Звездни компромати - Май'22

• 252 017
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 425
Naomi Campbell на 52. Чрд!
Скрит текст:

# 1 426
  • Glasgow
Наоми е като статуетка. Иначе за поръчването, май Вълкът беше, на Ивайла Бакалова бившият
За 30 000 евро/долара ми се върти. Което само показва, че повечето манекенки си вървят с каталожната цена, просто някои по скъпи от други.

# 1 427
  • София
Наоми Кембъл притежава 45 милиона, трудно ми е да повярвам, че за сумата от 30 000 Е би се съгласила да вечеря с някой на края на света.

# 1 428
  • Glasgow
Тогава защо се съдиха с онзи хубавия богат руснак, с когото имаха дълга връзка...Той я съди да му връща пари, ако не е било измислица на медиите...

# 1 429
То не е въпросът колко притежаваш, а колко харчиш. Охрана, хеликоптери, поддръжка, маркови козметики, дрехи, частни самолети, издръжка на имения с прислуга, месечните разходи са огромни.

# 1 430
Ким К отново си е пълниза дупето със мазнини. Едвам е изчакала МЕТ гала да мине.
Скрит текст:
Taзи снимка е стара. Беше правила фотосесия преди време на новите й модели бански. Тя поне ми харесва, че помага на хора в затвора да излязат или да отменят смъртната им присъда.

Maшин Гън Кели както майка го е родила
Скрит текст:
Холси (критикуват я много, че е плашещо слаба и е споделила, че е болна от няколко заболявания
Скрит текст:

# 1 431
Холси си ми изглежда нормално слаба .. въобще не прилича на болна
Ами то на хората все нещо не им харесва .. когато си дебела е проблем , когато си много слаба пак е проблем 🙂

# 1 432
  • Mediterraneo
Нормално слаба хич не ми е на мен. Има едно особено изкривяване в ханша на ненормално слабите, тя го има същото.

# 1 433
Машин Гън освен спомен за вицове със садисти, никакви други емоции не ми събужда.
Садист и  сваляч си седят на плажа и минава една много готина мацка. Свалячът казва:
- Сега да ми падне и да я съблека и...
В този момент садистът:
- И бой, бой, бой, бой...

Пък като го гледам какъв е хлабав телесно Машината.....и на бой не носи май.
Майсторът му отзад даже маска нахлузил, а оня си прави натюр фотосесии..

# 1 434
Може би трябваше да уточня, че снима филм и затова е гол.

# 1 435
Може би трябваше да уточня, че снима филм и затова е гол.

Може би. Но първото впечатление си остава.

# 1 436
https://www.thescottishsun.co.uk/news/8900805/ukraine-refugee-so … tive    каквото предрече украинката на Дидо от Д2 вече се случва на Острова 😱

Ами то беше повече от ясно. Тя си ги познава. Може изказът ѝ да е просташки, но беше сигурно, че е права.

Катун Кардашиан много ме забавляват. 😂 Харесаха ми само сестрата с дълга пола и сако (Кендъл?) и женихът, но той си ми е симпатичен по принцип. Другите са оле-мале. Булката по едно време беше по-слаба сякаш? Сега не ми харесва.
Тази Холси не я намирам за болезнено слаба. Какъв е този хейт срещу слабите хора напоследък??

# 1 437
Холси изреди, че има около 10 вида различни синдроми, дори е трудно да ги запомниш всичките. До скоро ходеше със залепен монитор на гръдния кош за да й следи сърцето. Направо й се чудя с какви сили ще издържи цялото си турне защото се очертава да бъде доста изтощително.

Бабата на Дрю Баримор - актрисата Долорес Костело, 1928г.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 14:13 от Dress as Princess

# 1 438
https://www.thescottishsun.co.uk/news/8900805/ukraine-refugee-so … bar_native   каквото предрече украинката на Дидо от Д2 вече се случва на Острова 😱
Нормално. Имаше един виц какво накарало англичаните да станат мореплаватели и да завладяват чужди земи - красотата на английските жени.

Не мисля, че украинката е била проблем във връзката им. Допълвам - дядото на момчето е бил руснак, бягащ 60те във Великобритания.

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 14:08 от ConnieS

# 1 439
  • Glasgow
Аз го знам по друг начин- благодарение красотата на английските жени имаме най известните мореплаватели и откриватели🤣
https://www.instagram.com/p/Cd2o2wRAk9o/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Калина какво все то тагва премиера, това се случва в световен мащаб, да тагне и Борис Джонсън и т.н

Общи условия

Активация на акаунт