Звездни компромати - Май'22

• 252 088
  • 2 297
  •   1
Отговори
# 1 620
Ама тя доброволно ли си е пуснала тая снимка? Flushed

# 1 621
Ама тя доброволно ли си е пуснала тая снимка? Flushed
С глас се смея!!!

# 1 622
  • Glasgow
Ако  някой постне такава моя снимка го блокирам одма😅

# 1 623
  • София
Е те това си е истински компромат!

# 1 624
Тоца Батинкова

Кошмарна жена. Дано не ми се яви в съня, че ще се събудя с писъци.

На тази снимка се е докарала като сестра на братята Богданов / да почиват в мир / И не го казвам с подигравка. Чудя се дали идва момент в който тези хора да сложат точка на корекциите?

Скрит текст:

# 1 625
Тоца Батинкова

Кошмарна жена. Дано не ми се яви в съня, че ще се събудя с писъци.

Браво! ПР-ът ти е железен! Не излизаш от хорските усти Joy
П.с. Харесва ми непокизмът на Антония. Забавна ми е...не е бръмчалка и има хубаво семейство.

# 1 626
Тоца Батинкова
Скрит текст:
Joy Мигновена асоциация:
Скрит текст:

# 1 627
Да не забравяме, че Анотнина Стоянова беше дипломат с мандат в Лондон, когато мъжът й се кандидатира за президент. Т.е.- имала е подготовката как да се държи, облича и т.н.
Тръгвайки на мандат, се минава специално обучение по протокол- половинките на дипломата също. Друг е въпросът вече кой и доколко ще поиска и ще попие от всичко това.
Именно затова и ми е странно, че Линдето някак ама тотално не е била в час как да се облече, или поне каква чанта да вземе със себе си, когато е част от правителствена делегация. И не, проблемът с обувките й от първия ден не е в това, че са равни (не са на ток). Роклята в комбинация със сетренцето са в тенденцията "съчетай несъчетаемото", но от несполучливите опити. Формата и видът на косата?
Че то преди да тръгнат най- малкото ги подготвят с графици, какво кога се прави, казва и т.н. Да не говорим, че дори от обща култура най- малкото би трябвало да се облече по- адекватно.

Да, втория ден си бяха направо добре, въпреки че и там се видяха някои протоколни грешки, но да не бъдем максималисти сЕ пак.

# 1 628
Renée Zellweger
Скрит текст:

# 1 629
  • Пловдив
То в интернет да чукнеш с въпрос "Как да се облека адекватно за официални събития" ще ти излязат 100 съвета и идеи. Ама пусто защо не го правят не знам. Също и за прическата нямам обяснение. Че то дори Пенка от Сусурлево ако знае, че ще ходи в Италия с мъжо си и ще я снимат ще иде на фризьор...

А за Тоци нямам обяснение за тази снимка!? Искам само да попитам запознати, как се прави този перманентен грим на очите? Това, което прилича на сенки татуира ли се?
Много и е несполучлив грима.

Също и за това, че са хубаво семейство аз имам своя версия. Как разбрахме, че са щастливи? От снимки? Имам личен пример на много близки в семейството ми, изтрепват се в къщи, обиди, не могат да се гледат, но в социалната мрежа са Топ семейство. Вечно по почивки, всичко се снима, от храната до леглото, вечно са прегърнати, усмихнати, от профилите им лъха любов и цветя и рози, а в реала се мразят и не се понасят.

# 1 630
Priscilla Presley на 77. Чрд!
Скрит текст:

# 1 631
А защо всички се хващат за този „протокол“? Обикновено в протокола има някакъв дрес код, но той се отнася до цвят на дрехата, дали да е покрита косата, дали да има шапка или не, какви бижута са позволени и т.н. Протоколът не може да гарантира, че някой ще изглежда елегантен или дори адекватен, макар да е спазен 100%.
Ето един пример, на който много се смяхме преди няколко години. Мая Добрева, българска дипломатка и Великият херцог на Люксембург Анри. Жената е с дългогодишна кариера в дипломацията и е спазила протокола за въпросното събитие на 100%

# 1 632
Това, че е спазила протокола далеч не значи, че изборът й е удачен за телосложение, пропорции и прочие. Освен да се спази протокола, е добре човек и да помисли какво му е дала генетиката, как да подчертае плюсовете и прикрие негативите си, да има стил и усет…

# 1 633
Това, че е спазила протокола далеч не значи, че изборът й е удачен за телосложение, пропорции и прочие. Освен да се спази протокола, е добре човек и да помисли какво му е дала генетиката, как да подчертае плюсовете и прикрие негативите си, да има стил и усет…
Именно. Затова си трябва стилист, да избере най-подходящите дрехи.

# 1 634
Имам личен пример на много близки в семейството ми, изтрепват се в къщи, обиди, не могат да се гледат, но в социалната мрежа са Топ семейство. Вечно по почивки, всичко се снима, от храната до леглото, вечно са прегърнати, усмихнати, от профилите им лъха любов и цветя и рози, а в реала се мразят и не се понасят.
Супер коментар, браво! 😍
Все едно говориш за младото семейство адвокат и IT специалистка, което живее над нас и благодарение на лоша изолация и силна акустика в сградата редовно ги чуваме как си гукат гадости, че дори се бият.
Скрит текст:
"ще ти извадя червата и ще ги влача с колата до Сандански, тъпа... к... во мръсна", а благоверната отговаря "мразя те, животно"
Децата гледам също са започнали да имитират мама и тати.
Но от входната врата навън и особено в социалните мрежи са млади, влюбени и щастливи 😹
За мен Тоци е карикатура и също нещо ме гложди, че семейното щастие е илюзорно.
Искам да похваля Киро, че се беше облякъл добре днес за тържеството пред Народната библиотека. Канадката я нямаше. Единствено доста кофти впечатление наживо ни направи как се буташе нагло в камерите да го снимат точно него. Ама пък беше изгладен 😁

Общи условия

Активация на акаунт