Рак на белия дроб - тема 10

• 64 402
  • 859
  •   1
Отговори
# 525
За биопсия в София - ВМА, търсете д-р Хинков, www.superdoc

# 526
За биопсия в София - ВМА, търсете д-р Хинков, www.superdoc

Благодаря!

# 527
Късметче123, съжалявам, че се присъединявате тук.

Казаха ли ви как е разположено образуванието и дали е подходящо биопсията да се направи с бронхоскопия или по друг начин?
Други специалисти в София, към които може да се обърнете, са Костадинов в Белодробна болница Св. София, Минчев в Токуда, Деян Йорданов във ВМА. Изчетете една-две теми назад, има много полезна информация.

# 528
Ако не са Ви казали как е разположен туморът, може да качите снимка от скенер/епикриза (като задължително скриете личните данни). Ще се опитаме да Ви ориентираме какво да очаквате - дали бронхоскопия или VATS.

# 529
Хора, утре сутринта всички да стискате палци скенерът да отчете поне намаляване на размера Hug!

# 530
Успех, Зиги!
Стискаме палци! Hug

# 531
Ох, хора, доплака ми се. Не бях я виждала от 3-4 седмици. Знам, че са бели кахъри, но косата й е опадала на 70%. Това не е се е случвало никога, при никаква химия.

# 532
Късметче123, съжалявам, че се присъединявате тук.

Казаха ли ви как е разположено образуванието и дали е подходящо биопсията да се направи с бронхоскопия или по друг начин?
Други специалисти в София, към които може да се обърнете, са Костадинов в Белодробна болница Св. София, Минчев в Токуда, Деян Йорданов във ВМА. Изчетете една-две теми назад, има много полезна информация.

Казаха ни, че най-вероятно ще е възможно да се направи с бронхоскопия. Изпратих вече диск и разпечатки на Проф. Йорданов.

# 533
Ох, хора, доплака ми се. Не бях я виждала от 3-4 седмици. Знам, че са бели кахъри, но косата й е опадала на 70%. Това не е се е случвало никога, при никаква химия.

Не се притеснявайте за косата, ще се възстанови и ще е още по-хубава, видях го като процес и при леля ми, и при баща ми. Месец след като приключите ще започне да расте отново, в началото бавно, а след това с нормални темпове. И успех със скенера, стискаме Ви палци!

# 534
Благодаря!
Просто се чудя защо се случи сега, при положение, че преди е лекувана с Иринотекан, а и с по-сериозни препарати и дали например не е изкарала Ковид на крака. На няколко колежки косата им опада точно така след втори Ковид.

# 535
От иринотекана е.На майка след втората вливка и опада почти до голо.Онколожката беше казала,че ще оредее но няма да окапе.Когато и се показа без коса отговорът беше олеее лоша партида.

# 536
Е браво, много мило се е изразила!

# 537
Zigi, и това ще мине! Simple Smile

Дано скенерът е добър!

# 538
Момичета, колко време след скенера реално вашите близки постъпиха в болница за биопсията?

# 539
Момичета, колко време след скенера реално вашите близки постъпиха в болница за биопсията?
Колкото по-бързо, толкова по-добре. В случая с моят баща ни отне десетина дни да го организирам (беше в разгара на ковид вълна). Няма правила за интервала от време между двете процедури, така че действайте според възможностите. Успех, дано да се развият добре и безпроблемно нещата с Вашия близък.

Общи условия

Активация на акаунт