Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 394
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Хаха и аз си помислих, че пишещият глупости тук Николай (Виктория имала данни да спечели - сериозно?) е Николай от предаването. Но онзи няма да признае, че някой друг е добър. Той за себе си е дъ бест и никой не може да се мери с него. Его и комплекси.
Скрит текст:
Докладвах го, както и Liq-m.
Темата не е за квалификации на пишещите, а за коментар на участниците в шоуто!
Аз пък мисля, че не е толкова трудно да се работи с Валя. На нея ѝ стига ДА СЕ РАБОТИ. И разбирателство ще има. Всичките там са с каруцарски речник. Квачките също вечно пищят.
Разликата е обаче, че Валя умее и да готви, освен да псува и крещи.
С такива олигофрени е останала, че нормално да не може да си удържи нервите.
Страхотен коментар!

# 481
Ха ха 😂 подценявате Николай. Чак пък толкова глупав не е, че да се появи тук с името си. А за Валентина, да я гледате от вкъщи, в комфортна домашна обстановка и да работите в кухня с нея, където целият работен ден така или иначе преминава под напрежение и стресова атмосфера, разлика от тук до Марс. 🤠

# 482
  • Другата България
То по същия начин всички останали "олигофрени" могат да кажат за нея - с такава "квачка" сме останали, че това е причината да се държим така. Още повече, че те са единни в мнението си за нея, а самата Валентина не остана нито един от останалите, за когото да НЕ каже лоша дума, всички под ножа, тя е дъ бест и дъ фърст.....ами, не е моето това. Наред с психологическите ѝ проблеми, категорично не става за отборен играч, но пък да прави шоу явно може. Ако за това ѝ дадат 100к - така да бъде.

# 483
Аз например рьощи никога не съм правила, не вярвам,че ще станат за ядене.
Аз дето въобще не мога готвя, но обожавам рьощи и правя чат-пат, ми се получават страшно вкусни. Та, пробвай, лесни са поне.

Леле, едно куче ли се казва Шаро? Joy

# 484
  • Велико Търново
Може и да не е той,но как пък точно сега се появи и точно с това име?
Е, все пак не е Онуфрий, че да не се среща често. Ако се казва Николай потребителят, защо да не си напише името?
Още повече,че доста хора ги дразни Николай.
Именно. А това е основателна причина да НЕ се появи тук с името си.

В снощния епизод, когато шеф Ангелов направи забележка на Валентина за псуването, тя беше едновременно и смутена, и безкрайно изненадана. Няма го качен епизодът още и не мога да направя скрийншот, но реакцията ѝ беше един път. Явно че даже и не се усеща какви ги говори, та как така шефът я е чул. Определено това ѝ е езикът и в действителността. В Германия може редовно да ги е псувала, те околните не се знае колко са разбирали български Satisfied

# 485
Рьощите на са ли нашенския пататник?
Много ми е смешно, като започне Виктор Ангелов да се превъзнася.
''Ау, коприва с ориз, гениално хрумване!'',  ''Доматена палачинка с цаца от консерва, жестоко!''
Joy
Най-много в предаването псуваше Андреа, Мариела и Виктория.

# 486
  • София
Валентина обича точните правила, разписани до последно, да се знае всичко - първо, второ, трето. Ако й дадеш това, тя ще работи безотказно. Другите са кокошки.

# 487
Едно от точните правила на Валентина е: "моята заготовка - заготовката, която съм приготвила със собствените си ръце е моя лична собственост и никой от колегите няма право да работи с нея. Ако иска заготовка, да си я приготвя сам!"
Охх, Андариел, в кухните така не се работи, такива правила няма. Тия правила в домашната си кухня Валентина може да си ги прилага колкото и както й харесва, но в ресторантските кухни заготовките се правят общо и се ползват общо.
За другите й "точни правила" не ми достига ентусиазъм да ги изброя. И енергия не ми достига даже 😂

# 488
  • Велико Търново
Ето я Валентинка след спазването на едно от нейните си правила...

# 489
Голям е образ 😃 Откачена е на моменти и физиономиите й са един път. Радва ме.

# 490
Никога не бих работила с човек като Валентина. Да ме нарича миндил, дрисла и тн, само защото не всичко става така, както тя е решила - не. Няма значение колко добър професионалист е човек, с обиди не се работи.
В работна обстановка първо ще подам оплакване срещу този човек, ако няма резултат, си тръгвам. Който иска, да работи с нея.
Валентина не присъстваше на една вечерна резервация. Жените справиха ли се? Справиха се. Имаше ли екип? Имаше. Беше ли спокойно? Беше. Еми не е толкова незаменима.

# 491
  • Пловдив
А в колко резервации са се справяли заедно с нея? Имаше един период може би от 6-7 серии, в които жените мачкаха синия отбор много сериозно

# 492
Много грозно впечатление ми направиха Виктория и Мариела.
В един от епизодите ги даваха, как вървят към общежитието и те двете показваха среден пръст зад гърба на Валя.
Спомням си, когато шеф Ангелов направи забележка на Мариела за псувните. Тя обеща да престане, след което се изсмя и каза, че няма.
Никога не бих искала да работя с такива като тях двете.
Направи ли ви впечатление, че ''приятелството'' между Мариела и Вики леко се пропуква?

# 493
Може и да не е незаменима, но и другите не са. Факт е, че доста помага в кухнята. Снощи Валя буквално им спаси за*ниците, но нито Николай го оцени, нито Камен (като и двамата се дънеха). На Валя й писва много като вижда какви неблагодарни некадърници има срещу себе си и затова на моменти издивява. Не я оправдавам, не е начинът да се крещи, но и аз да съм на нейно място, изобщо нямаше да съм очарована да работя в такъв "колектив". Всички срещу мен, постоянно да ми показват открито колко не ме харесват...и аз бих ги напсувала. За мен няма екип там - дори Валя тази вечер да си тръгне, другите няма магически да започнат да работят добре. Всеки гледа себе си и си мисли за парите. Той и Реджеп беше силно индивидуален играч, не е като да не се е карал с други и други да не са го саботирали, не е като да не е имал проблем да работи в "екип" и в крайна сметка спечели и то съвсем заслужено. Предпочитам готвач с умения и въображение (според мен Валя има и техника, и въображение), но с труден характер пред готвач с ок умения и благ характер. Искам някой да изпъква, а не да се слива с пейзажа. Това ме спира да харесам изцяло Елена, която в кухнята е добра, но не се отличава с нищо. Бих била ок и с Николай в топ 3 (макар да ми е противен), защото чиниите му са интересни, има въображение, не е посредствен, но същевременно не е уау като готвач и допуска доста грешки.

# 494
  • София
Аз например рьощи никога не съм правила, не вярвам,че ще станат за ядене.
Аз дето въобще не мога готвя, но обожавам рьощи и правя чат-пат, ми се получават страшно вкусни. Та, пробвай, лесни са поне.
Амбицирах се и пробвах,внука много ги хареса.Пекох ги на плочата,не останаха сурови.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт