Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 403
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Другата България
Скрит текст:
Идиоти, олигофрени, дебилиииииииии.....майкоууу!

Мирише ми на номинация на Николай.
Както и предполагах. Предизвестена номинация.
Обаче, това с целуването на ръката....
Сори, но и аз не бих се подлагала на такова унижение. А реципрочното поредно подлагане на Валентина с "връщането на жеста" и целуването ръката на Биг Боса, все едно е Марлон Брандо в "Кръстникът"..... ...чудя се на какво още би се подложила тази жена, след погледа и физиономиите ѝ към шефа, колениченето пред него, сега и целуването на ръката му....идват ми неща наум разбира се, но .....ще си спестя думите. Продължавам да смятам, че тази жена е с огромен проблем на ментално и социално ниво, и вече си мисля, че ще я държат до края като един вид компенсация за инцидента с крака ѝ. Нямам друго обяснение, това е чиста гавра с неуравновесен човек.
Обаче, от видяното в промото, не е единствена. Другия с проблеми, само че тук освен брутаното его, злоба и липса на емпатия се прибавя и физическа агресия, е Николай. Двамата с Валентина са олицетворение на това какви НЕ трябва да са участници в групова надпревара, още повече в кухня, в която следва да са обикновени изпълнители. Евала на психолозите на формата, това са идеални персонажи за такова шоу, но не и за спечелването на наградата. Продължавам да смятам, че нито един от двамата няма да спечели.

# 451
  • Пловдив
Николай утре да не би случайно да загуби в елиминацията, та така блъскаше възглавницата? Пада му се обаче да се поизпоти - честно казано, не помня дали беше номиниран досега.

# 452
Валя наистина е много луда и сигурно трудно се работи с нея, но аз продължавам да съм на мнение, че тя трябва да спечели. По-добра е от останалите, но подходът й не е особено точен, трябва и да спре с обидите. Но пък сигурно не й е лесно и на нея - да работи с некадърници, които са твърде високомерни, за да я слушат и да попиват от нея.

# 453
Като чуя от Ангелов - Валентина и немска школа или качество рЕзко ми пада в очите. Толкова несъвместими думи.

# 454
  • София
Не разбрах само Камен като има рожден ден през март, какво точно му честваха в тоя епизод.

# 455
Пада му се обаче да се поизпоти - честно казано, не помня дали беше номиниран досега.
Беше. Срещу Денислав  беше на номинация👌. Николай шеф на синия отбор,  Денислав го би на състезанието имаше право да избира с кой отбор ще издава вечеря - той избра да е с червения отбор,  сините го обявиха за предател
Не разбрах само Камен като има рожден ден през март, какво точно му честваха в тоя епизод.
Е, той затова и беше толкова учуден в първия момент 🤣, когато влезе в помещението. Не го бяха предупредили ли, що ли, но гледаше като гръмнат 🤣

# 456
Предаването нали е на запис, не се излъчва директно, нищо не пречи да е имал рожден ден през март и тогава да е сниман епизода.

# 457
Вървят с по три седмици разлика. Демек снощния епизод е някъде от средата на април 😆 На рожденния му ден през март щяха да присъстват повече гости 😂😂

# 458
Всичко е сценарий и за пари!
Ангелов едва ли е толкова тъп да се заиграва с Валентина.
Тази Валентина, освен, че е с психични проблеми, има и изключително долнопробно поведение. Готова е и г..а на Ангелов да оближе ако е необходимо. Много ми е чудно що за хора тук въобще могат да я харесват?
Подобни сценарии сме гледали вече в разни реалитита. Хващат един проблемен участник или някои бездарен клоун и интригант и го държат почти до край, за да има рейтинг предаването. Много е вероятно в сценария да е предвидено Валентина да е на финал но да не спечели, за да е пълна интригата.
Не са важни толкова техниките и многото знания в готвенето, защото те се учат лесно. По важното е вътрешния усет за нещата, таланта с незначителни продукти, когато ситуацията е почти безнадеждна да се сътвори кулинарен шедьовър. Точно това Валентина категорично не умее.
Виктория има данни да спечели, Камен също е свястно момче и заслужава да е поне на финал.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 08:18 от Николай Иванов

# 459
Самият факт, че изгониха Артур, а Виктория още е тук е обида сам по себе си.

# 460
  • София
Стори ми се снощи, че Камен два пъти се засмя. Първия път след като Ангелов похлали рьощите на Валентина и втория път като се прибираха се засмя на твърдението на Николай, че не целувал чужди жени.

# 461
  • София
Уау, не всеки ден се вижда как шеф Ангелов целува ръката на някого. Благодари и, че се бори за неговата кухня.
Ами това е положението. Може да мразите Валя, ама тя се раздава и готви. Другите за какво са там?
Щом шефа и целуна ръката, значи е видял нещо, което ние от монтажа няма как да видим в пълната му светлина.

Рдавам се, че и Елена спечели покер състезанието. Искам финал Елена - Валентина и който и да спечели, ще съм доволен.

Съгласен съм, че Камен е силно застрашен, защото шефа не го харесва нещо, а Мариелчето ще си я котка. Един измежду Мариела и Камен ще си тръгне, дано да е Мариела. Ако е Елена или Ники ще е нов голям шок туист, не вярвам.

# 462
Валя е боец.
Контузен крак, липса на подкрепа от колегите, мразят я и въпреки това не се отказва.
Респект!
След последните изпълнения на Николай се убеждавам, че няма шанс за финал. Ужасен е.
Мел също. Чътни та чътни. Друго може ли да сготви? Аааа, научи се да пече стекове и това е всеки път в чинията й- стек и чътни.
За Виктория думи нямам...злоба, завист, финал- това и е в главата. Даже по време на масажа, не спря да реди схеми.
Камен ту ми харесва, ту не.
Елена крачка по крачка към финал.
Моят топ 3 на този етап е - Валентина, Елена, Виктория/ Камен/.

# 463
Тази Валентина, освен, че е с психични проблеми, има и изключително долнопробно поведение. Готова е и г..а на Ангелов да оближе ако е необходимо. Много ми е чудно що за хора тук въобще могат да я харесват?
Такива, които се отъждествяват с нея. 🤠
А такива бол, бол... 🤪

Не са важни толкова техниките и многото знания в готвенето, защото те се учат лесно. По важното е вътрешния усет за нещата, таланта с незначителни продукти, когато ситуацията е почти безнадеждна да се сътвори кулинарен шедьовър. Точно това Валентина категорично не умее.
Ей това е много, много вярно. 🙂

# 464
Все по-силно стискам палци на Валя и се надявам тя да спечели. Може да е шумна и изнервяща, но се раздава в кухнята и прави така, че нещата да се случват. Другите й се дразнят, искат да я изгонят, но основно защото се страхуват и осъзнават, че тя е по-добра от тях. Никога не съм харесвала това - всички да скачат срещу очевидно най-добрия. Затова и няма как да не искам Валя да спечели.
Валя срещу Елена - това би бил добър финал. Няма да се ядосам, ако все пак Елена вземе парите. Камен почва да ме дразни, а като готвач е ок, нищо особено и нищо впечатляващо. Викито и Мариелчето са посредствени и те трябва да целуват ръка на Ангелов, че не ги е изгонил, а още седят и им се прощават грешките (особено на нелицеприятното Вики).

Общи условия

Активация на акаунт