Студ и сняг през Януари,много мами със бебоци ще завари!!!

• 11 372
  • 272
  •   1
Отговори
# 135
А и къде може да видя снимките на Klemy?

# 136
  • София
 Shocked Klemy, ти бейби с живи хора ли се храниш - к'ъв е тоя бебок???  #Crazy

А за склада - ако искате другия четвъртък пак ще Ви спретна екскурзийка.

# 137
Преди малко корема ми стана твърд, но едновременно с това изпитах много гадна, силна и пареща болка много ниско долу. Не можах да помръдна около  половин минута. Това ли е контракцията в действителност?

# 138
  • София
Аз искам екскурзия до склада.
Иве, не знам с какво ги храня... Joy, ама все слончета раждам...и това ако остане до термин ще е 4кила.... hahaha

# 139
  • София
Ним, с оглед на изчерпателното и навременно инфо, което така съвестно предоставяш с желание, ми се ще един ден да работиш при мен.... Ще го обсъдим след майчинството...  Wink  Grinning

# 140
  • София; Дружбето
Аз като нямам идея колко е бебето и ми е криво. Милото вика, че иска бебе минимум 3.500 Crazy да било голямо и хубаво Joy
Иве аз искам, аз искам другия четвъртък smile3521

# 141
Клеми, добре че си секцио, че с това "слонче".... ама нали е мъж!

# 142
  • София

Български беборийки, но без надценката на търговците! Не очаквайте, обаче, Бенетон... Например одеялцата са по... 7 лв! Хавлийките бяха по 5.50 (Нинище, нали не лъжа - ти купи???).
Имаше един прекрасен комплект за изписване  #Crazy 36 лева - едвам се удържах, но при мен е грехота да пазарувам още... Гледам, че KayRenn се е огледала в него...  Heart Eyes

# 143
  • София
Shocked Klemy, ти бейби с живи хора ли се храниш - к'ъв е тоя бебок???  #Crazy

Защо бе, красива и здрава мома българка - големи българи ражда!  Laughing

Ним, с оглед на изчерпателното и навременно инфо, което така съвестно предоставяш с желание, ми се ще един ден да работиш при мен.... Ще го обсъдим след майчинството...  Wink  Grinning

Педантът си е педант. А човекът с време за губене - още повече!  Wink Обаче да знаеш, че аз съм мръсна гадна еврейка сметкаджийка, освен това съм и пресметлива, а най-вече съм скромна.  Mr. Green  Wink

# 144
  • София
Shocked Klemy, ти бейби с живи хора ли се храниш - к'ъв е тоя бебок???  #Crazy

Защо бе, красива и здрава мома българка - големи българи ражда!  Laughing

Ама мноооо'о сте амбициозни - да не вземете да ги родите като за първи клас...  Mr. Green

# 145
  • София
 Joy
Че к'во...може, ама трябва да копуваме раници, а ние с памперси сме се заредили, та няма чак пъровлаци!   Naughty

# 146
Клеми, много надарен мъж!  Shocked Браво!  smile3501 Най-важното е да е жив и здрав. Нали всичко му е ОК, не се тревожи за кг, по-добре в повечко, отколкото по-малко.

Ох, утре ще трябва да ходя в Овча купел 2 и направо откачам, ама няма как.
Лека вечер!

# 147

Български беборийки, но без надценката на търговците! Не очаквайте, обаче, Бенетон... Например одеялцата са по... 7 лв! Хавлийките бяха по 5.50 (Нинище, нали не лъжа - ти купи???).

Ъхъ, хавлийката - 7лв. Шазлонгче за ваничка - 5,5, обикн. ританки - към 1,5; чорапки - 1,7. Супер са - най- ми харесва ча са 100 % памук. А комплекта за изписване май на всички ни ни останаха очите в него  Joy

# 148
Да не всявам смут, ама някой сети ли се днес да пусне хартийките с имената на другарките в купата.... newsm78, че аз не съм

# 149
  • София
 Joy
Това с да не всявам смут беше много мило...

Общи условия

Активация на акаунт