Звездни компромати - Май'22

• 252 086
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 170
Оле, Азис, аз първо увисналия търбух видях. Краката хич не погледнах. Еле пък тоя памперс дето е надянал най-последно забелзах.

# 1 171
Азис ми е като да излиза от обществена тоалетна, без да е приключил работата си.

# 1 172
  • София
От Христо Петков ли Анастасия Ингилизова имаше син?

Не, от Деян Донков.

# 1 173
Много се радвам за Лили Гелева, любима ми е! Heart

# 1 174
Ох, за момент си помислих, че Х. Петков има син от Донков 😂

# 1 175
  • софия

Не, от Деян Донков.
Напротив. След Донков Ингилизова има дете и от Петков.

# 1 176
  • Sofia
Да,сетих се сега.От него е вторият ѝ син
👍

# 1 177
  • София

Не, от Деян Донков.
Напротив. След Донков Ингилизова има дете и от Петков.

ОО, не знаех, извинявам се, ама те нашите театрали много чевръсти!

# 1 178
https://www.instagram.com/p/Cdp9HGavRlL/
 Плащал минимална издръжка, защото жена му си изкаравала достатъчно и нямала нужда. Абе ей... Затова ще си разведен, крипто клоун!
Пълен смешник. Парите са за детето, не за жена му. Добре, че я остави на мира.
Скрит текст:
Пред очите си имам пример как една жена успя дори и без брак с бащата на детето си да получава 500 лв на месец, уж за детето.

Което даже не живее с нея, а с нейните родители.

Така че не във всички случаи парите от издръжката отиват изцяло за детето.

# 1 179
  • Пловдив
Смеем се на чалгафжийките как се мешат и менкат мъже,пък извисените театрали същата работа.

# 1 180
Eva Longoria
Скрит текст:

# 1 181
Не, че го защитавам, но той каза каква издръжка плаща по закон, а не че не дава никакви други пари. Все пак Габриел е с него две седмици месечно...🙄
Никои не го пита какво плаща или не плаща, че да се обяснява.

borbalanka, не я възхвалявам нея, но той се излага ужасно много, поне в моите очи. Срещала съм го преди десетина години, на едно мероприятие в Интер Експо Центъра, държеше все едно не е виждал жена. Не ми направи добро впечатление.
                                                                 Не съм казала, че вие само я .............възхвалявяте тази  Алекс, както и написах, че не харесвам и Петканов. Не ги харесвам и двамата нито като външност, нито като поведение. Някоя тук спомена,съжалявам но не помня ник нейма й, че той бил се отказал от едно хубаво семейство  хм........ а кой или оя знае дали е било добро семейството? Хора, няма невинни при развод, всеки от двамата носи вина малко или повече. Никой не знае какво става в една връзка освен двама. Така, че да се взема страна е глупаво, а е факт, че живот на показ не води до нищо добро.

# 1 182
Клои Кардашян

Скрит текст:

Бен Афлек и Дженифър Лопез

Скрит текст:

Емили Р.

Скрит текст:

# 1 183
Търсейки идеи за подарък, за мен беше интересно да прочета, че Дакота Джонсън предлага butt plug като перфектния коледен подарък Relaxed Relaxed  Незнам дали е коментирано.

За тези, които не знаят за това иде реч. Relaxed

Скрит текст:

# 1 184
  • софия
А ние имахме някакви мисли за свещите на Гуинет.

Общи условия

Активация на акаунт