Звездни компромати - Май'22

• 252 061
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 605
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Линда е канадка

# 1 606
Точно защото е канадка стилът ѝ е такъв, ако беше българка на нейно място щеше да е мама мия плюс неадекватни изцепки в стил “пази Боже сляпо да прогледне”.

# 1 607
Галена празнува РД
Изглеждат влюбени с Галин. Хубаво семейство имат:

Скрит текст:

С майка си

Тези рокли в стил а Кристина Агилера не бяха ли модерни преди Н брой години?

# 1 608
Точно защото е канадка стилът ѝ е такъв, ако беше българка на нейно място щеше да е мама мия плюс неадекватни изцепки в стил “пази Боже сляпо да прогледне”.
Има зрънце истина в това, което казваш, но аз пък си мисля, че хората са по-снизходителни към нея точно защото е канадка.
Ние така силно обичаме да плюем себе си, че ако беше българка Кировата булка, направо яко хейт я чакаше 😁
И не е много коректно да предвиждаме как би се обличала БГ домакинята, внезапно видяла се с власт. Нима всички пазим в гардероба мрежестите чорапогащи, тигровия принт и дълбоките деколтета ако благоверният случайно го назначат за министър-председател?!
Аз пък си мислех, че сме си просто едни глигани в анцузи 😆😆😆

# 1 609
  • Down south
Спор няма Летисия, Мелания, Кейт изглеждат уникално, но нека не забравяме, че зад всяка една от тях седи екип световни PR-и и дерматолози. Като гледам Линда, не вярвам изобщо някой някога да ѝ е казал какъв е етикета.
Като ходя по улиците и на работа и наблюдавам стила на средностатистическата българка, направо си представям, един голям процент жени ако бяха на нейно място как биха се издокарали- то ще има мрежести чорапогащници, гърди на показ, изкуствени мигли и нокти. Та нека не се лъжем, българките никога не са блестяли със стил. Ако се разходите из Виена или Мюнхен видите ли неподходщо накичена жена като папагал или е българка или рускиня.
Нека си припомним Мелания и Кейт преди топ pr-ите.
Скрит текст:

Твърдение, че примиершата няма представа от етикет, е меко казано странно.
Отказвам да повярвам, че ако беше друга, щеше да има мрежести чорапи и от другите изброени Anguished

В моите спомени и представи, българката е красива жена, с чувство за усет и стил!

# 1 610
Ще отклоня малко темата със снимки на Брад Пит от новия филм със Сандра Бълок. Само заради него си струва да се гледа хе хе
Скрит текст:

# 1 611
  • Glasgow
Антонина Стоянова много добре изглеждаше наистина, но съм чела, че тя е прототипът на Президентшата в "Мисия Лондон" та сигурно други изцепки е имала. Ангелкова на мен ми харесваше как се облича, но тя и много хубава фигура има.
Премиерът може и измачкан,  но има фигура, Борис Джонсън винаги е някак разпасан и фигурата му го прави още по комичен еле пък прическата...

# 1 612
Ще отклоня малко темата със снимки на Брад Пит от новия филм със Сандра Бълок. Само заради него си струва да се гледа хе хе
Скрит текст:

Страхотен е, но само за десетина минути 😁
Ама факт е, че само тези минути са ми по-ярък спомен от  филма 😂😂😂

# 1 613
И Зорка Първанова се обличаше много адекватно.

Антонина Стоянова, беше известна с капелите си, които носеше с английска гордост.

Скрит текст:

# 1 614
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Към нея пък имаше обратните забележки. Че се е взела много на сериозно, защото у нас няма институция" първа дама ", като в САЩ. И други такива всякакви.

Линда наистина трябваше да приеме това посещение по- сериозно

# 1 615
Най - добър и представителен вид имаше двойката Антонина и Петър

# 1 616
Голяма краставица излезе тази Линда! Аз мисля, че независимо от произхода си, отнесе достатъчно хейт от дамите тук! Да не си кривя душата, не е като да няма защо. Но...това да им беше проблемът на нашите управляващи (офтопик).
И за да не съм само с голо мнение, малко  Хари Стайлс със стил и Нина Добрев на премиера (по отделно)

Скрит текст:

# 1 617
Nina Dobrev
Скрит текст:

# 1 618
Тоца Батинкова

Кошмарна жена. Дано не ми се яви в съня, че ще се събудя с писъци.

# 1 619
  • Варна
Ох, с глас се разсмях 😂😂😂

Не ми стига акъла да проумея какъв й е случая на тая жена

Хахахаха

Общи условия

Активация на акаунт