Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 390
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Sunshine state
Ангелов е един актьор. На човека му плащат, за да е колоритен и да е "лош".

# 511
Нали в ресторантите имат едни инфрачервени лампи на паса, които поддържат готовите порции топли докато станат другите?

# 512
  • Другата България
Ангелов е един актьор. На човека му плащат, за да е колоритен и да е "лош".
Няма смисъл, Пупс.
Никакъв.

# 513
В такива шоута обикновено има дневен хонорар за участие на всеки участник. Някой да знае как се заплаща участието в адската кухня?
По принцип участниците дори да не спечелят си тръгват с прилична сума. Точно затова Николай и Андреа се забавляват в Одрин. Отишли са да похарчат малко готови парички. Те затова там и участниците и шефа се споразумяват със сценариите, защото те са като на работа всеки ден и за това им се плаща.
Предполагам, че все пак въпреки, че сценаристите дават насока за действието Ангелов в крайна сметка ги пресява реалистично макар и с малки лирични отклонения.
За едно беше прав Ангелов. Каза, че в този сезон няма нито един, който да заслужава да вземе голямата награда!

# 514
В реалните кухни Е поточна линия, а не мастършеф. И без импровизации.
Говорехме за напрежението, Андариел.
Не знам кое наричаш и възприемаш като прищевки, но това което Виктор Ангелов изисква като шеф от една страна, и по сценарий от втора, не бих нарекла прищевки.

# 515
  • София
Ангелов не изисква качество, а както хвали единия днес, утре го сравнява със земята и го обявява за некадърен. Хората не са толкова непоследователни и не правят такива големи амплитуди в качеството на представянето си. Най-малкото част от работата им е да автоматизират операциите и точно да спазват пропорции и време. Не става днес стековете да не може да ги направи, а утре да са перфектни. Единствено може причина да бъде да е недоспал, изтормозен и като цяло абсолютно неадекватен. Или шефът тормози хората и те не издържат. И въпреки това един професионалист, който на ден издава десетки, а често и стотици ястия в един момент кара на автопилот.

# 516
Всичко може, всякакви саботажи. Това е специално подготвено студио в края на краищата и никакъв проблем няма да им намаляват мощността на уредите дистанционно, или да ги засилват за да загори нещо. Ако аз бях продуцент и предаването ми се базираше на издънки не бих оставила нещата на случайността Wink
Спомни си несварения ориз в оризоварките, принципно необяснимо нещо.

# 517
  • София
Валентина е за кухня, в която ще си работи сама.  Многократно беше казано от различни участници, че си издава продуктите от станцията, без да информира станциите  приготвящи сосове и салати, за да могат те да приготвят своите компоненти навреме.  Със заготовките също се дъни, предишната седмица споменаха за проблем в нейни заготовки, вчера  картофите, които Мариела разнасяше под мишница по едно време....споменаха, че Валентина е подготвяла заготовките за станцията, Ангелов се възмути на вчерашните бланширани картофи, оставени да се ползват от Валя, Мариела го отнесе. Кюфтето без кашкавал занесено за ръгбистите също беше грешка на Валентина, кряка, вряка, бърза, и от бързане отмъкна кюфтето преди да му бе вложен компонента.
Има и доста други грешки. Като цяло не е перфектна както се опитват да я изкарат, просто нейните грешки се замитат и не наблягат на тях, минават лекинко и тихомълком
Подписвам се под този пост.Точно това виждам и аз.Припряна,невъздържана,шумна.
Като стане време да готви сама,не е с най-добрата чиния.Възползва се от грешките и успехите на останилите,които слага под името захарчета или дебили-зависи от случая.Камен много хубав коментар направи,че те са отделни хора с имена.
Като се стигне до нейна номинация,шеф автоматично почва да ги хока и я връща в строя.Не е като да не е номинирана-веднъж я попита колко пъти-тя отговори -шест.
Виктория е седем пъти и винаги си минава всички етапи на номинацията,не е като Валето,но после -колко пъти ще й се разминава...
Валя влезе по-късно с Артур,Деница и Андреа,само тя остана.Явно искат да е финалист,обаче аз не знам кой ще се навие да бъде в нейния тим на последната резервация.
Гледам да не се вживявам,но в един момент и аз се изнервям много от нейното поведение,както и това на тихия провокатор Николай.Нямам никакво съмнение,че точно те двамата ще са на финал.

# 518
Кога са влезли участниците и кога Валя? Питам, тъй като не гледам сезона от началото.

# 519
  • Sofia
Валя влезна 1 седмица по-късно,заедно с Артур,Андреа и Деница.

Не мисля,че им плащат за участие.
Малко ли е,че ги гледаме 3мес.?
Повечето от тях след това си намират хубава работа в ресторант или в някоя тв 🤔

# 520
Ако Валя е на финал предполагам че Денислав, Артур може би Елена и Анелия да са нейни хора за финала , но пак казвам ако е на финал.

# 521
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Според мен, разковничето е в това, че не Валентина
е силен и добър готвач, а просто останалите са много слаби
и посредствени. Видяхме, че добрите готвачи този сезон,
много удобно ги премахнаха и останаха шумните и "атрактивни"
от телевизионна гледка точка. Сеир им е важното да става на продуцентите,
да се говори и гледа шоуто и рекламките и паричките да си текат към тях.
Пък тук ние нека си се дърлим, кой е по-достоен и добър готвач.
За мен никой, да дават парите на някой приют за бедни и бездомни хора и да се свършва.

# 522
  • София
Виктория и Мел ще са на финал.
Любимките на шефа.

# 523
А в колко резервации са се справяли заедно с нея? Имаше един период може би от 6-7 серии, в които жените мачкаха синия отбор много сериозно
Как ще докажеш, че точно и само заради нея са се справяли?

# 524
Вече няколко коментара има за това как Валя била влязла по-късно, а то ставало въпрос за 1 седмица. И това е проблем, честно ли? В трети сезон единият финалист беше влязъл още по-късно, ако не бъркам, но все пак имаше шанс да спечели. Несериозно е изобщо да се коментира.
И аз по-скоро си мисля, че не че Валя е уау и топ готвач, просто другите не стават, а все някой трябва да вземе парите. Компромисен вариант остава Елена.

Общи условия

Активация на акаунт