Звездни компромати - Май'22

• 252 078
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 200
На Ингилизова детенцето от Петков било на две годинки, когато той се залюбил с 12 години по- младата Гелева.
Оле Sweat Smile Ами че той е Благо Джийзъса на арт средите.

# 1 201
Кралица Летисия в Катар, страхотна!
Скрит текст:

Не са ли им катарците на гости в Испания?

# 1 202
В Испания са.

# 1 203
Lana Del Rey
Скрит текст:

# 1 204
Лана Дел Рей поддържаше форма с тежести, но по време на ковида получила травма, която я принуждава да спре и ето, че резултата е на лице. Искрено й съчувствам, така се получава когато активните тренировки се спрат от раз и се отдадеш на слабостите си.

Билалов
Скрит текст:

Радина К. - едвам я познах. Другата е Весела Бабинова
Скрит текст:

Сашко Кадиев с маминка
Скрит текст:

Кирил Деспотов
Скрит текст:

# 1 205
Бор_яна, за съжаление отдавна е мода в САЩ и някои други западни държави. Реалната психиатрична помощ, която продължава години е в миналото.
Вече можеш да си купиш хормони по интернет след една консултация с лекар онлайн. Операциите се покриват от държавата и пациента не плаща. И непълнолетни дори оперират. Някакъв ужас е там.

Въобще не ми се вярва.И не знам за какъв "ужас" говориш в Щатите,тъй като Щатите не е Холивуд и откачените/ексцентрични актьори там.
Започва се от 16г възраст с терапии и психолог,евентуално хормонална терапия.Никой няма да си рискува професията да оперира непълнолетни,да не говоря пък безплатно.
Какво ще рече държавата плаща? Тук няма държавни здравни(безплатни)  осигуровки и дори за да ни изпишат хапче за главоболие си плащаме от джоба.

Къде ги четете тези глупости,се изумявам.

# 1 206
Eva Longoria
Скрит текст:

# 1 207
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Скрит текст:
Бор_яна, за съжаление отдавна е мода в САЩ и някои други западни държави. Реалната психиатрична помощ, която продължава години е в миналото.
Вече можеш да си купиш хормони по интернет след една консултация с лекар онлайн. Операциите се покриват от държавата и пациента не плаща. И непълнолетни дори оперират. Някакъв ужас е там.

Въобще не ми се вярва.И не знам за какъв "ужас" говориш в Щатите,тъй като Щатите не е Холивуд и откачените/ексцентрични актьори там.
Започва се от 16г възраст с терапии и психолог,евентуално хормонална терапия.Никой няма да си рискува професията да оперира непълнолетни,да не говоря пък безплатно.
Какво ще рече държавата плаща? Тук няма държавни здравни(безплатни)  осигуровки и дори за да ни изпишат хапче за главоболие си плащаме от джоба.

Къде ги четете тези глупости,се изумявам.

Имаме си едни вестници и сайтове тука, дето по цял ден измислят разни лоши неща за САЩ
и съответно добри за Русия,
но хората им вярват

# 1 208
  • София
Дженифър Конъли и Том Крус
Скрит текст:

Адриана Лима по гол корем.
Скрит текст:
Ел Фанинг
Скрит текст:
Вайола Дейвис
Скрит текст:
Кат Греъм
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:
Ева Лонгория и Айшвария Рей
Скрит текст:

# 1 209
Харесва ми Ева Л и роклята, гримът- не.

# 1 210
За мен Дженифър Конъли е най-красивата американска актриса евър. Просто е супер и винаги ми е харесвала, в който и да е филм, на която и да е снимка. Извънземна!

# 1 211
  • София
Ева Лонгория
Скрит текст:
Ел Фанинг
Скрит текст:
Мейзи Уилямс
Скрит текст:
Софи Търнър (много грозни обувки)
Скрит текст:
Дрю Баримор
Скрит текст:
Камила Мороне
Скрит текст:
Лиан Раймс
Скрит текст:
Кайли Миноуг
Скрит текст:
Ел Ел Куул Джей
Скрит текст:
Виктория Силвстед
Скрит текст:

# 1 212
Скрит текст:
Е, как да няма значение ? Ако си лягаш с Брад Пит и те тепа ежедневно пак ли няма да има ? Външността е привидност само.
Абе какво е това предаване Ергенът ? Кой по дяволите го гледа ? Не мога да повярвам какви тъпизми се финансират.
Това беше опит за черен хумор, коментираше се, че приличала на мъж, а Орхан Мурад е незрящ, та така...
Външният вид няма много общо с това дали ще те "тепа", или няма.

# 1 213
Снощи гледах за първи път филм с Меган Маркъл. Не бях особено впечатлена, някъде по средата се усетих, че актрисата прилича на нея, и погледнах кой участва. Simple Smile Ако някой се интересува – сериалът "Безследно изчезнали" по Fox Crime, вторият епизод от неделя, 18 ч. (излъчват 2 епизода един след друг).

# 1 214
На Ева Лонгория бая коса са й залепили.

Общи условия

Активация на акаунт