr. Green

Огледах щетите - изгоряло перде,черни тавани,прозорци.....уплашено детенце Shocked Shocked

А знаете ли кое е най-странното - миналата година ,пак се запалих/ пак така си бяхме сами,без Рик/ тогава се запали една свещ на прозореца, в следствие на което процореца се напука,и още не съм го сменила, та днеска цял ден си мислех за този прозорец...........и пак направих пожар Shocked

Рик сигурно ще си помисли,че тренирам веднъж годишно за пожарникар Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ами тва е мами,ако се чудете как си прекарвам петък вечер - ей така,паля си огънчета и си ги гася.......... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 228
Здравейте мили момичета,   Heart Eyes
Днес на мен ми беше последен ден на работа, от което ми стана доста тъжно Sad   Но пък ще започна да идвам на училище и ще се запозная с вас  Simple Smile Има ли вече групичка за вторник и на Витошка ли ще  е лекцията?

# 229
  • София
Днес на мен ми беше последен ден на работа, от което ми стана доста тъжно Sad   Но пък ще започна да идвам на училище и ще се запозная с вас  Simple Smile Има ли вече групичка за вторник и на Витошка ли ще  е лекцията?

Витошка - за последно, но ще се сформираме в понеделник.

Все пак - добре дошла!  Hug

# 230
  • Русе
Магнолиам,искрено се посмях на приключенията ти  Joy Joy Joy  Ако бях на твое място, със сигурност никак нямаше да ми е смешно,но ти така си го описала - завиждам ти, че и в подобни ситуации запазваш чуството си за хумор....и друг път да внимаваш....  Wink

# 231
  • София
... Ами тва е мами,ако се чудете как си прекарвам петък вечер - ей така,паля си огънчета и си ги гася.......... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Леле, Магнолияяяя! Ти весело го разказваш, ама съм убедена, че хич не ти е било забавно!  ooooh! Добре, че сте се отървали само с перде и уплах!  Whistling

# 232

Витошка - за последно, но ще се сформираме в понеделник.

Все пак - добре дошла!  Hug

Благодаря  Heart Eyes

# 233
Magnolia, сигурно не ти е до смях, но е доста комично описано от теб. Тъй, че се посмях от сърце.
Разглеждах снимките от училището и мисля, че се познаваме...ако не сам объркала нещо  Thinking. Пратих ти ЛС, но не знам дали си го получила.

# 234
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
... Ами тва е мами,ако се чудете как си прекарвам петък вечер - ей така,паля си огънчета и си ги гася.......... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Леле, Магнолияяяя! Ти весело го разказваш, ама съм убедена, че хич не ти е било забавно!  ooooh! Добре, че сте се отървали само с перде и уплах!  Whistling

Ох, приключението не беше никак  забавно,ама като мина всичко............ми стана смешно,как от едната му глупост щях да направя голяма беля Shocked Ама да знаете ,че Господ си ме пазеше,защото сега като гледам какво е могло да стане....и лошо ми става Sick

Но,се опитвам да се самоиронизирам,което пък го прави смешно Mr. Green

Искам само да ви кажа,как малко невнимание,как като се заплесне човек с тези форуми.....и какво може да стане....абе пожар жена съм си и тва е  Mr. Green Mr. Green

# 235
magnoliamm  чета за приключението ти днес и си мисля "Добре че ще си мистим комп-а в хола, който е в едно с кухненския бокс, че ако и аз забравя нещо но печката - да реагирам своевременно" Simple Smile

# 236
здравейте,момичета.благодаря,че ме добавихте към списъка  bouquet Да попитам,че съм малко разтревожена-от няколко дни имам контракции,ужасно ме стяга корема........ Thinkingпия МАГНЕРИЧ,но май не ми помага особенно ooooh! дали е повод за притеснение? newsm78 Случайно някой да знае и дали шоколадът е вреден при контракции?                                                                                              Верно,че има манекенки тук,аз съм 170,почнах от 53кг,а в момента съм 73,не бих казала,че ям много,ама си качвам Sad кво да се прави,после ще ги смъквам някакси newsm78             Иначе сме подготвили почти всичко,остана само козметиката за бебчо Grinning,дрешките са изпрани и изгладени и чакат.......... Grinning     Лека вечер и нощ на всички Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 237
magnoliamm, направо ти завиждам за самообладанието, самоиронията и чувството за хумор. Сигурна съм, че ситуацията, и особено последствията от нея, не са толкова весели!
Продължавай все така да гледаш на нещата от живота, ама следващия път внимавай повече!
Междудругото, и аз да се присъединя към групата на поизпускащите се мами (ама и аз като усетя, че ще кихам, и запушвам отвора с ръка, че вече видях последствията) smile3505.
Момичета, да ви питам - някоя от вас има ли усещането (или интуиция ли да го нарека), че може да роди по-рано?

# 238
Днес бяхме с мъжо на лекцията в "Св. София" и питах за мамите с лещите/очилата. Доктора каза че не ни препоръчва използването им по време на раждане - как ще си видим бебочетата - незнам. Да се носи за бебчето памперси по 10 пакетирани - не единични бройки. На мъжът ми страшно му хареса - в смисъл че се впечатли, и от обясненията за самото раждане, и от хумора на лектора и най-вече от ВИП стаята, където таткото може да отреже пъпната връв - ей това го замисли дали да не присъства  newsm78. Ама аз му викам - ами ако ти прилошее и припаднеш - нито пъпна връв, ни - спомен  hahaha

# 239
Да ви се оплача от два дена не мога да седя права и 5 минути започват адски болки в кръста не знам как ще изкарам до края.
И аз нямам намерение да плащам за раждането не стига че плаштам здравни осигуровки и ЖК в Шейново все пак разчитам на познатата ми от неатологията да подаде едно рамо.
Мимоза2 и аз си мисля че ще родя по рано само искам да е в др.година.

Общи условия

Активация на акаунт