Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Все по-силно стискам палци на Валя и се надявам тя да спечели. Може да е шумна и изнервяща, но се раздава в кухнята и прави така, че нещата да се случват. Другите й се дразнят, искат да я изгонят, но основно защото се страхуват и осъзнават, че тя е по-добра от тях. Никога не съм харесвала това - всички да скачат срещу очевидно най-добрия. Затова и няма как да не искам Валя да спечели.

Как може да се стискат палци на някаква изтрещяла и тотална простакеса? Тази не е за издържане дори и час, какво остава за цели месеци! Естествено, че и се дразнят, и това няма нищо общо с готвенето и, а с поведението. То не е препускане с куция крак, то не са писъци с фалцет, истерии, дрисли, захарчета, ревове, крясъци...психодиспансер.

# 466
Знам кой НЕ искам да спечели или дори да е на финал и това е Виктория. Изключително неприятно същество във всяко отношение.

# 467
  • Другата България
За да се работи бързо и качествено в една кухня, където работата е отборна, не е нужно само и единствено да си добър готвач. Трябва да си отборен играч, да умееш да слушаш, да изпълняваш, да се съобразяваш с останалите и да си спокоен човек. Всичкото това са неща, които Валентина НЕ ги умее, единствено може да готви. Това обаче няма да я направи нито победител във формата /освен ако не я компенсират заради крака/, нито работник в ресторант на Ангелов.

# 468
Мен грам не ме вълнува кой какъв простак е и с какъв каруцарски език е. Готви ли Валя по-добре от останалите? Да. Прави ли така, че нещата да се случват (макар и с риск някой да остане глух)? Да. Би ли работила добре в екип с по-кадърни готвачи, които знаят какво правят? Определено. На мен Валя не ми прилича на индивидуален играч, а по-скоро на човек с твърде малко търпение към грешките на некадърници. Може да е свикнала да работи с готвачи на по-високо ниво.

# 469
  • Другата България
При режисирано шоу и подадени реплики и дуплики аз лично не бих се ангажирала кой наистина готви добре, особено при отборна игра, когато някой трябва да бъде нарочен и после изгонен.
На индивидуалните представяния определено Валентина не блести като най-добра, снощи се получи същото нещо, дори Мариела беше с по-добра чиния. За мен Валентина може да е просто един въздух под налягане, знаем, че ТВ може да направи така, че при добра режисура и вълкът да ни се стори като агне.
А ако е свикнала на работа с готвачи на по-високо ниво, мистерия е защо не си е останала при тях, ами е дошла тук да се излага. Всъщност, може да не се окаже чак такава мистерия......

# 470
Щом шефа и целуна ръката, значи е видял нещо, което ние от монтажа няма как да видим в пълната му светлина.
Сценария Wink

# 471
Абе, колкото и раздаваща се да е Валентина, аз ако работя в екип с нея, ще изтрещя на 5тата минута. Много паника и хаос всява. Не мога да работя с такива хора. Пищи, крещи, бърника из посудата, поправя, умира си да  мести кебапчетата на скарата. Абсурд да я изтрая.

# 472
Абе, колкото и раздаваща се да е Валентина, аз ако работя в екип с нея, ще изтрещя на 5тата минута. Много паника и хаос всява. Не мога да работя с такива хора. Пищи, крещи, бърника из посудата, поправя, умира си да  мести кебапчетата на скарата. Абсурд да я изтрая.

Като недоклана коза врещи.

Ако съм около нея ще я ошамаря, да и спре истерията. И това просташко "захарче" вместо името на човека. Тая трябва сериозно да се лекува.

# 473
В тези предавания има толкова много режисура и подадени реплики, че наистина е трудно да се определи кой какъв е. И всичко яко клони към ББ. Ако продуцентите бяха по-читави и беше избран по-нормален и кадърен каст, нещата щяха да изглеждат доста по-добре.
Аз пък съм сигурна, че щях да работя добре с Валя. Успявам да запазя спокойствие и в много напечени моменти, но това е защото съм имала много изнервящи и взискателни шефове. В крайна сметка се съмнявам и в живота Валя да вика и крещи постоянно.

# 474
Не знам кое му е ужасното на Николай при положение, че пръв се спуска да помогне - преди с Юра, сега и с Мариела от промото за довечера. За мен това не е лош човек, няма и как да бъде.
Да, не е отборен играч и да, до висините стига понякога егото му, което и мене ме дразни на моменти ... но млад е още, тепърва ще учи житейските уроци.
За победител не знам кой искам, май ми е все тая. Симпатизирам на Елена малко повече може би. Но и аз мисля, че няма да е Николай, нито Камен, а пък Вики и Мики са си пътнички преди финала.

# 475
  • София
Скрит текст:
Всичко е сценарий и за пари!
Ангелов едва ли е толкова тъп да се заиграва с Валентина.
Тази Валентина, освен, че е с психични проблеми, има и изключително долнопробно поведение. Готова е и г..а на Ангелов да оближе ако е необходимо. Много ми е чудно що за хора тук въобще могат да я харесват?
Подобни сценарии сме гледали вече в разни реалитита. Хващат един проблемен участник или някои бездарен клоун и интригант и го държат почти до край, за да има рейтинг предаването. Много е вероятно в сценария да е предвидено Валентина да е на финал но да не спечели, за да е пълна интригата.
Не са важни толкова техниките и многото знания в готвенето, защото те се учат лесно. По важното е вътрешния усет за нещата, таланта с незначителни продукти, когато ситуацията е почти безнадеждна да се сътвори кулинарен шедьовър. Точно това Валентина категорично не умее.
Виктория има данни да спечели, Камен също е свястно момче и заслужава да е поне на финал.
Ники, тебе те видяхме, вечно подли  номера, вечно гледаш изпод вежди, ровешката.Валентина може да няма техники и фантазия, но обича и може да готви и знае, поне тези неща,които знае, как се правят добре..Затова е и изнервена, защото се опитва да показва как се прави, защото наистина я е грижа дали ще ядат гостите, но всички сте на нож срещу нея.Това шоу не е за можещи, това е цирк по сценарий, но не и за готвене  и обикновено го печели най-неприятния, предполагам ти или толкова дълго крепената Виктория.

Мери-ан, дъщерята има приятелка,живееща в Лондон, имаща успешен бизнес с торти, но и тя беше кандидатствала за шоуто.За мен мистерията е защо изобщо кандидатстват,знаейки,как протича и,че повечето ще са пълнеж.

Бих готвила с Валентина, не в ресторант де, мисля,че ще науча доста  неща от нея.Аз например рьощи никога не съм правила, не вярвам,че ще станат за ядене.Същото  е и с пататника, все си мисля,че ще останат картофите сурови.И Уелингтън не съм.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 13:25 от Тайна

# 476
Хаха и аз си помислих, че пишещият глупости тук Николай (Виктория имала данни да спечели - сериозно?) е Николай от предаването. Но онзи няма да признае, че някой друг е добър. Той за себе си е дъ бест и никой не може да се мери с него. Его и комплекси.

# 477
  • София
Николай ми е ок, както и Камен. От жените само Виктория, но не като готвач. Просто е с чувство за хумор.

# 478
Аз пък мисля, че не е толкова трудно да се работи с Валя. На нея ѝ стига ДА СЕ РАБОТИ. И разбирателство ще има. Всичките там са с каруцарски речник. Квачките също вечно пищят.
Разликата е обаче, че Валя умее и да готви, освен да псува и крещи.
С такива олигофрени е останала, че нормално да не може да си удържи нервите.

# 479
Вчера примерно мен много ме подразни това МА от Камен. Много селско. Ама те са си простаци.

Общи условия

Активация на акаунт