Пъзели 41

• 25 456
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И от мен отчет, до тук беше добре, останалите части са твърде тъмни , трудно се отличават , парчетата влиза идеално почти навсякъде, сглобката по-добра от Червения площад, но не особено

Иначе е красив, аз най-необичам да редя животни и в комбинацията от листа и стволове никога нямаше да ми хрумне да го редя.
Но ми хареса за моя изненада.

Весе, ако го наредиш днес може да ми дадеш да го наредя утре и аз Simple Smile

# 586
  • София
Викам си тихичко, една малка поръчка ше направя.. добавям от новите Равенсбургери, но намаление в количката не ми се отразява. Стоят си високи цени... При някой друг има ли го този казус - на списък намалени с 20%- отваряйки го и редовна цена, в количката също е скъп?

# 587

Избодоха ми очите - 220 котки, но го преборих. Във Варна е мрачно и няма добра светлина за снимка.
Забравих да попитам и за слънчогледа на Едука - как беше реденето? Лесно/трудно?

# 588
  • София, България
И аз си харесах поне 10.
Йоанка, има я картинката на Бъфалото, което искаше да редиш. На мен толкова ми хареса, че в някой момент ще си го взема, за да си го имам. Плюс това е едно към едно с Айтоското ни преместване в началото на лятото. Joy

# 589
И аз си харесах поне 10.
Йоанка, има я картинката на Бъфалото, което искаше да редиш. На мен толкова ми хареса, че в някой момент ще си го взема, за да си го имам. Плюс това е едно към едно с Айтоското ни преместване в началото на лятото. Joy
За този ли говориш? Отиде в любими
https://www.ozone.bg/product/pazel-ravensburger-ot-1000-chasti-tuscan-oasis/
А за морския пропускам, редила съм го вече:) Иначе е страхотен

# 590
# 591
  • София
Викам си тихичко, една малка поръчка ше направя.. добавям от новите Равенсбургери, но намаление в количката не ми се отразява. Стоят си високи цени... При някой друг има ли го този казус - на списък намалени с 20%- отваряйки го и редовна цена, в количката също е скъп?
И на мен в количката не са намалени, сложих два да не съм капо Simple Smile

# 592
Забравих да попитам и за слънчогледа на Едука - как беше реденето? Лесно/трудно?

Hot Summer, аз за първи път редих кръгъл пъзел. Започнах от центъра и питата се нареди от самосебе си. Жълтите части в началото(докато имаше по-големи извивки) също вървяха добре. После понякога се налагаше да се огледам за някой жокер(като зелено стръкче или по особено изрязана част), не винаги съм редила последователно, на някои места просто се захващах за нещо издайническо Simple Smile
В момента, в който зациклих успях да се закача към сините части, оттам наредих рамката и започна обратното нареждане, отвън навътре. Честно казано много ми хареса пъзела, не особено лесен, но не отчайващо тегав. Приятна занимавка за мозъчната дейност. Наредих го за два дена. Обръщам внимание на размера, с диаметър 59 см., на мен не ми се събра в папката и се наложи да редя на друго място. Иначе е с добро качество и смятам, че ще издържи на продължително редене, стига да има желаещи Grinning
Ако кажете ще го добавя в списъка на пътуващите.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 15:25 от vox

# 593
  • София
И при мен там отиде Simple Smile

Добавих крайбрежния Равенсбургер в пътуващите; Ghibli не те записах, защото ти май не редиш пътуващи. Който иска, да се добавя - аз вече съм дала данни за Еконт на Cotton Candy и като го приключа, пускам нататък Simple Smile

# 594
  • гр. София
Чудех се за кой морски говорите Simple Smile Много е хубав, страхотен. Записах се Simple Smile
За Слънчогледа също съм кандидат, ако стане пътуващ.
Да, и при мен не са намалени, може да ползвате кода за 10%, но мен 10 ми е малко, предвид малко по-високата цена, всравнение с Комсед

# 595
  • София
Тони, как си ме забола да поведа хорото на крайбрежния, благодаря Grinning

# 596
Тони, даже си ни записала😊 Много благодаря 💐
Vox, аз искам да го пробвам слънчогледа:) Другата седмица ще пътувам и да не те забавя.

Иначе и аз си взех 2 Ravensburger от намалението в Комсед. Даже не вярвах, че ще има наличност:) Не помня дали съм редила на марката, а тук си имат доста фенове.

# 597
  • Варна
И аз се записах за морския пъзел. Благодаря за възможността да го наредя.

# 598
  • София, България
Файлът някак е станал на немски, аз се преместих след варненки, защото вече ще съм в Айтос и сложих Оля на моето място веднага след Сали.

# 599
Mimok, като наредя кучето, пъзела отива при Лора, трябва да се подготвим и двете, тя тази седмица не е в София.

Общи условия

Активация на акаунт