Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 389
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Според мен, разковничето е в това, че не Валентина
е силен и добър готвач, а просто останалите са много слаби
и посредствени.
И това й дава право да им крещи, че са дебили, миндили и дрисли?
Коя точно е Валентина, че ще се отнася към конкурентите си по този начин?
Всеки гледа себе си и си мисли за парите.
Естествено! Това да не ви е благотворително шоу, това е състезание. Естествено, че всеки гледа себе си Joy Включително и любимата ви Валентина е там за парите и гледа само себе си.
Изобщо много ми е смешно, когато в някое риалити някой се опитва да очерни друг, казвайки "той/тя е тук за парите".

# 526
Че аз не го казвам с лошо. Много ясно, че всеки си мисли за парите и гледа себе си. На мен пък са ми смешни приказките за екипи и колективи. Екип, но с условия и до определен момент.

# 527
Всеки пост е за Валентина.
Дали за критика или за похвала, но все за нея се пише.
Епизодите и те започват и завършват с Валя.
Добър или лош, тя е героят в шоуто, а другите са...декор Blush

# 528
На готови и научени рецепти Валето може да готви, но на индивидуални състезания и импровизации хич я няма. Последните три седмици, все някой друг печелеше.

# 529
Никито грам не може да губи. А тези дето пушат като комини- как изобщо усещат вкуса на храната? Противна работа.
И отново показаха страхотния финал на Реджеп.

# 530
  • София
Чак сега видях случката с целуването на ръка. Много кофти сцена, какво целуване на ръка! Особено накрая Ангелов целува ръка на Валя, а тя целува неговата. Не го харесвам Николай, но той е в пълното си право да откаже да целува нечия ръка. Какви са тези крепостни порядки, намеци и не знам какво! На мен Валя ми падна в очите с това целуване на ръка на Ангелов. Ангелов нека й целува ръка, щом самият той иска, но тя да целува неговата, все едно е "бащица", айде, нЕма нужда!

# 531
  • Другата България
За Валентина е, защото тя прави шоуто.
Това е целта, гони се рейтинг, какво готвене, какви пет лева.
Тя затова е вкарана, за шоу. И затова си мисля, че е гавра със състоянието ѝ и характера ѝ да я държат още, и още.
Щото ще я държат до край според мен.

# 532
Продуцентите счупиха тъпомера с това състезание - мъже да се надбягват с жени, при това не само да се надбягват, ами и да се бутат по тесните коридори. Искрено съм отвратена. Ако целта е да изкарат най-лошото от всеки успели са, ама на каква цена? ИДИОТИ!!!

# 533
В случая Николай беше прав, а не Елена. Той надигна купата, а след това тя бръкна. За него си е.

# 534
  • София
Хайде сега и Елена псува като каруцар.

# 535
  • Другата България
Не знам за вас, но мен от Николай ме избива на агресия.

# 536
Дано да го изгонят, крайно неприятен ми е.

# 537
  • София
Привет отново, не съм писала отдавна, но гледах предаването.
Нямам ясно изразен фаворит за победител, но не искам да е Николай.
Неговото не е амбиция, неговото е болна амбиция. А това за мен си е стряскащо. А и е един мишок.

# 538
Мисля си, че днес Мариела или Камен ще отпадне. Не вярвам да е Николай. Издадоха обаче, че той няма да си върне черната куртка - нали беше в червено в общежитието.

# 539
  • София
Мен ме догнуся от надпреварата по коридора и бутането за продукти.  Познай как ще тръгна да търча, по-вероятно бих се отказала.
Скрит текст:
Навремето ходехме на бригади и първото, което се правеше беше децата да се юрнат да се бият за мръсните кофи или щайги - да вземат читавите, защото имаше много счупени, а все в нещо трябва да береш. Отвратително. Предпочитах да бера в счупена кофа, отколкото да се бутам и да изживявам такова унижение.

Трябваше да им забранят на кибиците да дават акъл. Мариела нищо не разбира, дори не знае какво готви, ама сега ще излезе голямата работа, защото имаше кой да и казва какво да прави.

Общи условия

Активация на акаунт