Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 360
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Само не знам за кого ще "викам", ако на финал са Николай и Виктория 😃

# 616
Само не знам за кого ще "викам", ако на финал са Николай и Виктория 😃
Няма да имам такава дилема. Поне един от двамата ще отпадне преди финала, надявам се.

# 617
  • София
Във фейсбук , на мой коментар за Виктория ,ми отговориха,че Виктория остава втора.А ако Виктория е стигнала до второ място, с кой се е състезавала и кой е победителя?

# 618
  • гр.Пловдив
Във фейсбук , на мой коментар за Виктория ,ми отговориха,че Виктория остава втора.А ако Виктория е стигнала до второ място, с кой се е състезавала и кой е победителя?

Малката черна булка с кривата вежда Smiling Imp

# 619
Вече имаше спойлер:
Скрит текст:
Валентина е първа, Виктория остава втора, а на трето място е Николай. Надявам се информацията да е вярна.

# 620
Валя досега не е извадила нито една Уау индивидуална чиния,нали? А на резервации е като луда калинка. Мерси съм за такъв победител.
Реджеб,Чилева може да не са най-приятните хора,но пък готвят като хали,по никой показател Валя не може да се сравнява с тях.
Съгласна съм всеки друг да вземе 100 бона,но не тя или Николай.

# 621
Съвсем малко остана и ще разберем. За мен пък Валя е по-добра от останалите.

# 622
Имаше топ чинии Валентина, както и всеки един от останалите.
Странното е, че или се дънят или избухват.
Гаден сафрид, топ барбун, отвратителна каша- момици, поне така върви Елена.

# 623
Сигурно повтарям много мнения, но толкова лош подбор - не е истина... Знам, че не е Мастръшеф, ама от малко малко...

# 624
# 625
  • Ню Йорк
Ако спечели тая каруцарка Валентина ще ме откажат да гледам и това предаване, както стана с мастършеф. Като купуват формати поне да се придържат към оргинала. Кога Рамзи ще пусне такова недодялано просто същество, без кой знае какви готварски умения до финала?! Ама то на това ниво като цяло... Да им взимат лиценза и да се свършва цирка.

# 626
  • IC 1101,Abell 2029
Според мен ще е много нечестно да спечели Елена( както и Вики, и Ники).
Само, ако остане  на финал срещу Николай или Виктория, ще съм за нея.
Много тихичко стигна дотук, почти незабележима.
Вярно, че напоследък показва зъбки, но като цяло ми е безлична.
Елена води по най-безупречен начин две резервации.Спечели две индивидуални предизвикателства из между всички с черни куртки.Това ли я прави незабележима?Или може би е незабележима защото няма наглоста на Николай и простащината на Валентина?!

# 627
Ееее, тука вече от злоба към Валя започна да се губи връзка с реалността 🤣🤣
Нелепо е да се каже точно за нея, че е “без кой знае какви готварски умения”. Сериозно!? 😂 Ами кой от тия вътре тогава е със ???? 😆😆

# 628
  • София
Преди малко ми се счу анонсът на Гала - нещо за Мариела и още някой, но не разбрах дали ще гостуват или ще ги обсъждат.

# 629
Според мен ще е много нечестно да спечели Елена( както и Вики, и Ники).
Само, ако остане  на финал срещу Николай или Виктория, ще съм за нея.
Много тихичко стигна дотук, почти незабележима.
Вярно, че напоследък показва зъбки, но като цяло ми е безлична.
Елена води по най-безупречен начин две резервации.Спечели две индивидуални предизвикателства из между всички с черни куртки.Това ли я прави незабележима?Или може би е незабележима защото няма наглоста на Николай и простащината на Валентина?!
Не харесвам Елена. Да, за второто място става, но не и за победител. Така смятам аз.
С болднатото съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт