Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 369
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Сезон 4   Епизод 32 (07.05.2022)

Hell's Kitchen (08.05.2022)
Сезон 4   Епизод 33

КОД епизод 32
Скрит текст:
Код:
https://nbg-backup.fite.tv/novaplay-vod/ftpupload/10888/videos/28538.smil/playlist.m3u8   
Код:
 https://ishort.ink/nPfq  
КОД епизод 33
Скрит текст:
Код:
https://nbg-backup.fite.tv/novaplay-vod/ftpupload/10909/videos/28575.smil/playlist.m3u8   
Код:
 https://ishort.ink/rkZU  

Видеата са без реклами - отварят се и в чужбина
За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За ... МОБИЛНИТЕ ..., не са нужни добавки.

Hell's Kitchen (06.05.2022)
               Сезон 4 Епизод 32 и 33

# 601
Доста често тук се коментира кой може да готви и кой не. От къде сме сигурни? Аз, след тоя сезон, вече съм сигурна, че всичко е сценарий. Примерно, Андреа почти не я даваха какво точно прави и готви, а накрая абра кадабра и хоп, топ чиния. След като само шеф Ангелов опитва, само той знае какви буламачи яде. Аз съм убедена, че финалът е Николай и Валентина, и победителят е Николай, колкото и да не ми се иска.
Такива като него вече сме виждали в лицето на Чилева и Реджеп.

# 602
  • гр.Пловдив
Май малката  булка с кривата вежда ще се добута до финалната двойка Thinking
Много е невзрачна и с тези злобни подмятания се надъхва още повече ..Smiling Imp

Валентина изнесе на гърба си цялото предаване,но по-добре на хората в устата,отколкото в краката,жената си е научена да бачка,от старата школа е,аз лично много я харесвам и й симпатизирам !

Виктория я мързи да гледа,мисли си ,че е голяма тарикатка,но потна вода не е пила и тя....

# 603
  • София
... След като само шеф Ангелов опитва, само той знае какви буламачи яде...
Обърнете внимание, че винаги приготвят по две дегустационни порции. Тоест една се опитва предварително, а с другата се презентира официално. Така, че сто процента съм убеден, че освен Ангелов и някой друг описва, после се пишат репликите на Ангелов и след това правят официален запис. Забелязахте ли, че снощи показаха кадри правени именно между готвенето и официалния запис, когато Николай и Валентина се разправяха за неговото поведение по време на битката по коридорите. Това означава, че те вече са сготвили и изчакват в общежитието да ги викнат за официалния запис на презентацията.

# 604
Логично беше да е Мариела. Сега трябва да е Вики, но си мисля, че ще е Камен. На финал искам Елена и Николай. Лично аз разбирам “злобата” на Елена. Колкото и сдържан човек да си, все някога ще ти писне. Убедена съм, че всеки има момент, в който се ядосва на друг. Тук, къде сценарий, защото останаха малко, къде насъбрани нейни изблици, но всичко ни се показва. До сега показваха по-устатите и избухливи. Когато ги няма, трябва и по-сдържаните да станат “интересни”.
Евала на Мариела, че до последно се раздаваше. Дори и когато Елена ѝ беше конкуренция. Елена работи по-бавно, но поне работи качествено. За разлика от Валентина, която от бързане, прави глупави грешки.

# 605
Може пък финалът да бъде Валя срещу Вики. Двете не се дишат особено, та от предаването да са решили, че ще е интересно за зрителите да изправят точно тези двечките една срещу друга.
Аз все пак искам финал Валя-Ники или Валя-Елена. И в двата случая - Валя да е победител. Не вярвам да дадат парите на Николай и за мен той няма много общо с Реджеп. Елена е твърде безлична за победител, но е компромисен вариант. Добре готви, но ми е антипатична и злобна и общо взето никакъв лидер не е.
Камен пък не е лош, но се съмнявам да стигне дори до трето място.

# 606
Поздравявам екипа за доброто предаване, което искрено ме забавлява и отвлича от други мисли поне три вечери в седмицата. За мен готвенето е повод да гледаме взаимоотношения. Хормоните ли са ми се объркали, но снощи за Мариела, както преди това за Андреа, очите ми се насълзиха. А дали ще му вика пиле или фазан- все тая. (повлияна от едно друго шоу взех да готвя френско петле- е нямаше по-невкусно нещо, а за домакиня се справям). От останалите може би искам Камен да спечели, след него Виктория. Другите трима не бих могла да понеса дълго време. Само не мен ли Валентина ми изглежда 60+ годишна? Елена би била добра в прогимназия като учител по физика. Николай си го представям като батка от фитнес с перчемче. От този тип дето не се напъва и се смята за най-хитър, но още не се е сблъскал с истини, които го правят прозрачен. Но в предаването се справят чудесно. Хубава седмица!

# 607
  • София
Логично си тръгна Мариела и се радвам, защото можеше да е Елена или по-скоро Камен.
Мариела изобщо не знаеше къде се намира. Може и от притеснение да е. Тя нали уж всичко зубри и помни, ама... И въпреки това сгреши в презентирането. И мънкаше на носа си. Добре, че шефа и се скара, та повиши глас. Накрая не помнеше какво е издала, какво стои пред нея. Пълен блокаж.
Това което спечели състезанието в полза на Елена според мен е, че Елена опитваше всичко сама и ги караше няколко пъти да повтарят отново и отново, докато и хареса на нея самата. Не видях това у Мариела. Тя бързаше да издава и шефа колко пъти я върна? После защо само 21 чинии за 1 час, а другата +30 чинии за 50 мин.
Тъпото е, че от монтажа (често голямата слабост на Нова в техните предавания) ние не добиваме истинска представа за нещата и трябва да се досещаме в движение, кое как се е получило и защо (ако изобщо сме прави разбира се).
Тази седмица най-застрашени са Камен и Виктория. Виктория отдавна трябваше да си е тръгнала.

# 608
  • София
Мариела беше в по-изгодна позиция, защото започна още от самото начало, стартерите са най-лесната част от вечерята, не й се налагаше да следи всичко и да го поеме после по никое време и от никое място.

# 609
След тези тридневни предавания моето мнение е, че на финал ще бъдат Елена и Валентина. Не знам защо такова усещане имам. И двете са симпатични на шеф Ангелов, а може би и на екипа. Все още продължавам да си мисля, че победителят ще е жена.

# 610
  • Другата България
Май и аз мисля същото.

# 611
Аз си разсъждавам така : шефа избира финалист човек с когото може да прави бизнес(значи да го слуша, да вдява от готвене и да печели пари от и с него Wink ) По тази причина мисля че тази година на това изискване отговаря само Елена!!
Валентина -живее в Германия- никаква полза за Ангелов и ко,  няма да печели тя, Николай чо не става мазни му  се , но.. е своенравен , Камен и Бухтата са също не.

# 612
  • Пловдив
Той и Реджеп живееше в чужбина и се беше върнал за формата, но взе, че се спечели. А аз там очаквах да спечели Атанас, защото той повече се вписваше в описания профил на "послушко".

# 613
  • София
Що си мисля, че наградата е само в пари и варианта да се работи при Ангелов отпадна. Може би щото в последна сметка никой от предишните финалисти не остана да работи при него.

# 614
Според мен ще е много нечестно да спечели Елена( както и Вики, и Ники).
Само, ако остане  на финал срещу Николай или Виктория, ще съм за нея.
Много тихичко стигна дотук, почти незабележима.
Вярно, че напоследък показва зъбки, но като цяло ми е безлична.

Общи условия

Активация на акаунт