Звездни компромати - Май'22

• 252 030
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 410
Коя е изрусената сестра, която държи 10-Тина годишно хлапе за ръка?

# 1 411
Monica Bellucci за списание Madame Figaro
Скрит текст:

# 1 412
  • Варна
Моника Белучи с това русо твърдо не. То може и перука да е, ам не ми харесва.

# 1 413
Кимката

# 1 414
Леле Моника...защо??? Това русо е престъпление!

# 1 415
Благодаря! Мислех, че само нея мога винаги да разпозная, ама уви! Другите знам, че са от клана, но имената им винаги ми бягат. Всички накуп са ми малко фрийк шоу. В стремежа си да покажат дела и “стил” се е получил някакъв ужасен ужасон.
Какво си мисля за играта на гени при детето няма да споделя.
Кимката

Моника руса е … нелепа!

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 09:45 от G&B

# 1 416
Женихът нали се боеше от летене след жестоката катастрофа, която е преживял? Явно заради тази циганска сватба се е прежалил.

Ким К отново си е пълниза дупето със мазнини. Едвам е изчакала МЕТ гала да мине.
Скрит текст:

Колкото и да отрича, личи че й липсват ребра
Скрит текст:

Травис Баркър с децата си (голямото момиче е осиновена от него)
Скрит текст:

# 1 417
Не мисля, че Моника Белучи може да е “нелепа”. Определено обаче с тъмна коса изглежда по-стилна.

Не мога да разбера в тази тема какви са тези крайни коментари винаги 😀 като ви чета имам чувството, че често зад написаното стои Мис Свят.. много сте критични. Дай Боже да докараме и ние до годините с този външен вид на Моника Белучи..

# 1 418
За мен Моника е нелепа с фотосесиите си. Прави се на изкусителка, но забравя годините си.

# 1 419
За мен Моника е нелепа с фотосесиите си. Прави се на изкусителка, но забравя годините си.
Тя не може да играе друго амплоа и забравя, че най-малкото това вече сме го гледали милион пъти.
Фотошопът и сенките много добре са подбрани, защото тя е далеч от тези размери.
Освен това в лице остарява видимо. С което само я поздравявам, че не слугува на идиотските моди да е кукла с уморени очи и пластмасово лице. Справка, Никол Кидман.

# 1 420
Коментираме русото на главата на Белучи, не самата нея, не годините й, не килограмите й, не начина, по който остарява.
Хайде с криворазбраните морални коментари не в клюкарската тема, моля.
Коментирам каквото си искам. Simple Smile Всъщност всеки прави това, нали? Ти кометираш русото, аз нещо съвсем друго за същите снимки. Няма да се доизкажа и да ти влиза в тона, че ми е под нивото.
Травис има хубави деца.

# 1 421
  • София
Аз не ги следя и познавам особено Кардашианците, но вчера ми попадна тази снимка и си я запазих да я споделя в темата, то пък вие точно за тях сте се заговорили Simple Smile

# 1 422
Ето статията за Вал Килмър за рака и за Шер, на английски е.

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10824033/Val-Kilme … e-technology.html

Той беше в сектата Крисчън Сайънс и загуби доста време за лечение в отричане на болестта. Иначе статията, макар и в жълтур, цитира автобиографията му.

# 1 423
Ким е много отслабнала . Четох , че е била на много строга диета . Страхотна е , русото много й отива .
Кайли винаги съм я харесвала , малко е пълна , но е хубава . Тя самата обича да е с по - пищни форми .
Кендал ми е фаворит от всичките Wink

# 1 424
Ким с руса коса изглежда като избягала от махалата...

Общи условия

Активация на акаунт