Пъзели 41

• 25 473
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
  • София, България
Значи да обясня, пъзелът отива при Sali.

Тони, непременно ще ти го дам този на M&S, аз имам виждане със Сали и ще й го дам на нея да ти го даде като се видите.

Разбира се, че ще пробвам и други Кобъл хил, аз даже този с караваните толкова си го харесах, че не съм го продала, просто последните два на Eurographics бяха изключителни.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 12:10 от Мона Лиза

# 541
  • Варна
Ама Хармонията пътуващ ли е?

# 542
  • София, България
Ама Хармонията пътуващ ли е?
Не, на Сали е.

# 543
  • София
Момичета, аз май ще е добре да спра да пиша за известно време, че само ядове създавам... Така и не запомних какво се разбирахме със sali - пъзелът НЕ е пътуващ, няма да го купувам, а само назаем ще го редя. Ако някой има интерес и питанки - към sali, моля ви! А аз верно ще замълча за малко...

# 544
Ама аз така и не ви показах пъзела тук.

Мистично магазинче
1000 части
Black Sea Puzzle

Беше доста приятен за редене. На снимката в сайта не ме впечатли, но реално беше по-хубав.

Донесоха ми пъзела за финала Grinning

Тони, недей, моля те Hug

# 545
  • София, България
Ще чакаме ъпдейти за кучето.

Много се трудни тези Black sea, не знам защо не пуснат някакви нормални пъзели в стил Гибсънс например, да има за всекиму по нещо.

Смаях се като видях, че са сложили в графа лесни пъзелът с жената, който май Бухтичка реди на миналата Пъзелмания и който каза, че е бил много труден.

# 546
  • гр. София
Кучето ми харесва, бих си го взела на по-добро намаление Simple Smile
Бухтичка, чакаме да кажеш хванала ли си цаката на клоните Simple Smile
Тони, получило се е недоразумение, не спирай да пишеш.
Този пъзел Хармония е наистина много хубав Simple Smile
Да, тази картинка с еднорози не ми харесва като другата от първата серия.
Аз днес ще си взема поръчката от Комсед бързи са Simple Smile Вчера наредих животните от кръглите пъзели. Много ми хареса. Снимка в друг момент,  стана много тъмна.

# 547
  • Русе
Разбрах недоразумението,което се е получило с пъзела на sali.Няма проблем от моя страна,първоначално помислих,че е на Мона Лиза,и като знам,че тя продава част от пъзелите си реших да се запиша.
Тони,стеги се момиче и пиши в темата Green Heart.Хубаво е да сме цялата компания пъселохолици.Не е станало нещо необратимо.
На мен този пъзел с еднорозите ми харесва повече от стария,даже този го имам в мини варианта от 54ч.Подарък беше към една от поръките ми в Озон.
Кучето ми изглежда средна трудност,но когато си под напрежение няма да бъде лесен.Аз бих го редила с кеф,но без бързане

# 548
Смаях се като видях, че са сложили в графа лесни пъзелът с жената, който май Бухтичка реди на миналата Пъзелмания и който каза, че е бил много труден.
Както винаги е относителна сложността. Тогава като го редих и не се справих ще ми се види труден разбира се Joy Жената беше ужасна със сигурност.

Но сега и за еднорозите от нашата група четох коментари, че на някои са ми били трудни, а според мен бяха супер лесни.

Оля, и аз харесвах повече предишните еднорози и даже още ги пазя, че детето каза да не ги продавам. Но откровено казано новите ми бяха по-приятни за редене Satisfied
Ако се падне кучето на финала ще имам два, единият съм го обещала, но другият е свободен Satisfied

# 549
  • Русе
Ако се падне кучето на финала ще имам два, единият съм го обещала, но другият е свободен Satisfied
[/quote]
Ако се случи така да се падне на финал,бих го приютила с най-голямо удоволствие

# 550
  • София
Момичета, наистина се получи недоразумение с пъзела. Той е мой (от NalSi), но по сложни логистични схеми отиде първо при Мона Лиза. HighSpeed, Зори, ако го искате, мога да ви го дам за редене след Тони ( на този етап мисля да  го задържа).

# 551
  • София
anita7, R_Dew може да завъртите моливите Simple Smile аз съм след това.

# 552
  • Срещу планината:)
anita7, R_Dew може да завъртите моливите Simple Smile аз съм след това.
Аз не съм се писала за моливите, че след фиаското с едни пастели на master piece ,които ми бяха супер трудни реших, че няма да си го причинявам.
Иначе с Anita7 сме се разбрали за Оригамито. После ще ти го дам и ти ще го предадеш на финалистите. Simple Smile

# 553
  • София
Аз не съм се писала за моливите, че след фиаското с едни пастели на master piece ,които ми бяха супер трудни реших, че няма да си го причинявам.
Иначе с Anita7 сме се разбрали за Оригамито. После ще ти го дам и ти ще го предадеш на финалистите. Simple Smile

ох, аз тотално се объках, моливи, оригами, понички, което ме подсеща, че трябва да си направя следобедно кафе Grinning извинявайте момичета Simple Smile

# 554
  • Варна
Мерси за офертата, Сали, но аз не знам кога изобщо ще докосна пъзел, така че просто го сложих в Любими и в един момент ще си го купя. Покрай него сложих още 15-тина...

Общи условия

Активация на акаунт