Hell’s Kitchen България - Сезон 4, тема №4

• 39 385
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Дали ще си ходи Виктория или ще изгърми трети човек?
Изгонване на Валентина на този етап не ми се вярва да видим.
Сега е редно да се издънят пак на резервация и да номинират още двама Simple Smile
Или ще си тръгне този,на който му е ред Simple Smile ,или никой,защото имаше напуснал извънредно.

# 166
Реално големия конкурент на Николай е Валя. Видя се вчера преди тя да е номинирана. Не го виждам на финал и започна да се мазни на Ангелов. Дано Ангелов вижда кой какво може. Днес си мисля че Виктория си тръгва.

# 167
Мен пък ме е яд, че Андреа отпадна. Искаше ми се да ги гледам още време заедно с Николай.   Е, то е ясно, че не гледаме романтичен формат, а готварско предаване, но все пак...
И не само в събота, а и в неделя е имало епизоди до 22. Даже ми се струва че повечето са такива. Може би само петъчния гледат да е час и половина, защото след него има сериал, новини, пак сериал. А в събота и неделя няма новини да ги "подпират". Така беше и с Шоуто на Рачков - обявено да 22, а продължаваше и до 23 понякога. Удължават си прайматайма хората. Борбата за рейтинг какво ли не прави...
Да, дори и в Нова плей прави впечатления, че епизодите са по 90 мин (без реклами) през уикенда и към 70 мин. в петък.  Когато закъснеят в събота и неделя, после махат нещо от повторенията между 3 и 6 през нощта.

# 168
  • Пловдив
Ако и днес си тръгне неноминиран, по-скоро залагам на Мариела. А е възможно Виктория да се издъни и да си тръгне тя. В анонса сякаш ми се стори, че Валя се е стегнала и вероятно ще се справи. Пък и ми се струва много малко вероятно да си тръгне преди Виктория и Мариела.

# 169
  • Sofia
Другата седмица ли е финалът?

# 170
  • София
Другата седмица ли е финалът?
На 22 май, поне така пише в уикипедия.

# 171
  • София
Каква е тази тъпотия с доенето и хамбургерите? Поредната подигравка.

# 172
  • София
Каква е тази тъпотия с доенето и хамбургерите? Поредната подигравка.
И аз това влязох да питам...

# 173
  • София
Виктория ли грабна победата, хаха?
Доооообреееее

Сега да видим дали някои дребни душици ще саботират Валя, че им е най-големия съперник.
Ама ако го направят може някой от тях да излети, така че да внимават...

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 20:45 от Diavolo

# 174
  • София
Ясно накъде отива работата, всички заедно ще прецакат Валя!

# 175
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Е, много са гадни. Не ми допада поведението на Валя, но те прекаляват. Мариела е най-дразнещия и неприятен играч в историята на предаването.

# 176
Валя просто не е наред психически. Супер биполярна и всички около нея лудват.

# 177
  • София
И аз бих полудяла, ако всички ми пречат, а от това зависи оставането ми.

# 178
  • Пловдив
Май едно голямо нищо ще е...

# 179
  • София
Хаха, Валя как ги юрка, кефи на макс Grinning

Браво, че изгони Виктория. Последната редовно се прави на пет за шест и все нещо недочула. Айде вън.

Общи условия

Активация на акаунт