Звездни компромати - Май'22

• 252 102
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 155
Ама вие го изтърпяхте и го гледахте ли?
Ни Петканов, ни Петкановица ме вълнуват!
Разводът им е шанс за Сашка, която ще се продаде по-скъпо, което е добре за всички

Джугани не беше ли бременна от някакъв нов? И нея не я следя, но на тези невороятни продукти, които рекламира не ми изглежда да е с корем

# 1 156
Не, че го защитавам, но той каза каква издръжка плаща по закон, а не че не дава никакви други пари. Все пак Габриел е с него две седмици месечно...🙄

# 1 157
Тези двамата и Петканов и Александра правят циркове от години. Спомете си Вип Брадър, кой я би прословутата красавиа да се жени за Петканов? Сеир и пари нали? После  колко още сеири правиха в канала си? Двамата са един дол дренки и стига сте възхвалявали Александра, ограничена е много, а хубост до време. За мен тя няма красота женственна, няма достатъчно интелект, има желание за пари и преди да се оженят правиха циркове. Спи с един, с друг ходи по екскурзии и т.н. Голяма жена няма що, еееее голяма на крака. Петканов ми е противен още като беше в предаването на Милен Цветков. Сменяха носове, бради ..................и всичко на показ, защо ли?

# 1 158
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не, че го защитавам, но той каза каква издръжка плаща по закон, а не че не дава никакви други пари. Все пак Габриел е с него две седмици месечно...🙄
Никои не го пита какво плаща или не плаща, че да се обяснява.

borbalanka, не я възхвалявам нея, но той се излага ужасно много, поне в моите очи. Срещала съм го преди десетина години, на едно мероприятие в Интер Експо Центъра, държеше все едно не е виждал жена. Не ми направи добро впечатление.

# 1 159
  • София
Тъкмо днес мернах статия, че Алекс са я уволнили от "Гласът на България". На нейното място ще бъде Прея.

# 1 160
Даниел Петканов скоро ще осъзнае, че яко се е прецакал. Няма кой знае каква кариера, но поне имаше хубаво семейство. Сега и това няма. А и дано синът му никога не разбира каква е причината да се раздели с майка му. Вместо да си махне комплексите той си махнал жената- гениална логика.
Като свободен мъж поне вече има повече време за селфита. Blush

# 1 161
  • София
От снимки пускани тук предимно ми се струва, че бившите Петканови още живеят в една къща, или бъркам?  Аз уж гледам Гласът на България, а не съм разбрала, че Алекс е там, водеща не е била, нещо друго ли?

# 1 162
  • София
От снимки пускани тук предимно ми се струва, че бившите Петканови още живеят в една къща, или бъркам?  Аз уж гледам Гласът на България, а не съм разбрала, че Алекс е там, водеща не е била, нещо друго ли?
Някакви интервюта взимала, не го гледам и не знам. И на онлайн платформата им била водеща.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 17:21 от yovanka

# 1 163
Издръжката не зависи ли от доходите на плащащия? Официалните, разбира се. Та Петканов с присъдена минимална издръжка на 710 лв ли се осигурява? Как с ниски официални доходи поддържаше стандарт? Или е бил на издръжка на жена си?

# 1 164
# 1 165
  • софия
Издръжката се определя от желанието на този, който трябва да я плаща. Независимо от декларираните доходи.
Харесвам Христо Петков като актьор, ама и той от всяка жена има дете. Тази е трета. Коя е?

# 1 166
Много се радвам за Христо Петков и Лили Гелева, да им е послушно и талантливо бебето.

Петканов си живее в къщата, а Александра в апартамента, който си купи (или беше на името на сина им). Аз също не разбирам той защо му е да влиза в обяснителен режим. Това си е тяхна работа и не смятам да се интформирам. Доколкото разбрах, Александра не е уволнена заради Даниел, ами защото не е спазила уговорки по договора, някакви отношения с конкуренти. Не бих се учудила, ако е станало по невнимание, защото е адски меркантилна и приема всякакви оферти.

# 1 167
Азис. Чак се стреснах.
Скрит текст:

# 1 168
  • софия
Защо е на такива петна?
Човек да се чуди какво показва - мускулите на краката или другия мускул. Защото това над него не е много за показване.

# 1 169
  • Sofia
От Христо Петков ли Анастасия Ингилизова имаше син?

Общи условия

Активация на акаунт