Звездни компромати - Май'22

• 251 007
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 165
Гледам Капките и се спуках от рев, даваха празния стол на който седеше бащата на Крисия, а вече го няма:( Много мъчно ми стана:( Млад човек …..

# 166
  • Пловдив
Брокерката каза че обикновено винаги преди огледа подписва договор за конфиденционалност, но при огледа с Дженифър нито преди нито след огледа и изпратили такъв договор. Сега знам че в темата има много ПР-и които веднага реагират от професионална гледна точка, но  има и обикновени клюкари като мен  които просто коментираме.

# 167
И аз не твърдя, че Джони е насилник, но определено и двамата си скачат по нервите доста успешно.
Някои мъже си падат по шантави жени, докато нещата не излязат съвсем извън контрол.

Ами той е правил няколко опита да си тръгне. Следвали са или заплахи за самоубийство или дърпане за дрехите и косата  за да се върне обратно, заставала е на вратата на асансьора и не го е пускала да влезе, заплашвала е че ще напусне самолета му насред океана, налитала е на гардовете...болна работа. Когато тя се изхожда в леглото му, за да го накаже, че е закъснял за рожденият й ден, според думите му, това е била капката след която той си тръгва завинаги. Останал е година и три месеца в този кошмар, някои изкарват много повече.

# 168
Именно. Някои хора ще си тръгнат след първата заплаха. Други ще чакат да се стигне до изхождания в леглото или до Пирогов. Въпрос на психика.

# 169
Чудя се ако той спечели, Уил Смит дали би направил нещо да прекрати брака си
С Момоа пък какво стана. Последно разделен ли е с неговата

# 170
Лошото е, че толкова години чакаме продължения на филми с Джони, като Пиратите и да не говорим за продължението на “Аз съм легенда” на Уйл Смит(нещо, което аз чакам от финалните надписи на орегинала), а всички тези драми ще ни лишат от добри филми..

# 171
Не знам. Аз не съм изпадала в ситуацията да се влюбя в насилник. Нямам представа колко мога да издържа, но мисля че не са много тези, които си тръгват след първата заплаха. Все си мисля, че всеки в неговата ситуация би дал някакъв шанс за промяна. Година брак не е никак много, все пак.

# 172
Джей Ло трътла... Жената има невероятно тяло, при условие че има деца и не е първа младост вече. Има много по-млади момичета от нея, които само могат да си мечтаят за такава фигура. В Hustlers беше невероятна!! Тя от години танцува и тренира, внимава как се храни и се грижи за себе си. Резултатите са на лице. Роклята на тези снимки е ужасна, безформена, намачкана. Не й подчертава формите. Едната Бионсе, например, никога не е изглеждала толкова добре. Тя е трътлеста за мен.

# 173
Мет Гала 2022
Ванеса Хъджинс
Скрит текст:

Gaga
Скрит текст:

Ана Уинтур
Скрит текст:

Хари Стайлс в каскадьорско изпълнение
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 01:06 от G&B

# 174
Чудя се ако той спечели, Уил Смит дали би направил нещо да прекрати брака си
Аз не разбрах каква е връзката, но според мен Смит няма да прекрати брака си. А е трябвало отдавна да го стори.
Да те правят на маймуна, да ти слагат рога публично и не стига това, но жена ти открито да говори как не е искала брак, и плакала на сватбата..   Ами мерси съм.

# 175
  • Down south
И още от Met Gala 2022

Ryan Reynolds and Blake Lively

Скрит текст:

варианти на тоалета с и без панделката. Без панделката изглежда напълно различно

Camila Cabello
Скрит текст:

Priscilla Presley
Скрит текст:

Sarah Jessica Parker
Скрит текст:

Phoebe Dynevor
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 02:46 от Daylily

# 176
  • в 1001-та нощ
Без панделка е разкош Kissing Heart

# 177
Наско със снимка от Барселона
Скрит текст:
В коментарите, едно момиче беше написало, че трябва да участва в Ергенът. Той в отговор беше тагнал Лидия, и беше написал Внимавайте, че малката много хапе, или нещо от този род. Сега всичко е изтрито и ме е яд, че не направих screen shot на време

# 178
"Няма да повярвате какво носят някои звездни дами в чантите си"
Копирано от https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/11413434 © www.24chasa.bg"
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/11413434

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 14:35 от Не се сърди, човече

# 179
Ryan Reynolds and Blake Lively
Скрит текст:
Доктор Куин.

Общи условия

Активация на акаунт