Студ и сняг през Януари,много мами със бебоци ще завари!!!

• 11 332
  • 272
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И на мен ми е яко горещо!!!

# 211
И на мен ми е горещо постоянно. Вкъщи си ходя боса, по тениска и 3/4 панталони и все ми се карат, ама а де - като ми е топло  Simple Smile

# 212
  • София
smile3514 smile3511 cry Появиха ми се две големи стрии  на корема. Мрън

Хм, кофти. И аз се окичих с няколко на дупето - нали е отзад и ми е далече... Но ни рева, ще имаме бебета, да мислим приоритетно... Кат' нема избор...  smile3520

# 213
  • София
Стриите ще ги мислим после, за момента и да и мислим, файда йок...като с целулита де. В този ред на мисли, ivonska, като любител на качествената козметика, имаш ли фаворит за антицелулитен крем? Аз предния път поизползвах доста, май най-много ми хареса Лиерак, но него ползвах първи и тогава май най-скоростно отслабвах, та може ефекта да е бил от слабеебето, не точно от гела... newsm78

# 214
и на мен ми е все горещо! приятеля все ми вика: "Е 6то има6 все такива топли ръце? Аз съм като студенокръвно в сравнение с теб." Еми туй то, сега ми е паднало да не съм змията в къщи! в мене туптят 2 сърца  Heart Eyes

# 215
  • Русе
А си мислех,че само на мен ми е топло...Искам да попитам към покупките за бебето трябва ли да се включи и АМ за всеки случай?

# 216
и аз да се отчета за размерите: моят юнак и той се оказа "главчо"  Crazy. Вървим 2/3 седмици по-напред от нормите по размер на главата. Оба4е се успокоих, като казвате, 4е е нормално Hug
С килограмите и аз мало съм попрекалила: след теста за диабет съ ка4ила със светкави4на бързина 3 кила за 3 седмици. Доки вика: Вие полу4ихте зелена светлина от теста и сега хапвате наволя. (ама, ако трябва да съм 4естна, аз и преди си хапвах наволя, ама последните седмици по неизвестни за мен причини всеки грам ми се лепва   #Crazy) И така до тук съм ка4ила гордите +13 kг. bowuu
K'o ша пра'им после, как че ги сваляме, напра'о ни ми съ мисли...

# 217
  • София
... След 2 седмици сме пак на запис и преглед и това е, свърши се. няма повече, след това среща с бебо.

Въъъй! Това звучи... доста наближаващо!  Whistling

Ивонска, това с пощата може и временно да е. Понякога има такива мощни закъснения, особено на пощи в yahoo, hotmail и сродните им. В един момент ще ти се изсипят всичките.

smile3514 smile3511 cry Появиха ми се две големи стрии  на корема. Мрън

Още веднъж ВЪЪЪЙ и един път ГЪЛП и ПРЕГЛЪТ!  cry Тамън влизам в банята сега и ще се огледам с огледалце при мен какво е положението.

Мами, а след като родите с какво планирате да мажете стриите?  newsm78

# 218
  • София
Ха де...не знам. На Лиерак пак, има някакви ампули за вече съществуващи стрии, доста са скъпи, ама явно ще трябва с тях...Иначе аз май нови нямам. Предния път с нищо не мазах, само 1 тубичка на Ейвън против стрии, съответно нищо, то от 1 тубичка...и златна да е все едно. Все пак не знам дали имам нови, тези по корема ми се струват много, но всичките са бели, а не лилави, та може като ми е опъната кожата сега да ми изглеждат повече, а като се свият да изчезнат пак. Ако някой се е борил със стриите успешно, нека каже.

# 219
Аз не смея много да се зарадвам, ама за протокола - нямам все още нито една стрия (така ли е в ед.ч.  newsm78), мажа се само с един крем на Нивеа, но не е анти-стрии или нещо такова, ама все си мисля, че накрая ще ми се появят 500000 наведнъж  Confused и ще си наваксам  Crazy
С килограмите съм +14  #Crazy , обаче за последния месец съм качила 600-700 гр.

Ним - относно Папаверина - мерси за инфото   bouquet

# 220
  • ville de Quebec
Аз след първата бременност се мазах с въпросните ампули на Лиерак и при мен специално нямаше никакъв ефект.... абе, появат ли се веднъж, махане няма, поне не с мазила и такива разни, само с козметична операция.

# 221
  • София
Далала е права - не си пръскайте парите - няма смисъл. От стриите спасение няма. Сори.

От целулита има - 2 л вода на ден, спорт и внимателно хранене + масаж (1 седм.), ако можете.

Стриите трябва да ги борим до последния ден, те се появяват бързо и яростно.

# 222
На мен първото секцио ми го прави Савова и съм много доволна от нея.Малко е шантава , но мен много ме кефи.Сега пак имам уговорка с нея. Но бременността си я следя при най- най-готиния лекар и човек , който съм срещала- доктор Кълвачева от клиника Вита. Няма такава лекарка наистина... Hug
А иначе за точността при измерване на тежестта на бебето при ехографите зависи от техниката. Във Вита ми познаха бебето с абсолютна точност.На мои познати също. На зълва мив шейново в деня на раждането и казах бебе 3300, а то се роди 2700.
А аз стрии нямам, и с първата не получих , а да ви кажа честно и аз за мазилата съм на принципа ,че са дрън-дрън.Ако имаше нещо , което да маха стриите и целулоита,щеше да е известно на всички и без никаква конкуренция.Сега има някакви списания- на всяка страница "уникален продукт на еди кой си , за една седмица маха стрии(целулолит)"Айде моля ви се....И повечето са "само " по 50-100 и повече лева.Как ли пък не.
За целулолит знам че масажите с утайка от кафе помагат много.И самият масаж и кофеина, който разграждал .

# 223
  • София
Съгласна, кремчетата помагат ама друг път...
Но олиото като превантивна мярка действа! Аз получих само в долната част на дупето, където трудно стигам и явно пренебрегвам. А кожата ми е мнооооого податлива (бяла, тънка и с история в образуването на стрии).

За всяко нещо е така - превенцията е най-успешния метод!

# 224
  • София; Дружбето
На мен на дупето ми се появиха отдавна, но като не виждам там и не се притеснявам Laughing Обаче тези на корема ми извадиха очите. Абе видяло се е, че ще имам, почвам да се подготвям психически, че ще ми останат в наследство. Сега в знак на протест отивам да се насвиня качествено Blush

Общи условия

Активация на акаунт