Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 377
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
След получаването на черните куртки са купонясвали и имаха неадекватен вид, а за новото меню изобщо не им е остало време да го попрехвърлят...

# 151
  • Sunshine state
Ето, че ще има епизод и утре. Супер!
Леле, Валя е като някое зайче на дюрасел. Шефът и той се е усетил, че ще превърти от превъзбуда. 😅

# 152
  • Другата България

Видяхте ли утре Валентина? Съвсем ще откачи тази жена, ужас!
Откога ви говоря аз, че това не е уравновесен човек, може да е страхотен готвач, но определено не виждам как такъв човек би могъл да работи под стрес. За мен си е гавра оставането ѝ в предаването, а ако наистина стигне и до финал - трагедия.
За мен финалът ще е Николай - Елена.
Или поне трябва да е.
Или Камен - Елена. Но не го вярвам, дано.

Ама защо да няма епизод? И друг път в събота са продължавали до десет, че и повече.
Просто сте забравили.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 23:06 от Merri_An

# 153
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
От промото за утре си затвърдих едно - Валентина има сериозни проблеми с нервите и е хиперактивна. Такива хора са много нестабилни. Както ти се усмихва в следващия момент може да ревне и накрая да те довърши с крясъци. Мега слаб подбор на участници.

# 154
  • София
Дали ще си ходи Виктория или ще изгърми трети човек?
Изгонване на Валентина на този етап не ми се вярва да видим.

# 155
  • София
Аз изпуснах края, изгледах цялата лудница и края изпуснах.

# 156
  • Sunshine state
Сигурна съм, че има някакъв синдром за на Валя състоянието, ама не съм лекар и не знам кой е. Не е Турет, защото там крещят цинизми против волята им, а тя като я хване и започва да нарежда на голямо.

# 157
  • София
Нищо й няма  на Валентина, доста добре се владее, когато е нужно. Хората със синдрома не могат да се контролират. Но може тя да има лека хиперактивност.

# 158
  • Другата България
Сигурна съм, че има някакъв синдром за на Валя състоянието, ама не съм лекар и не знам кой е. Не е Турет, защото там крещят цинизми против волята им, а тя като я хване и започва да нарежда на голямо.
Остави нареждането, това едно на ръка.
Поглед, поведение, маниери, глас....всичко комплексно.
Освен егото, което е доста голямо - вероятно има защо, тя просто не може да приеме, че НЕ е най-добрата.
И когато е застрашена това да стане, изпада в това състояние, което е доста нелицеприятно.
Оставането ѝ е чиста гавра за мен, вече го казах. Защото утре надали ще си тръгне, вече заложих на Виктория или Мариела, затвърждавам си мнението.

# 159
Аз пък мисля, че точно Валентина утре ще си ходи.
Виктория и Мариела ще седят почти до финала, защото все някой ще трябва да готви. Ще изпъкнат тези, които имат най-голям шанс, но това не са те.
За Камен си мисля, че може да отиде на финал с Елена.

# 160
  • Другата България
То по добре да е тя, защото ще превърти съвсем.
Дано си права.
И за финала също.

# 161
  • София
Сигурна съм, че има някакъв синдром за на Валя състоянието, ама не съм лекар и не знам кой е. ...
Има я - синдрома на сценарийната лудост се нарича. Много често го хващат участниците в разните риалити, особено на тупаревите.

# 162
  • София

Hell's Kitchen (30.04.2022)
Сезон 4 Епизод 29

код
Скрит текст:
Код:
https://nbg-backup.fite.tv/novaplay-vod/ftpupload/10641/videos/28188.smil/playlist.m3u8 
Код:
https://ishort.ink/GMkc 

Видеата са без реклами - отварят се и в чужбина
За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За ... МОБИЛНИТЕ ..., не са нужни добавки.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 00:33 от Mari_Mar

# 163
  • Велико Търново
И не само в събота, а и в неделя е имало епизоди до 22. Даже ми се струва че повечето са такива. Може би само петъчния гледат да е час и половина, защото след него има сериал, новини, пак сериал. А в събота и неделя няма новини да ги "подпират". Така беше и с Шоуто на Рачков - обявено да 22, а продължаваше и до 23 понякога. Удължават си прайматайма хората. Борбата за рейтинг какво ли не прави...

# 164
Класически сценарий.
Първите получили черна куртка, Виктория и Валентина, са на номинации. За сметка на това, последният Николай се скъса да готви, рамо до рамо с шеф Ангелов.
Много неприятни са ми Виктория и Николай. Завистливи, злобни и дребнави. Ще се реадвам да отпаднат на крачка от финала.
Мариела отдавна трябваше да си е тръгнала, но с мазнене се стига далеч. Факт.
Елена ми е...безлична. Доста злоба прозира у нея. Като готвач? Ту се дъни, ту е на върха? За кралица на кухнята трябва да може и сафрид да готви, и сърчица.
И остават двете захарчета - Камен и Валентина.
Надявам се един от тях да спечели Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт