Вчера ни пуснаха нов трейлър!

Яко ни подгряват! 

Имайте приятен летен ден!

Щях първо да напиша дебюта си в Италия, но се сетих, че той вече дебютира на екран с малката си, но запомняща се роля в "Бог да ни е на помощ". Сещате ли се, беше почти веднага след като се премести в Рим! Айде като някой друг турски актьор бие този рекорд, да ми се обадят
гол бил, мускули бил.
Ами, що те не се съблекат като е толкова лесно, та да видим и техните мускули, ама то с драскане и злоба мускули не стават.
Трябва всекидневен труд и дисциплина, за да изваеш божественото тяло на Джан.
Могат да пишат и говорят безкрайно, но той постоянно се стреми към съвършенство и работи усърдно върху това, не се отказва при първата негативност отвън. 
така и духовно, образован, ерудиран, интелектуален, чувствителен, в същото време много мъдър и балансиран перфекционист, отговорен и добронамерен,
то тогава много бързо влизаш като трън в очите на всички тия драскачи, които и представа си нямат за какво иде реч....дай им само да плюят, защото трудно биха го стигнали 

Щях първо да напиша дебюта си в Италия, но се сетих, че той вече дебютира на екран с малката си, но запомняща се роля в "Бог да ни е на помощ". Сещате ли се, беше почти веднага след като се премести в Рим! Айде като някой друг турски актьор бие този рекорд, да ми се обадят 

....аман от капацитети, които или не го следят или целенасочено се правят, че не виждат.
Ама, нали Джан не се провали за техен ужас и затова най-лесно им е, да се омаловажава труда и усилията, които хвърля в най-различни проекти.
Даже няма да си направя труда да им изредя всичките му постижения...който иска намира 

Ама, нали Джан не се провали за техен ужас и затова най-лесно им е, да се омаловажава труда и усилията, които хвърля в най-различни проекти.
Даже няма да си направя труда да им изредя всичките му постижения...който иска намира 

Тия от Канал 5 са много несериозни

от телефона пиша (едно пиша, друго излиза), така че ще съм кратка.. че бая се изнервям 

Малко от малко, дано съм помогнала за нервното ви разстройство
Ехх, Джано много ми липсва.. липсва ми това да го следя "отблизо", какво прави, къде е, с кого е.. и т.н
ММ ме занимава със себе си, а аз мисля за друго!
нещо по Сандокан или др. нов проект, галиба.. ай дано!

Явно Лелите са в Рим, защото се снима нова реклама на DeCecco 

Препоръчани теми