Звездни компромати - Май'22

• 251 964
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 530
  • софия
Не е така Звънче! Ако не ги спазват - да си ходят дОма! Ако не спазваш дрес кода не може да влезеш при Кралицата или при Папата. Те са там в качеството си на представители на България и трябва да се съобразяват с протокола. Ако са тръгнали на разходка и си плащат масрафа с лични средства, тогава може и с торбички Била да се тагнат
Така е, но на практика у нас се вижда какво се случва. Не оправдавам никого.

# 1 531
Много неприятно впечатление правят Кирето и Линда. А уж образовани хора. Той без вратовръзка, тя все едно отива за хляб до магазина... Ами кофти работа, да не използвам думата стил, че няма място тука.
Наистина се излагаме.

А раничката сигурно е скъпа, ама това не я прави подходяща за целта. Явно не и за премиершата, де....

# 1 532
Госпожа Линда си е баш провинциална тетка. Аз останах шокирана колко зле са зъбите й всъщност. Кирето все едно е спал с този костюм, Асенчо и той не сваля сакенцето и върти точно 2 вратовръзки - чак наизуст ги научих.

За Кардашиян винаги съм се чудила защо са обект на такъв интерес. Ясно, че са ходещо зрелище, но от неприятните. Модни икони? Доообре, окей - някой друг път.

# 1 533
Кардашиянската делегация.
Скрит текст:

Аз не разбирам защо при тези телеса, Кортни продължава да носи такава дължина поли, рокли. Обича си я Травис каквато е, ясно. Но все пак и други хора й виждат интимните места...

# 1 534
Специалистите от протокола са предимно във външно и президенството и когато коалиционната формула е такава и комуникацията между институциите не върви - резултатът е такъв.
Ама чакайте малко! Тия от протокола защо получават заплати?! Чакат да ги пита някой ли??????? 
Има да си чакат......
Тяхната работа е тези хора, които сме избрали, да ни представят в най-добра светлина! Верно едната идва от Овча купел, другата от нам@йната си, ама насред Италия да си баш като немски турист си е гаф.

# 1 535
Някой знае ли Станкулова при кой ходи да и правят лицето?

Питам за да знам да не ходя там ..

# 1 536
Кардашиянската делегация.
Скрит текст:

Аз не разбирам защо при тези телеса, Кортни продължава да носи такава дължина поли, рокли. Обича си я Травис каквато е, ясно. Но все пак и други хора й виждат интимните места...
Явно го смята за красиво и бодипозитивно, знам ли?!? Травис не изглежда особено усмихнат 😅
И двете “делегации” са недоразумение по различни причини, но с еднакъв вкус накрая. И ако за Кардашиян това е обяснимо и очаквано, то за другите не подлежи на коментар просто. Харвард, Станфорд, все тая.

# 1 537
Beckham
Скрит текст:

# 1 538
  • софия
В момента по БТВ има рубрика, в която гост е Петър Стоянович. Това е човек, когото винаги слушам с удоволствие. Олицетворение за интелектуалец с род и осъзната отговорност към това. Един от малкото. Много бих искала подобни нему да ни представляват. За съжаление в България, поради последните 70 години, не са останали много като него и няма как обсъжданите политици да имат това ниво.
Умирам от смях и много научавам с него събота сутрин при Любенов.

# 1 539
  • гр.Пловдив
И Антонина Стоянова, Хубавото Наде,Гергана Паси,Николина Ангелкова ,Екатерина Захариева -винаги са били на ниво по отношение на облеклото си

# 1 540
Погледът на Станкулова много унил, да не кажа празен.
Да, някак няма живец в нея … явно не е лесно с две малки деца Simple Smile

# 1 541
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Тук имаме напредък с премиершата.

# 1 542
  • София
Днес са добре, няма да се излагаме пред папата. 😃 Да не се окажат прави герберските жълтури, че в последния момент Ленчето е извадена от делегацията и Линда е грабнала малко багаж набързо?

# 1 543
  • Sofia
А нужно ли е нейното присъствие там?
Много дистанцирани са един от друг 🤔
Деси Р.как го държеше Р.Р.за ръка в началото 🤣

# 1 544
“Младежът” без сако нали не е от нашата делегация?

Общи условия

Активация на акаунт