Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • София
А аз се чудя що никой не пише...

На Андрея как пък патешкото и се падна, сигурно щото само патешко може да готви.Мисля,че за нея специално си е било  предвидено.И интересно,защо при толкова желаещи да избират първи,Виктор даде на Николай да избира.

# 31
И Андреа пак ровеше с пръсти в яденетооооо 😣

Сега май Николай ще е героя на епизода 🤣

# 32
  • София
Андреа пак бъркаше с ръце аспержите в тигана.

# 33
  • Другата България
Николай ще е първия с черна куртка.
Много прозрачно.

# 34
И какво като пипа с ръце? Защо за някои неща да може, а за други не? Ако не си облизва пръстите и после пак да пипа къде е проблемът? Нали рибата се чисти с ръце, месото се приготвя с ръце,  зеленчуците се чистят с ръце, даже плейтването е с ръце, но да се пипа в тигана не можело???

Николай ще е първия с черна куртка.
Много прозрачно.

Мнооого съмнително. Забелязахте ли, че не си почисти боклуците от земята и така си и останаха? Това е голям гаф за една кухня и ако на Ангелов му е кеф директно гони за това.

# 35
  • София
Ау, не очаквах това от Еленка :/
Мариела някак си все минава между капките, да видим сега Андреа

# 36
  • София
Ангелов за гърдите на Андрея ли говори?

# 37
  • София
Хахаха, шефа е брутален днес.
Патичката ти е като силикона - красив, но флашив. 😃

# 38
  • София
Императорския ориз колкото и да се вари си остава полусуров.Аз не го харесвам, мирише ми на парфюм и седи твърд.

Виктория??????????

# 39
  • София
Цирк, Виктория с черна куртка Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 40
Императорския ориз колкото и да се вари си остава полусуров.Аз не го харесвам, мирише ми на парфюм и седи твърд.

За миризмата не съм забелязала, може да зависи от готвенето. А за това, че "ал денте" според мен там му е чарът, на мен ми харесва. Но го готвя почти само за гарнитура на сьомга.

За силикона беше гадна алюзия. Не каза конкретно за нейния, ама всеки запознат със снимките и епизода в басейна ще се сети какво намеква. Гадничко.

# 41
  • София

За миризмата не съм забелязала, може да зависи от готвенето. А за това, че "ал денте" според мен там му е чарът, на мен ми харесва. Но го готвя почти само за гарнитура на сьомга.

То не е даже съвсем истински ориз.Аз явно съм яла жасминов, прекалено миришеше на парфюм.

# 42
  • София
Айде де, Михалчев кога ще го видим?

# 43
  • Другата България
Андреа или Мариела?
Коя ще остане без куртка тази вечер?
Бях сигурна, че ще е Андреа, вече май клоня повече към Мариела.
И пак да обърна внимание на погледите и физиономиите на Валентина. Определено не е ок тази жена, с нервите никак не е добре.

# 44
  • София
Мариела ТРушия ли каза?

Свърши ли?

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 22:33 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт